Дългокърмещи майки - да пообщуваме - част 20

• 15 029
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Аз искам да ви почерпя мъничко (ама режимно, да не си развалям лентичката  Joy) - днеска с Тони правим 1000 дни кърмене  breastfeeding .. много ми е миличко едно такова като се сетя какво мъничко бебенце беше.. а сега какъв голям бандит е станал.. ама явно още си е бебче, щом постоянно си търси да цока и да се гушка  Blush

# 46
  • Varna
Духи много хубава цифричка си имате! Hug
Хайде още колкото искате  дни и за двама ви да има!

# 47
  • Карлово
Е, Духи, това е достоен повод за празнуване! Почерпи кърмачето с една цица по повода! Grinning

# 48
Духи, поздравления са хубавия "юбилей"  bouquet  Звучи мнооого, много добре   Hug

# 49
  • Пловдив
Духи, честито кърмаческо юбилейче

Трябва да взема да си сметна кърмаческия стаж в дни, че ми стана много чудно колко е  Mr. Green

Ми... преброих ги и гордо отпечатах в подписа си  hahaha С второто ще гоня рекорди  Wink

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 18:19 от benitta

# 50
Здравейте млекопроизводителки!  Laughing
Първо да се извиня, че нахлувам в темата ви  Flutter Трябва ми съвет и смятам, че вашите мнения ще са ми от голяма полза. Нямам проблеми с кърменето, но имам проблеми със съня. Нямам против да кърмя през нощта 1, 2, 3 пъти... но това нашето не се издържа вече. Малкия се буди през половин, един час и търси цица, но не за да яде а.... и аз не знам защо  Rolling Eyes Само цоква два, три пъти и заспива още преди да е потекло нещо. Така е от мноооого отдавна. Получих съвет, да не му давам повече. Щял да реве една седмица и после да си спи по цяла нощ. Но това ми звучи като началото на края, а аз не искам да го отбивам! Друг съвет беше да го заведа на хомеопат и да му давам лекарства, за да спи.  Rolling Eyes Кажете ми при вас как е положението със съня и дайте някакви съвети!   bouquet

# 51
Мушмуроче, при нас още е така  Laughing
Не винаги, понякога се буди по 1-2 пъти само (много рядко, ама се случва), най-често около 3-4 напоследък..
Но навашата възраст поне 20-30 пъти на нощ се будеше.. Особено покрай зъбоникнене беше кошмар.. Предполагам точно това му е проблемът в момента  Rolling Eyes Минава и заминава ама.. такива прериоди има постоянно.. Докато не се озъбят..
Аз още чакам 2 кътника и 1 почти е пробил..

# 52
Духи, поздрави за 1000-та дни!  bouquet

# 53
Мушмороче, при нас нощното кърмене става в просъница - нито аз се будя съвсем нито дребната. От както е с 16 зъба буденето по нощите значително намаля. Сега си суче сериозно в 23 ч - когато заспива, в 3 посреднощ и сутринта в 6. Това мен ме устройва идеално и по същество се наспивам идеално. Дано и синът ти се поуспокои и да успееш да се наспиш  Praynig

А сега да се похваля - станах леля за втори път  newsm44 newsm68 Да почерпя за племеницата ми

# 54
Else, вашият вариант е чудесен. Дано да минем и ние на толкова будения скоро. Сигурно е от зъбите това будене. За сега има само 4, докато станат 20  #Crazy
duhi_puhi, честит юбилей! Всеки би се гордял с подобно постижение.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 14:15 от mu6muro4e

