Слънчицето вече се показва, а АПРИЛЧО лази, ходи и приказва!!! - 2

• 16 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Тодоранче,аз обяснявах за юздичката на устната(има и на двете устни),а за говора,сученето и т.н. има отношение юздичката на езика Peace

Нана
, голям съм заплес. Сега чак разбрах, че си писала за различно нещо  Blush

eses, честито ти бебче! Да ти е жив и здрав!

# 256
  • Варна
Ясмина, Исане, кажете на вас удобен ли ви е 12-12.30 като час, и ако не кога ви е удобно???

Понеже Емма още я няма, някой да има желание да прави следваща тема  newsm78 newsm78 newsm78

# 257
И от мен едно питане- какви обувки ще купувате на малчовците щом проходят?- с свърда пета и ортопедични или мекички  newsm78

# 258
И от мен едно питане- какви обувки ще купувате на малчовците щом проходят?- с свърда пета и ортопедични или мекички  newsm78

veni-b, аз вече купих едни Geox (които впрочем бяха по-евтини от КиК; разбира се с 50% отстъпка ставаха по-евтини), които са с мека подметка, височки са и кожата е мека, но не е прекалено мека, както на буйките, да речем. Много са сладки - цветът е коралов и имат едни бродирани сърчица по тях. Засега са и добре, макар че й ги купих за навън, но ще трябва да почакаме да се стопи снегът.

По този повод я да взема да ви споделя - Марта вече на няколко пъти се пуска и преминава по 4-5-6 крачици между мебелите сама. Снощи го направи за пръв път. А аз бях с гръб и събирах някакви играчки от пода... видях я накрая и много й се зарадвах.  Днес още два пъти се случи, но без да я карам. Инак е много страхлива и макар да се държи замо за пръст, като пристъпя, ако няма пръст, веднага кляка и пълзи.

# 259
Моят Жожи се и3правя и 3астава, но не му се ходи, по бър3 е когато пъл3и. Малката оЩе не може да стъпва, но се радва, когато я държа и е седнала. А обувчиците оЩе не съм ги мислила...

# 260
  • Варна
Alokazia на мен ми е удобно към 14:00. Не знам дали ще успея за 12  newsm78

за обувките аз взех засега едни маратонки.

# 261
Ако искате мога аз да направя новата тема - само ми дайте предложения за заглавие.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 262
Понеже Емма още я няма, някой да има желание да прави следваща тема  newsm78 newsm78 newsm78

Аз имам нова тема, но ако Стефка има желание....няма сила на земята, която да я спре.....

# 263
  • София
Ало-о-о-о-о, софиянки....Я да си вдигнат ръцете веднага, тия дето вземат храна от Хер Бебе !

Щото и на мен от тази седмица ми носят от там (заради хвалебствията ви избрах точно Хер Бебе)....И като казвам "ми носят", разбирайте го буквално. Аз ям храната...Косьо не я одобрява. Не заради гъстотата, по-едрите парчета не му пречат. Но не му е вкусна.
И да ви кажа, разбирам го. Особено десертите са отврат. Вода с нишесте и захар в повечето случаи. Тоя блудкаж и на каките не мога да го пробутам. Днес беше мюсли...разбирайте овесени ядки, цели стафиди (с дръжките) и някакви семки (май слънчогледови). Единствено гриса вчера одобрих. Peace При ОЗИ поне дават да не поръчваш десерт (аз определено нямам нужда от такъв).  Tired
Основното ядене успявам да го прилъжа да изяде, но с толкова зор и нерви, че просто не си заслужава. Не стига, че ми коства нерви, ами и едното ядене ми се връзва на 4 лв.  Rolling Eyes Да не е кажа на 6 лв. ...(защото ми взеха 10 лв за амбалаж невъзвращаеми), а аз мисля повече да не поръчвам.

Направо не мога да повярвам, че ще го кажа, ама...май по-добре аз да взема да готвя  ooooh!

