Добри зъболекари и цени

• 128 205
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
Моля Ви мами, ако имате добри впечатления от зъболекар в Пазарджик да пишете. Praynig Четох в нета, че д-р Радимир Дурев е спечелил награда за екипна работа с лабораторията и зъботехника с който работи за 2008г. - някой има ли лични впечатления от лечение при него?  newsm78 Трябва ми наистина добър специалист - имам нужда от коронки и т.н. Искам красива усмивка. Grinning   

# 76
  • In the shadows of my mind
Здравейте и добро утро на всички.
Много съм притеснена, днес имам записан час в клиниката DSDENT на Брадистилов 46. Някой да е ходил там, отзиви за работата им? По принцип не съм страхлива и не се притеснявам, че ще ме боли или нещо подобно, просто толкова много съм се напатила от пишман "зъболекари" и компетентни оценки и лечение, че..  Sad не искам отново да минавам по този път. Знам от познати, че излизало солено там, но било качествено и лекарите били внимателни. Надявам се поне на първото... Sad

# 77
Ама защо не ходите в провинцията - там цените са 3 пъти по евтини от софийските.

# 78
Може ли някой да ми препоръча добър и немного скъп зъболекар .........

А отчитате ли, че може да попаднете на евтин некадърник? Аз напарвих подобна грешка преди 6 години, което ми костваше два зъба!!! #2gunfire
На мнение съм че трябва да е търси идеалното съотношение между цена и качество. Аз поне смятам че съм го намерила- една много внимателна и вежлива д-рка, след която не се е налагало да ходя на "поправки"  Laughing
Ако са ви нужни координати (казва се Десислава Илиева)- пишете на лични.

# 79
  • Sofia
Здравейте на всички,
искам да попитам дали някой знае, децата на 5 години ползват ли намаление при зъболекар.
Днес водих малкият да му слижат  някакво лекарство, че му е излязла някаква афта.
Взеха ми 10 лева, утре каза пак да отида и пак ще трябва да се бръкна с 10 лева,
Нормално ли е това или само ми смъкват кожата, вижда ми се малко много за едно нищожно количество лекарство.
Благодаря предварително.

# 80
Доколкото си спомням, има едно такова животно "личен стоматолог". В такъв случай здравната каса поема някакви неща. Обаче подробности въобще не помня. Обърни се към личния лекар на детето да каже!

# 81
И аз имам нужда да се оплача от моята зъболекарка д-р Касабова  от гр. Перник.Направо ми разказа играта за една седмица ходене на зъболекар олекнах с близо 300 лв като лекувах един кариес и един пулпит, е това е нечовешко .Какви са тези цени и кой ги измисля незнам .Направо излязох като шашната от кабинета и не знаех на къде да тръгна качих се на автобуса и си пропуснах спирката толкова се бях отнесла. Мога да кажа, че тя е чудесен зъболекар внимателна ,добре работ,но когато стане време за плащане направо се чудиш дали си чул добре казаната сума и дали случайно няма грешка .След като се освестиш разбираш, че грешка няма и трябва да се бръкнеш много дълбоко за да покриеш сумата .Ето например днес платих 80 лв за пълнене на канали за двата зъба работа точно за 10 минути, следващия път ми каза да си приготвя 85 лв за пломбата като това било най евтиния метод .Сега си мисля ,че дори не мога да се откажа щото трябва да довърша зъбите.Имам и други зъби за работа ,но за сега ще спра докато не намеря друг зъболекар, а ако случайно през това време ударя шестица от тотото може и да се върна при нея.

# 82
  • софия
За съжаление стоматологичните услуги са доста високи. Crossing Arms
факт е и,че супер скъпите зъболекари не винаги са най-добрите. Naughty
Преди 2 години една млада заболекарка в Бизнес парка ме ,,одруса"с 140лв.
за една пломба. #CrazyОтидох,изчисти и затвори зъбът за около 30мин.
и си платих като на поп за,,услугата".Половин година след това,пломбата падна.
Отидох при друг зъболекар и се оказа,че зъбът не е бил изчистен добре,положението
беше зле и се наложи да го умъртвяват. #Cussing out
Сега ходя в този кабинет,доволна съм и цените са прилични:
http://bonevi.yavor.info/contacts.html

# 83
Smehorana, а ти оплака ли ú се на предишната ти зъболекарка от падналата пломба? Питам защото повечето хора така реагират - разочаровани са от работата на зъболекаря, но това, което правят, е само да си намерят друг. То няма лошо, но все си мисля, че не държим достатъчно сметка и на издънилия се зъболекар.

То и аз съм в това число де. В повечето случаи си казвам "Сега какво да се разправям". Миналата година само имах по-особен случай. Зъболекарят работеше добре, но без да обели и дума за причини спря да си вдига телефона преди да ми завърши буквално последните няколко стъпки по лечението, продължило 2 месеца. Заряза ме с керамичен мост с временно лепило и един отворен зъб. Акълът не ми го проумяваше. Иначе брилянтно работеше, но...

Когато един ден се издъни поредното недовършено от него дело вдигнах телефона и се разкрещях. Хън-мън да съм отидела да го довърша. Не отидох понеже работи в София Стом. ф-т, а аз живея в П-в, но поне да е наясно. Безсрамна постъпка за толкова добър зъболекар.

Трябва повече да им се караме мисля аз. Освен се чудя... а те касови бележки не са длъжни да издават, така ли?

# 84
  • софия
Стефче,за какво да и търся сметка,като се оказа
неспособна да се справи с един малък кариес.Кой знае,ако пак я бях потърсила,
можеше и без зъб да остана.Ама хубаво питаш за касовите бележки. Peace
Не ми се е случвало зъболекар да ми даде такава. NaughtyТе касовите апарати май са им само
за пред данъчните. newsm78

# 85
Един човек, за да стане зъболекар предполагам, че учи ужасно много. Ама що така ми се струва, че това не е основателна причина да не декларират доходите си. При това печелят  много. Не е да кажеш като човек с минимум печалба да се оптва да се скатае някой лев.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 00:12 от stefka.k

# 86
Нали се водят свободна професия и законът ги облагодетелства. И аз не го намирам за много честно, ама - на.

# 87
здравейте,някой ходил ли е в "Ашурс Дентал" в Пловдив до ПУ-то,доволни ли сте от там,ако може малко инфо за цените им .  newsm78

# 88
Доколкото си спомням, има едно такова животно "личен стоматолог". В такъв случай здравната каса поема някакви неща. Обаче подробности въобще не помня. Обърни се към личния лекар на детето да каже!

Такова животно като личен стоматолог няма отдавна. Взимаш си книжката под мишница и при всеки работещ със Здравна каса зъболекар можеш да се лекуваш. За възрастните касата поема по две дейности годишно плюс прегледа/с леко доплащане разбира се/, а за децата дейностите са 4 плюс прегледа.
Мъжът ми е зъболекар и има кабинети в Пловдив и в село Цалапица. Работи с касата и мога и точни цени на пакетите дейности да ви напиша. Иначе при него има два вида фотополимерни пломби- с едната работи по касата с минимално доплащане, а другата е от по-висок клас и по-скъпа. Пациента има избор демек, защото не всеки може да си позволи по високия клас полимер. За упойка допълнително плащане в неговия кабинет няма. Grinning
А това, което се поставя на детските зъби, за да се предпазят от кариес се нарича силант. Принципно се поставя на първите постоянни задни зъби/кътници/ и струва 20 лв. на зъбче. Не е болезнено като процедура.
Няма да пиша повече, че ще ме баннат за реклама. Laughing Координати само на лични. Wink

# 89
Ренци,а това чудо силант може ли да се постави на зьбче с кариес?

Общи условия

Активация на акаунт