Леко петъчна... Последно мъжете харесват ли силикон или не???

• 16 971
  • 238
  •   1
Отговори
# 150
Аз харесвам такива. Според някои това не са стегнати гърди. Така, че ...  Simple Smile
А има ли заснета актуализация примерно след първото раждане? Без да се налага да прибавям и фактора "възраст", тези гърди само силикон може да ги спаси след него.

# 151
  • София

Аз харесвам такива. Според някои това не са стегнати гърди. Така, че ...  Simple Smile

Според мен са твърде големи. Харесвам по-спортни цици и някак по-събрани.  Peace

# 152
А има ли заснета актуализация примерно след първото раждане? Без да се налага да прибавям и фактора "възраст", тези гърди само силикон може да ги спаси след него.

Няма гърди, които никак не се променят след раждане и с годините, но не мисля, че трябва да се "спасяват". По скоро кърменето влияе зле, отколкото раждането. Ако почнем да се спасяваме от времето на всяка цена, ставаме в един момент жалки и смешни.
Аз харесвам големи гърди, за това съм показала тези, които за мен са идеални като големина и форма. По добре с възрастта да има какво да увисва, отколкото да няма. Това е личния ми вкус.

# 153
Няма гърди, които никак не се променят след раждане и с годините, но не мисля, че трябва да се "спасяват". По скоро кърменето влияе зле, отколкото раждането. Ако почнем да се спасяваме от времето на всяка цена, ставаме в един момент жалки и смешни.
Аз харесвам големи гърди, за това съм показала тези, които за мен са идеални като големина и форма. По добре с възрастта да има какво да увисва, отколкото да няма. Това е личния ми вкус.
Що навремето не си взех Заралийка за жена?
Паси, ако повечето от вас там изглеждат... така - ше си сменя поданството - заклеам се!  Crazy

# 154
Гърдите не се променят,ако жената не е кърмила.

# 155
Така ли Thinking Да не са открили нов закон за гравитацията Shocked

# 156
Е,всеки гледа от своята камбанария.Аз лично се интересувам само от моите гърди,другите да гравитират както им харесва.

# 157
Е,всеки гледа от своята камбанария.Аз лично се интересувам само от моите гърди,другите да гравитират както им харесва.

Нютон би ти се зарадвал много Peace Симпатяга Laughing

# 158
Предпочитам да ми се зарадва някой Леонардо,някой Рафаело...

# 159
  • Linz
Моят- категорично не.

# 160

Голяма заблуда! На някои жени размерът се увеличава още през бременността - стрии се получават именно тогава. Но и никой не може да ме убеди, че и кърменето не ги разваля допълнително.

Има жени, на които не се отразява нито бременност, нито кърмене.

Мъжете може и да не харесват силиконови гърди, но едва ли харесват увиснали и спаружени ...

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 06:57 от Лилия. Н

# 161
Това са цомби. Дай линк към по-тесни и по-заострени.

Хаха. Все едно, мъж да се пази девствен за жена си, да не му се изтърка и изтънее пишока.

# 162
Това са цомби. Дай линк към по-тесни и по-заострени.

За теб цомби, за мен хубави гърди. Линк към нещо, което не ми харесва защо да пускам, предполагам , че се справяш добре с търсенето в мрежата, за да искаш помощ за това.  Laughing

# 163
  • густо майна Филибето
Темата се е променила на "Кой какви гърди харесва"  Laughing
Устните обсъдихте ли ги (не ми се връща много назад) Simple Smile
Любопитна съм мъжете харесват ли устните на Мария (Мара отварачката)

# 164
Любопитна съм мъжете харесват ли устните на Мария (Мара отварачката)
Ц, драйфа ми се от тая. Нито е красива, нито има некъФ потенциал. Куха е кат сто хралупи.., ама като има църули дето да й дават кинти за да си натопят кремвирша в тая... - ае.., бал съм ги сичките.

Общи условия

Активация на акаунт