П.С. А докато пиша моя хубостник допълзял до WC, гепил четката за тоалетна и я размахва на всички посоки, а от нея хвърчат едни пръски...не е за разправяне. Образувах му едно извънредно къпане набързо Wink По мойта програма днес къпане цялостно не му се полагаше. То и миене на баня не ми беше включено, ама... Tired

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 20:12 от ВаняМ

# 264
Здравейте! Hug
Отчета от консултацията-9600 и 76 см,тоест плюс 200 грама и 1 см! На консултацията беше ужас,имаше една жена(шизофреничка),която крещеше и плачеше и тропаше по вратата,нахлу в кабинета,докато бяхме вътре #Crazy Моите уважения-жената е болна,но не е нормално да допускат такива хора при бебета на консултация #Cussing out
Благодаря ви за отговорите за РД-то и аз мисля,че е най-добре да е без разни такива екстри,може би само шапчици,балони и тн! Hug
Ванче,аз съм много доволна от Ози,не съм имала такива проблеми! Peace
И да ви питам-нормално ли е да е наддала само 200 гр? Някой знае ли по колко е нормално да наддават на тази възраст? newsm78

# 265
  • Варна
Тогава оставям Емма и Стефинка да се разберат за темата.

Аз предлагам заглавие:

"Баба Марта бързала, на АПРИЛчо мартенички вързала!"

# 266
  • София
Ваня,ние тази седмица хапваме Хер бебе и за моя радост Рада яде.При нас храненето е много труден процес и аз съм супер доволна за сега. Десертите не съм давала с изключение на гриса,но го смесих с плодово пюре.
Миналата седмица пробвахме Джуниър меню,но там храната е наистина кофти, даже мисля,че някои от манджите ги повтаряха и на следващия ден с малко модификация, десертите бяха основно кисели.
Може би на малчо не му допада новия вкус?

# 267
Тифаниииии - ХА честит ти втори (трети в къщата) мъж!!! да ти се роди жив и здрав и мнгоо да те радва с брат си!!! На ръце да те носят!!! Тифани - вие вече преместихте ли се в Люлин или още сте в Младост?
Есес - да ти е жив и здрав Давид и на теб - да е едно много весело бебе, а ти - щастлива мама...
момичета - аз малко напоследък като черна станция - предупредих ви за интоксикация с лекарства - а днес ви предупреждавам и за ледени висулки! Внимавайте! Днес както се разхождах полу-заспала за втори път (следобеда) и - на няколко метра от мен (доста надалеч беше де) - падна от една козирка на един блок купчина сняг - изгърмя като бомба, не се шегувам - просто човек си убива на място...а представям си огромна ледена висулка ако падне кво ще стане...внимавайте с количките!!! Аз доста се уплаших...добре, че бях посредата на улицата (то в нашия грозен квартал добре, че няма тротоари и може да се върви само по улиците...). и така...
За партито - ще имам 2 партита - едно с приятели и  второ - пак с приятели...едно у нас и едно в клуб Peace Joy С нетърпение очаквам да дойдат...аз много обичам рожденни дни - в никакви сатурнови дупки не попадам - напротив - празнувам с огромно удоволствие всеки път...
Лека нощ и бели сънища ви пожелавам...
Целууууууууувкиииииииии

П.С. Верчо - на Чиполино знам, че количките не са висок клас, но много мои познати си купиха и са доволни - не са се счупили...Имат доста екстри за цената си - а ти няма да я ползваш още супер дълго. Другите, които са добри за цената си са Кенгуру - имат магазин на Сливница, до спирк аОряхово - търговски център Глобус май се казваше.  Успех!

# 268
Добър вечер!

reiana, аз точно за първия Рд не бих поръчала клоун, фея или каквото и да било. Децата са си малки и нищо няма да разберат от "купона"  Grinning
И да ви питам-нормално ли е да е наддала само 200 гр? Някой знае ли по колко е нормално да наддават на тази възраст? newsm78[/color]
Да, нормално е. И не са само 200, а цели 200  Wink. Цветомир последния месец е наддал 100, при това и за тях не съм съвсем убедена, защото го мерихме с дрехи и свалихме 100гр. за тях, а може и повече да са били....

Хелън, все още сме в Младост и броя дните до 9-ти април. Избрали сме си тази дата да се нанесем. Ама не ме питай защо.... Mr. Green  Crazy Дано се справим до тогава, че имам яко за чистене преди това. А не ми се мият прозорци и дограма в студа.  Crossing Arms

Благодаря на всички за пожеланията!  Hug Много ми става мило на бременната душица  Heart Eyes Аз рядко и се връзвам на приказките на свекито но с това си изказване... Абе само всичко да е наред с малък бебко и да се появи жив и здрав ииииии бързо. Simple Smile

eses, да ти е жив и здрав малкия бебок!

# 269
  • Пловдив

П.С. А докато пиша моя хубостник допълзял до WC, гепил четката за тоалетна и я размахва на всички посоки, а от нея хвърчат едни пръски...не е за разправяне.
Представям си картината  hahaha hahaha hahaha
Тiffany, аз не съм ти честитила за момченцето Hug Пък и местенето-колко емоции те чакат ......  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт