Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 164
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ивонска има право.
В никакъв случай не искаме да ви дистанцираме, но тук сме един отбор, вече 2 години и 9 месеца. Ако решите, че ви харесва при нас и станете част от отбора, разбира се, че ще ви приветстваме!

# 181
Имам си кашлящ Любо, лае като куче, продрано и дрезгаво. Лекарката ще ни приеме чак след 16 часа  Tired

Относно колажа се присъединявам към мнението на постоянното присъствие и пожелавам бързо и трайно приобщаване на новодошлите  Grinning

# 182
Тук съм  Mr. Green Чета ви.
Мисля всички болни януарчета и им желая бързо да оздравяват.  Praynig На майките им, търпение  Hug Hug Hug

# 183
  • Русе
Здравейтееее  Heart Eyes
Уффффф, да се оплача, че ние пак изгубихме някъде обедния сън  Tired
Днес студ - не студ, направихме почти 2 часа разходка, без количка. Играха си с едно приятелче, пързаляха се, бягаха.....е, НЯМА И НЯМА СЪН...
Давайте акъл, вече не знам какво да я правя по цял ден  Rolling Eyes

# 184
Дали ще те успокоя, ако ти кажа, че Ники от годинка и нещо та до ден днешен не е лягал да спи следобед  Grinning

# 185
  • София; Дружбето
Рали, аз също след втората година съм престанала да спя на обяд. До дете си е, ако не иска няма как да го накараш
Добре дошли на новите майчета. За колажа и аз съм на всеобщото мнение - първо станете част от екипа, колажи ще има и за напред

# 186
  • Русе
Дали ще те успокоя, ако ти кажа, че Ники от годинка и нещо та до ден днешен не е лягал да спи следобед  Grinning
Shocked

# 187
  • София
Shocked
Мдам, и нашата как е така. Горе-долу от същата възраст.

Аз не се включвам много, много в последно време, но се опитвам да ви попрочитам.
И ние сме в отбора на болните  Tired
Пожелавам всички скоро да се похвалят със здрави и палави януарчета   Mr. GreenHug Hug Hug Heart Eyes

# 188
Ок момичета!Разбирам ви напълно за колажа.Не се сърдя естествено,а и нямам основание.Ще се радвам да се приобщим към вас WinkА и снимка за колажа не е най-важното нещо.По важни са ми разговорите с вас.Обмяна на опит и приятелски съвет.....
по същество...Явно днес са много станали неспящите на обед.И Алек не спи.Полудявам с това детенце.
Бързо оздравяване на болничките! Hug

# 189
  • Русе
И аз съм луда вече.А днес за капак от 9 сутринта в НОИ с детето до 12.53 часа.Развихрете въобръжението и се досетете какво беше #Crazy

# 190
Мони, да знаеш, че много се пие в тази тема  Laughing постоянно се вдигат наздравици  Grinning Wink
Диде, що така ?

Ходихме на лекар. Имаме си гнойна ангина и хрипове  Tired склоних на Аугментин  Cry

# 191
Мони, да знаеш, че много се пие в тази тема  Laughing постоянно се вдигат наздравици  Grinning Wink
Диде, що така ?

Ходихме на лекар. Имаме си гнойна ангина и хрипове  Tired склоних на Аугментин  Cry

Милото Любаче... хайде да свършват вече тия студове и вируси, че аман...
Аз взех превенара и тези дни ще ходя да ни го сложат... само за инфо - купих го за 130лв. - как го продават на другите места? Къде го бият в крачето или в ръката?

# 192
Setakap, за цена не знам, но се бие в крака (или поне на София и го биеха там). Не е имала реакция и 4-те пъти.
Андж, уфф горкия Любак. Дано се оправи бързо от АБ-то.
Мама Саша, и на вас бързо оздравяване, както и на всички останали болни малки и големи!

# 193
  • Русе
Анджи,детето направи 2 и аз съм безработна.Ще взезам обезщететие 8 месеца и таман ще я вземат на градина

# 194
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Аз пак се изгубих ама нещо не бях в настроение за писане тука последните седмици  Tired

Добре дошли на новите майчета  Hug
Вярвам, че ще си прекарвате добре тук  Wink

Емито пак е болна  Confused
Започна преди няколко дена, като в първите два дни имаше само сополи  Rolling Eyes Мислих че ще минем само с това и с капки за нос ще се оправи ама не  Naughty От вчера сополите станаха толкова много, че чак неможеше да спи вечер. Едвам дишаше милото и се давеше от сополите.Започна и да кашля от тях .Днеска вдигна и температура. Tired
Днеска я закарах на лекар и слава богу гърлото и е добре и гърдичките също. Доктора каза, че кашлянето е от сополите.Цвета им е жълт Rolling Eyes Като гледа гърлото на Емито, тя взе че повърна и то не какво да е ами сополи  Shocked.Ама толквоа много, че чак се изплаших  Cry
Док забеляза, че и сълзи окото и събира в кладенчето жълт секрет, за което ни изписа капки  Tired
Изписа ни сироп, крем за носа и температуропонижаващи  Rolling Eyes
Уж не е толкова сериозно ама аз се шашнах и ми е притеснено  Confused

Пуснах я за няколко дена на частна ясла за първи път и маи оттам се разболя  ooooh!
Знаех си, че ще стане така ама карай  Close

Доста дълго стана, за което се извинявам  Blush
Лека вечер засега и ако има болнички, да се оправят бързо, за да не притесняват мама и тати  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 21:07 от dobito

Общи условия

Активация на акаунт