, няма проблеми с очите
.
.
Иначе за хранене никой лекар не ти казва, даже и да питаш - отговора е Както вие си прецените - вие сте майката, вие решавате, но за другите неща
В родилното беше първата консултация и ме извикаха да присъствам - те го разпънаха на кръст, аз чак се притесних
чак ми се беше дорева - нямаше нещо дето да не го разчепкат... но май така е по-добре

Но и аз не съм го мъчила да го уча на гърне, чакам да стане по-топло и да има по-малко дрехи на гърба си. Иначе той много добре знае за какво служи гърнето, защото гледа от Теди. Та се надявам научаването да стане лесно.

Хайде вече да ви оставям на мира, най-сетне. 
Абе с две думи - сутринта се събуди, както вече казах, мокър до ушите. Като се върнахме от разходката беше малко пишал - един, най-много два пъти, и на следващото изпишване буквално му изтече по краката.
Писна ми да го пребличам целия след всяка смяна на пампа.

, нищо не усетих 
И понеже вече се беше сериозно напукал, пукнатините бяха залепени с тиксо. На неонатолозите направо им се плачеше, защото тя беше най-малкото бебе за деня и единственото преждевременно родено, а единствените два нови кувьоза бяха вече заети. По болниците ни има все още голяма мизерия за съжаление.
Теди, за щастие изкара късмет, че не се наложи да бъде на кислородна палатка, но ако трябваше не ми се мисли в този скапан кувьоз как щеше да стане.
Препоръчани теми