Баба Марта бързала на АВГУСТинчето мартеничка вързала!

• 11 518
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Ние се прибрахме от една кратка и мъчителна разходка. Един леден вятър духаше от всички страни  Whistling Фотоапарата дори не го извадих, хайде друг път !
А за представянето, то е неизбежно. Сигурно ако ви видя един ден (дай боже  Flutter) няма да позная кой на кой псевдоним отговаря.
Морска, как е, доволна ли си от новобоядисаната коса  newsm03 Пусни снимка за любопитните.

# 196
  • Stavanger,Norway/ Varna
Какво си правите, моми4ета. Аз се вклЮ4вам от работа, 4е няма работа и само киби4а, целия хотел е празен, няма жив 4овек в кухнята едно ядене да ми сготви за ве4еря, 4е след малко 6те ходя да си търся храна  Crazy. Мойта мома за пръв път я оставихме днес на една приятелка, 4е се засякохме двамата с ба6та и по едно и съ6то време на работа. Милото, дано не си мисли, 4е сме я изоставили. Преди малко звъннах, не пла4е, но седи само в приятелката ми, а те с мъжа си и Йована са на гости на едни други приятели. Едва 4акам да свър6а тук и да си я взема. До 11 4аса 6те изкукуригам. Добре 4е е форума.  Simple Smile

# 197
  • В светлината на слънцето
Бобче, дръж се!  Hug Чела съм, че когато се налага да оставиш детето за известно време при друг човек е добре, тръгвайки да кажеш нещо от рода на: мама отива еди къде си и ще се върна еди кога си. Колкото и да е странно, децата разбирали какво им се казва и факта, че се казва "ще се върна конкретно еди кога си" ги успокоявал. Незнам колко е вярно, някакъв психолог го беше писал, но не пречи да опиташ.
Морска,  искаме снимки, искаме снимки!   jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 198
Бобче, и аз това съм го чела и го прилагам, действа. Миналата седмица гледах детенцето на моята дружка българка, и тя така му обясни, та детето дори не плака, като го оставиха (а не ме познава особено).
Успя ли да си хапнеш най-сетне ? Ние мислено сме с тебе. Представям си що литература можеш да изчетеш на тази работа, направо студентка задочно можеш да изкараш  Joy

# 199
Добър вечер  Hug
Днес бях с 2 деца  Crazy Гледах племенника си ( на 3 години ) от 13 до 19 часа, сама с Неди  Crazy Crazy Crazy Леле момичета с две дечица с малка разлика - КАК СЕ СПРАВЯТЕ?!?!?!  newsm78 Tired Подлудих се особено с приспиването  ooooh! ooooh! ooooh! после и на разходка излизахме, бях се мобилизирала и беше сравнително леко, НО като приспах Неди преди малко се почувствах като прегазена с валяк  Tired Tired Tired
Определено е тежичко да си с две дечица с малка разлика  Confused може би 3-4 години разлика е по-удачния вариянт  Rolling Eyes

Бягам да лягам, че наистна ме измориха малките разбойници  Crazy

# 200
хехеххе,косата е тъмно кестенява ,няма какво за показване,като се поизмие боята ще се покажа,да блесне цвета Mr. Green обещавам за 8 март ще се покажа,ще се издокарам с някоя рокличка Joy сега съм по пижама,не съм еротична Joy

# 201
Горкичката фетица, бягай да почиваш  Laughing

Морска, чакам с нетърпение. Ама сигурна съм, че и по пижама си "канон", както казват франсетата  Mr. Green

# 202
  • Видин
Здравейте момичета.
Не съм се включвала, защото ми е малко сдухано напоследък, особено като гледам предавания за раждане и като видя някоя бременна и ми става Sad, но трябва да мине време. Иначе здравословно съм кажи речи добре, нещо ме наболява ухото от гърлото. На 7ми ще ходим на банкет с колегите на мъжа ми и предполагам че ще си изкараме добре. Вчера най-сетне водих Марти на фризьор, вече прилича на голямо момче. Утре ще излизаме с мъжа и малкия на разходка и ще го снимам да ви се покажем Mr. Green
Лека вечер на всички и да не се будите тази нощ Hug

# 203
  • В светлината на слънцето
Морска, ще потърпим до 8 март.  Heart Eyes

може би 3-4 години разлика е по-удачния вариянт  Rolling Eyes

Да, да! Ела ми на гости да видиш за какво става дума при разлика от 3,5 години.   Mr. Green

Ния,  Hug Hug Hug

# 204
Лулу, аз затова се притесних. За6тото ба6та и я остави там, аз сам на работа от 3 4аса следобяд, а той тръгна към 7 и не и е казал 4ао, данеби да се разреве  ooooh!. 6тях да го уду6а. Аз от детската градина си знам, винаги и казвам 4ао и тя си знае, 4е 6те се върна. горкото кой знае колко 6те се радва като ме види след 4ас и половина.

За двете деца. на мъжо му е 6тукнало сега да си правим и второ беб4е, ама аз отказах. Много ми е рано, искам малко психи4ески да си отдъхна и да се по4увствам 4овек дето се вика. Натова отгоре, грам нямам кой да ми помага тук  Grinning. А и съм замислила, Йована като е поз големи4ка да ми помага с бъде6тото бебе. Накратко в близките 3 години поне, мъжо няма да го огрее  Naughty

# 205
Ех, че хубавка компанийка сте се събрали тук  Heart Eyes
Мойто мъжленце напоследък взе раничко да се наспива (нали работи само нощем и спи по цял ден), та напоследък прекарваме повече време заедно и в будно състояние  Blush Използвахме днес слънцето и поизлязохме малко Flutter
Еххх, Ния надявам се бързо да изчезно онова мъчното чуство дето те е стиснало за сърцето и после с нови сили пак  Hug
Морска моного е сладък "мъньо" тук http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … 2922263.jpg  Mr. Green Шкембенце ли виждам, или... И Яни като се изпъчи има малко сладко шкемби  Crazy Heart Eyes
Бобче моя мъж като излиза и винаги казва на Яни Чао, а той му отговаря "Таааууууу" отива и му дава целувка и пак се врътва - никакъв проблема баща му като излиза Sunglasses Ама аз изляза ли от стаята даже да отида до тоалетната и такава аларма вдига, чеее  ooooh!
И аз съм на твоето мнение за друго бебе и съм и почти на твоето дередже с помощта - бабите са надалече, мъжо е постоянно на работа - всичко аз трябва да правя - не мога да се справя с още едно диване сега  Naughty Crossing Arms Blush
Лулумба това с маймуните направо ме разби. А и на френското Тони бандитите каква дисциплина са измислили да се надплюват  hahaha Сигурно понякога никак не ви е лесно, но вярвам, че такива моменти ви умиляват и забравяте за лошите Wink

Айде бягам, че мойто дребното прави съкровища в гащите  Sick и след малко ще дойде да си сочи дупето и да вика "каку"-  "ако" демек Laughing

Лека нощ на всички  Hug

# 206
Честита Баба Марта.
Много здраве и слънчеви усмивки.
Морска Теди е страхотен.
Аз какво да ви кажа с две деца си е трудно но и много весело.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 07:54 от yanakr

# 207
Добро утро,честита баба Марта,Честито и на днешните именници Hug

Ния Hug
Или,мдаа тумба има Heart Eyes

за второ дете,не знам ,сега съм на друга вълна,чакам с нетърпение да се стопли времето и почвам с тренировките,и ще бягам в морската,да вляза в форма,че тези сланинки от корема кога ще изчезнат Mr. Greenа пък бебето когато дойде,няма да го мисля много,че да не го чакам пак 4 години Outta Joint

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 08:38 от Морска

# 208
Честита баба Марта,момичета!!!

Да сте бели и червени, а малчовците здрави,румени и засмени Heart Eyes

Маорска,само не разбрах къде видя,че имаш корем. newsm78Чакаме да видим новата коса и роклата Hug

За второ детенце-аз много искам и започваме да работим по въпроса.И с малка и с голяма разлика,децата са си деца,няма нищо по-хубаво от тях.

Ния,не мога и не искам да си представям какво ти е на душичката.Ще мине и този период,но....... SadСлед 5 месеца,ще се похвалиш с ново растящо коремче Hug
Пък и нали си имаш малчо,той достатъчно се е специализирал в отвличането на мислите и вниманието ти Heart Eyes

Хайде,ние ще се оправяме да излизаме,че тук е 9 градуса от сега.Направо не ми се седи у дома Joy

# 209
Ха, добро уто  Grinning

4естита баба марта, много здраве да ни носи   bouquet

Росна, прясна, пак от работа ви пи6а. Сно6ти се прибрахме в полуно6т и днес трябва6е да ставам в 5:30 за първа смяна. Едва гледам  Tired
Малката е прекарала страхотно. Играли са си много с дъ6тери4ката на на6ите приятели, която е на две. Голям смях е било, хапнала толкова доволно, 4е два пъти бомбардирала памперса и то с тежката артилерия  Laughing.
Като си я взех, бе6е толкова спокойна и доволна.

накой спомена маймуни в поста си по_нагоре. та, се сетих слу4ка отпреди няколко дена. Седим и разглеждаме книжка с малката и идва снимката на една мама маймуна, която държи малко маймун4е. Йована забива пръст в маймун4ето и пита какво е това. Аз казвам маймун4е, следва пръст забу4ен в голямата маймуна и аз обяснявам, 4е това е мама маймуна. Горкото явно е схванало, 4е аз съм маймуна и само каза: "Неееее, нееее муна."  Laughing Много бе6е сме6на. Съответно, веднага се обадих на ба6та и, да му кажа, 4е номера му не минава  Laughing. ( той има навика да посо4ва една горила в книжката с картинки и да казва на Йована: "Виж, тате, майка ти"  Laughing  ooooh! Добре, 4е ми е умни4ко, милото и не се лъже.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт