Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 154
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Селма ,поздравления за Алекс Hug
А като надникнах в рецептите ти...............лелееееее.А как си падам по сладичко..../то си ми и личи де/ Embarassedотидоха ми диетите Joy
А снимките така ми зарадваха окото.. smile3521...Добре,че с тия две детенца-диваненца не ми остава много време за разглезване в кухнята иначе 200 не ми мърдат Joy

# 76
Добре дошла, Monny_77!

Манана, и Пламена е залепена като гербова марка за мен. И то от доста време. Май няма изгледи скоро да се промени.   Rolling Eyes

Селма, кога намираш време и сили да правиш такива вкусотии?  Crazy Кога ще ми дойдеш на гости за месец-два?  Mr. Green

# 77
  • София
Селма, кога намираш време и сили да правиш такива вкусотии?  Crazy Кога ще ми дойдеш на гости за месец-два?  Mr. Green

Моите намерения са далеч по-сериозни!...  Crossing Arms  Mr. Green

# 78
     Ивонска,Ехо,много сте сладки! Laughing Laughing Laughing
     Монни 77,майка на близнаци ли си?Чакай да ти разгледам по-добре линийките.....
     Анджелина,не съм ти изпратила снимка на Алекс за колажа.Късно ли е вече?Друго искам да те питам.....Как беше Ники с проговарянето?Рано ли е проговорил?
     Цвета,виж хубаво рецептата на Медовика,прави се изключително лесно и бързо!Снимката е линк към рецептата. Wink

# 79
   Не,Монни,не си.....Набързо мернах двойки в двете линийки и... Embarassed Embarassed Embarassed

# 80
Анджелина,не съм ти изпратила снимка на Алекс за колажа.Късно ли е вече?Друго искам да те питам.....Как беше Ники с проговарянето?Рано ли е проговорил?    

Снимките до края на февруари Simple Smile
Ники проговори много рано, около година и половина. На две говореше като голям Simple Smile

# 81
# 82
  • София
Барби?  Rolling Eyes Къде си, жено?  Thinking Имам нужда от точно твоето присъствие на някоя скорошна сбирка...  Party Вярвам, и другите момичета са така!  Sunglasses

# 83
Барби?  Вярвам, и другите момичета са така!  Sunglasses
  Абсолютно! Peace

# 84
  • Русе
Добре дошла, Monny_77!

Благодаря на всички за милите думи  Hug
След 4 инжекции вече всичко отшумя  smile3520 , но предполагам че и утре ще ни бодат. Сутринта ще ходим да ни вземат пак кръв за изследвания, за да видят как са СУЕ и левкоцитите.
Почти си самопредписах Инфлуцид, защото нали Иво е против даване на всякакви лекарства, че докато бяхме сами с доки го питах дали да давам, а после пред Иво го питах по колко на ден и така той си помисли, че доки ни е предписал хапченцата  Mr. Green . Пием също и Мултивитамол на д-р Тайс.

Анджелина - ще се постарая да сложа и аз една снимка за колажа ( дано не забравя  Embarassed ) А Ники бързо да се оправя  Praynig

Ив - това за грейпфрута наистина е полезно  Peace

Лека вечер на всички  newsm03

# 85
Селма създаде ми много занимавка за месец напред  Hug А мъж ми, ако не реши да ме изгони, че му развалям диетата  Mr. Green
Ив та к`во казваш за среща  Whistling
Болничките утре да са здрави  Hug

# 86
Селма създаде ми много занимавка за месец напред  Hug
  Хареса си някои рецептички,а? Wink

Анджелина,браво на Ники за ранното проговаряне!Имам сестричка,която на годинка и 5 месеца вече довършваше изречения от приказките,които й разказвахме.....А моят Алекс нещо.....  ConfusedТърсих някакви паралели с Ники,че имаха доста общи неща по едно време,но явно в проговарянето не си приличат. Laughing

# 87
Селма, според мен Алекс си говори баш както си трябва. Щом знае цифрите и буквите, значи си е добре детето. Тя и Ева ги знае, даже доскоро не знаеше буквата Щ и един ден ми я носи (имаме такъв пъзел с букви) и ме пита - "таз буква на кой е"   Laughing, при което аз щях да падна от стола, но устата й не спира да мели, ама то не че няма на кого да се метне де  Crazy

# 88
Селма рецептите ти са страхотни,поздравления Peace

А като стана дума за проговарянето на децата исках да ви питам вашите януарчета вече говорят ли хубаво,че моят Иван говори предимно основните думи,като някои от тях даже ги казва по негов си начин горе долу хубаво бърбори около 20 думички и прави изречения от по 2  думички,но пък всичко което говориме ние разбира и то много добре.Знае да си каже как се казва и на колко е годинки,обича много да донася разни неща когато му кажа и помага много при сервирането на масата.През деня постоянно си бърбори нещо ,но аз все пак се притеснявам че още не говори хубаво. ThinkingСпоред вас трябвали да го водя на логопед или трябва да изчакаме още,че в последно време започва да добавя нови думички към речника си newsm78

# 89
Селма, заради двуезичието е. И Софи е така. Говори и двата езика като бебе, с разбирането обаче няма проблеми. Тя също брои, но да каже цяло изречение почти не успява.

Общи условия

Активация на акаунт