# 55
  • FRANCE
Духи честито юбилейче  bouquet

# 56
Духи, браво и от мен! Голямо постижение си е туй твойто, като се има предвид колко често се е будил дълго време!
Елс, отново честито от мен! Много бих искала и аз някой ден да стана леля, сигурно е много хубаво!  Flutter
mu6muro4e, много важно е дали спите заедно! Аз бях крайно изтощена до преди да го направя. Спяхме кошара до легло плътно, без решетка м/у нас, но въпреки това ми беше доста трудно - голямо нагласяне беше. Откакто си взех супер удобен матрак и си спим двете, се родих!  Peace  Тя рядко вече се събужда и реве, чакайки да и дам да сучи, все по-често вече сама си ме намира и аз само нагласям да ни е по-удобна позата, но машинално и в просъница. Е, ако татито, не е против, де. Ако детето не спи толкова леко, сигурно и тримцата да си спите, няма да си пречите.
Малко за нас, че оревах темата  Embarassed Педи, каза, че се е обринала от вируса и изписа фенистил на капки (не съм очарована от това, което прочетох за антихистамините, но пък си е стряскащо да видиш детето си с обрив Sad - вие какво мислите за това и подобни лекарства?), иначе добре сме се справили (преборили сме Т), и засега се разминахме с АБ, но като прегледа и гърлото, видя малко полепче и в следващите 2 дни сме на хомеопатични лек-ва, дано не развие наистина гнойна ангина, че тогава вече няма да се разминем с АБ. В сряда пак ще я гледа педи. Определено живна малко, но спи доста, то и при възрастните е така, когато е вирус.
Духи, това са 2-те хомеопатични лек-ва: hepar sulfuris calcareum 15 ch, mercurius solubilis (solubilis) 9ch Говорят ли ти нещо? Дали са еднокомпонентни? Иначе са си Боаронови. Нашето педи има разни кетапи по стените, вкл. и за хомеопатия, сигурно е Боарон, мъжа го мярнал днес-от Франция бил кетапа. Днес попрочетох малко и вече правя повече разлика, така да се каже навлизам по малко в час.  Peace

# 57
Деси, какво да ти кажа Simple Smile Двете хомеопатични, даже и както са две са ок.. Обаче в комбинация с Фенистила, особено като мазило.. вече става мазало  Sick
Мен ме навикаха в хомеопатичния, че се правя на хомеопат (никога не съм, просто споделям там какво ми е казвала моята, която смятам за доста добра в това което прави.. ) .. Та от нея знам, че пъпки не се мажат.. Фенистил се чисти от хомеопатия - т.е. антихистаминовите препарати са едни от най-гадните .. Та от нея знам, че понякога АБ е по-малкото зло, отколкото такива препарати  Confused .. Но това пак казвам е лично мнение и можеш да го вземеш само за такова Hug . Ние един виброцил (и той е от тая група), дето бях го капала мнооооого отдавна и не в особено голямо количество, бая зор видяхме докато го неутрализираме с хомеопатичния му еквивалент  ooooh! Та винаги ме пита и разпитва за подобни препарати - антихистаминови, кортикостероиди и т.н. .. за да знае как да процедира..

# 58
  • Пловдив
Духи, пак ме хвърли в размисъл  newsm78
След колко време го правите това неутрализиране на виброцила примерно  newsm78
А фенистил имам една тубичка, която я разнасям с мен, ако случайно нещо я жилне като сме навън. Лятото съм мазала 1-2 гадни пъпки от комари, но нямам спомен дали е помагало  Thinking Виж, себе си съм мазала повечко, ча аз имах доста пробойни  Mr. Green

# 59
Духи, пак ме хвърли в размисъл  newsm78
След колко време го правите това неутрализиране на виброцила примерно  newsm78
А фенистил имам една тубичка, която я разнасям с мен, ако случайно нещо я жилне като сме навън. Лятото съм мазала 1-2 гадни пъпки от комари, но нямам спомен дали е помагало  Thinking Виж, себе си съм мазала повечко, ча аз имах доста пробойни  Mr. Green
2 години след като съм капала.. Просто яко се беше осополоил.. и се сети, че не ми е давала Виброцил хомеопатично - даде го - е като текнаха едни реки.. (яко криза) .. 2 дни страшна работа. После се събуди като нов - ни сопол ни дявол  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт