С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 033
  • 533
  •   1
Отговори
# 150
Дорче, таняманя, pina , Боби 1971, celuvkata83 - благодаря ви, момичета, за съветите newsm51 -   някои неща са наистина нови за мен, разширявам програмата по операция "красива коса"  Peace  Ех, като си спомня каква коса имах на 18, ама след две раждания и 20 годинки отгоре и непрекъснат стрес косата остана наполовина...  ooooh!

# 151
ЗДРАВЕЙТЕ  В СЪБОТА ИЗЛЯЗОХ ПО МАГАЗИНИТЕ И СИ КУПИХ СПОРТЕН ПАНТАЛОН 36 РАЗМЕР И ДЪНКИ 38 С ИДЕЯТА ДО МЕСЕЦ ДА ВЛЯЗА В ТЯХ ПРЕДИШНИТЕ МИ ДЪНКИ СА 44РАЗМЕР ВЕЧЕ СИ НОСЯ 38 РАЗМЕР НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДА ОТ СТРИКТНА ПО СТРИКТНА КУПИХ СИ И ЛАКСАЛ ЩЕ СПОДЕЛЯ КАК ДЕЙСТВА АКО ПЛЕВЕНСКИТЕ МАМИ ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СИ СПРЕТНЕМ ЕДНА СРЕЩА АЗ СЪМ ЗА

# 152
Янич Hug, galli_ Hug, shushy80 Hug, happysmile Hug, sanny3 Hug, blumchen_fee  Hug, denica17 Hug, БЛАГОДАРЯ ВИ, друго си е като те поздравят, стана ми едно такова хубаво  smile3525

nartsisa, хубаво намаление. Браво  smile3501
mihi69, честит рожден ден на порасналото ти момиченце. Почерпката е  #Crazy Ухаа...
TheNMaster, радвам се, че си добре вече, то си и личи по тона. Днес ще си направя от пилешките ти руладини, че си много далеч да пробвам от твоите телешки  Grinning Hug Колко време да пека?
Grett, добре дошла и успех.
Петинка, и мен ме интересува информацията за изварата. Опитах една, която е много вкусна и имам лекото подозрение, че едва ли е режимна, но много бих се радвала ако е. Та затова ще е хубаво да я разгледам тази таблица. Ако някой знае къде е ...
Дяволица, непременно трябва да дойдеш в Бургас, много весело си изкарваме и разбира се, че приемаме гости (позволих си да отговоря вместо Шуши). А пък аз като отида скоро на гости на майка ми, може и в Сливен да се засечем Hug

Сега тръгвам малко по задачки. Хубав ден ви пожелавам. И да отслабвате, ей  Hug

# 153
  • София
Здравейте! От мен нищо ново - режимствам си съвестно, вчера установих още -1 см от всякъде, но не съм се качвала на кантара. Ще го направя след някой и друг ден, но сега съм в МЦ и не му е времето.

Имам един въпрос. Значи и двата пъти по време на бременност качих страшно много кила и стигнах 90 в последния месец. Но по принцип свалям бързо след това - т.е. почти без усилия си връщам или почти връщам старата форма. Та въпросът ми е за калкулатора - да ги пиша ли тия 90 кг в най-много достигано тегло или да не ги смятам, защото те не са били естествено състояние на организма ми - ако разбирате какво точно искам да кажа. newsm78 Дано съм се изразила достатъчно ясно, че и аз самата се обърках от себе си. Embarassed Rolling Eyes Mr. Green

# 154
TheNMaster, радвам се, че си добре вече, то си и личи по тона. Днес ще си направя от пилешките ти руладини, че си много далеч да пробвам от твоите телешки  Grinning Hug Колко време да пека?
Ами зависи от печката ти....Аз пекох на стар боен "Раховец" на 180 градуса...За около 45-50 мин.То пилешкото става бързо,а и след като се начука месото става много крехко...

# 155
Блумхен, купи си алпецин доппель  ефект.Шампоан е.
Има и лосион на Алпецин. Има пробни опаковки по евро в големите кошове в Мюлер и ДМ.

Боби, ти само това ли ядеш на обед?  newsm78

# 156
tanyamanya, защо само за Dorchester, и аз се развълнувах от проблема на един любимец и аз искам да му помогна  spoko
tunungmania, ще се свършиш и пак ще те пишат по вестниците  Wink
Grett, може, разбира се. Но идеята не режима не е да издържиш определен период, а да избереш начин на живот  Peace
Mi6i76, радвам се, че се получават нещата и честито на детенце  newsm67 Да е здрава и щастлива!
Петинка, сухотата в устата се "лекувала" с намокряне  hahaha, а за странния вкус или дъх (ацетонов) ти е отговорила Renka, но решението е същото - Н2О
                                             ban  (разчисти си пощата, да ти пиша там)
Боби1973, извинявай, пак да питам, в книгата за триците срещна ли нещо за ефекта им при кърмене?  newsm78
celuvkata83, добре дошла и забрави за тези неща от аватара ти! Те са гадни, люти и горчиви   stopuu
Дяволица, и една снимка стига, бонбонче си!
анабел, тялото има способността да помни и втория път се предава по-трудно. Това е начин на хранене и няма "издържах". Просто се храниш така, дори да няма резултат, а той все пак ще дойде.... дори и по-късно  newsm10

# 157
  • София
хм  newsm78
един въпрос -отслабнах 15кг за втори път ,първия беше преди няколко години когата Дюкан още го нямаше и бях на БЕЗвъгл. диета,втория път сега след раждането направих всичко както трябва и след задържащия етап от по 10 дни за кг.  ако и вечерям с 1филийка хляб за 3дни качвам 1-2 кг. Омръзна ми всяка сутрин да съм на кантара и все да се страхувам да не кача.Първия път след диетата и задържането почнах да ям всичко като свиня Embarassed и не качвах нито грам,но след няколко месеца забременях,сега защо така се получава?
[/size]
Колко време е минало след раждането и какъв е хляба, който ядеш ?
Правиш ли едни протеинов ден ?
Ехххх и възрастта си има значение Rolling Eyes .... Дюкан описва в книгата как тялото ни има памет  и се стреми нагоре и все нагоре ..... друго важно според мен е, че не само в първа и втора фаза, но и в трета и четвърта не трябва да гладуваме ...т.е. не трябва да стресираме организма си по никакъв начин .... Не трябва да отлагаме обяда, защото имаме много работа / аз редовно правех така преди/
или умишлено да пропускаме хранене и вечер да се натъпчем подобаващо

Гардения - слънчице  Hugведнага да се включиш към полезните масажи на този любимец

# 158
Боби ... ужасно си права въобще във вихъра на цялата лудница около мен не се бях замисляла, че всъщност аз не карам ТРЕТА фаза по устав ..... (мамка му а при втора бях стрикна като швейцарски часовник) ... но с тези гала вечери , въглехидратни хранения и различни схеми съм истински скарана ..много пол лесно е когато си знаеш "списък с разрешени " списък със забранени храни ....ииии проблемите със зъбите ми дойдоха като черешката на мелбата .... след като прочетох твоя пост се замислих, че всъщност аз карам по разширена втора фаза с най вредното - повтарящи се една след друга гала вечери ...после ПЗ от втора ...
вземам се в ръце .........и подкарвам по схема едно само мисля поне за момента да пренебрегна ХЛЯБА ... така и така свикнах да не ям хляб и така си ми е добре, но вместо него мога да правя питки с овесени трици в по голямо количество на триците ....
БОБИ БЛАГОДАРЯ ТИ ...... дано зъболекарката не ми създаде поредните трудности с дъвченето ( не че в момента успешно го правя) ... а пасирани храни, не че се глезя ама наистина не понасям

# 159
Преди време бях открила една диета -"всичко, което преминава през сламка".Взаимствах идеята от един познат , който си беше счупил челюстта и не можеше да я движи/ гипс, какво да правиш/ За месец се смъкват 10 кг. Може от това да са главоболията на Цоци!

# 160
GARDENIA - специално заради теб ще си сменя аватара  Hug
Момичета, имам болки в стомаха, дали е от триците Sad ям ги за пореден път , преди не съм имала проблем Sad а сега от сутринта си ме боли, незнам какво става Sad

# 161
Здравейте момичета, аз съм в 3-та фаза, ноимам малък /надявам се / проблем. Вече 2-ри месец ми закъснява с 7-8 дни, искам да ви питам имала ли е някоя от вас такива проблеми и би ли могло да е свърано с режима. Благодаря ви предварително!!

# 162
Лелеееееее, момичета, погледнете какво намерих  http://4.bp.blogspot.com/_e_I0q_3FCQo/R4D-t41WrcI/AAAAAAAAA1Q/Hr … donalds_00627.jpg   Ужас направо! ooooh!

# 163
здравейте,мацки!! Hug
Първо да поздравя всички с поводи и месечинки!!
Второ да се похваля,че рецептата за 00 с прясното мляко и овесените трици при мен имаше голяяяяяяям ефект!
Лек и отслабващ ден!!/нета пак се губи/
Дидка23-ужас-голяяяяяммм ужас!!!!!!

# 164
GARDENIA - специално заради теб ще си сменя аватара  Hug
Момичета, имам болки в стомаха, дали е от триците Sad ям ги за пореден път , преди не съм имала проблем Sad а сега от сутринта си ме боли, незнам какво става Sad
Я вземи си направи едно чайче от джоджен и изпий 2-3 чаши....Може да е случайно....А чая поне няма да ти навреди.

Общи условия

Активация на акаунт