Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за понижаване на висока температура при дете?
Какви са някои съвети за грижа за дете с висока температура?
Защо при висока температура не се дава вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за понижаване на висока температура при дете?
- Някои методи за понижаване на висока температура при дете включват даване на течности, предлагане на вода или сок, използване на ушен термометър за измерване на температурата, прилагане на компреси с оцет върху чорапите или чаршафите и вземане на хладен душ. Важно е да се консултирате с педиатър за подходящи методи във всеки отделен случай.
-
Какви са някои съвети за грижа за дете с висока температура?
-
Защо при висока температура не се дава вода?
-
Какви са препоръките за хомеопатични лекарства при болни деца?
-
Как да се справим с честите нощни събуждания на детето?

Макар че той каза, че едното цоко на бебето, едното на него
Ама смея да не му вярвам
Нищо, че още не сме от дългокърмещите се
, но и дори много успокояващо си ми действа да си я усещам до себе си. Пък и тя вече повече се дърпа като се насучи, не е залепена чак нон-стоп за гърдата, както предходните месеци (след 7-я месец най-вече стана така, малко след махането на бибата) и имам възможност понякога да си сваля ръката долу и дори да се обърна на другата страна, дава ми повече почивка, така да се каже.

аз само да отбележа че съм жива