С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 025
  • 533
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте  Simple Smile,

искам да задам един въпрос. Ще се радвам, ако някой ме осветли  Wink. След ударния период "n дни", започва втора фаза, която редува чисти протеинови дни с протеинови със зеленчуци. Та въпроса ми е за втората фаза:  с каква серия дни започва с П или с ПЗ? Сигурно лаишки ви се вижда въпроса  Embarassed

# 181
Втората фаза започва с ПЗ дни

Здравейте  Simple Smile,

искам да задам един въпрос. Ще се радвам, ако някой ме осветли  Wink. След ударния период "n дни", започва втора фаза, която редува чисти протеинови дни с протеинови със зеленчуци. Та въпроса ми е за втората фаза:  с каква серия дни започва с П или с ПЗ? Сигурно лаишки ви се вижда въпроса  Embarassed

# 182
Бандаааа, привет  Hug
Не успях да се разболея, но пък почивните дни се размазах от лежане Crazy
Така де Peace
Влизам да видя какви сте ги сътворили....и чета за някакъв боб, спагети, коя как ги приготвя...викам тия хора откачиха. Верно, че напоследък много новички...ама чак пък толкоз Shocked . Чак тогава забелязах, че съм объркала темата и съм влязла при 90-дневните Joy hahaha Joy
При мен всичко е в норма. Режимна съм. Не се меря. След МЦ-то ще проверя как стоят нещата при Кантарев. Че и след хапчетата бях като бременен паяк hahaha . Чувствам се добре обаче и мисля, че олеквааам newsm78
Лека и успешна седмица.

ПП Цоциии - завижд  Heart Eyes  за бъдещите зъбки . Това ми е болна тема....

# 183
А добър ден и от мен.
Аз от задължения  успах чак сега да хапна една зелена салтка и в такива моменти все се сещам за първа стр. където пише да не се пропуска хапването. А на мен ми се случва доста често да пропускам- това да не ми направи някой беля.
Като заговорихте за този калкултор и по него излиза че трябва да стигна до 73- а дано
Аз съм+1 след като въведох и зеленчуците.Но веднага се сетих за вас и паниката постеренно премина.
Ще карам 5/5. Иначе съм -5 за 7 дни.Довечера ще си направя едни гъбки.Ама много се чудя какво да им сложа.Някакви идей.
Михи 69, честит рожден ден на твоята принцеса!
На всички с минусчета днес

# 184
Magina, започваш с ПЗ дни Simple Smile
Аз искам да благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса със странния дъх и състоянието на гърлото ми. Утре сутринта ще ида на изследване. Ще кажа какви са били резултатите. Хубавото е, че до сега имам над 2л изпита вода..
Ето ТУК може да видите въпросната статия за млечните продукти и растителните мазнини в тях.

# 185
  • София
Значи се започва да речем с 5 ударни протеинови дни, и после се продължава с 5 ПЗ/ 5 П до достигане на желаните килограми.
Правилно ли съм разбрала?

# 186
Точно така.  newsm10
Ох, да се оплача  Weary smile3518 На пазара са излезли нови шоколади и тука ми се разхождат пет колежки и постоянно ме канят да ям. Ей.. много им е хубаво да ми тестват волята, само че мен толкова вече ми е писнало да съ дебела, че.. никакъв шоколад..  И все пак  smile3514

# 187
  • София
Значи се започва да речем с 5 ударни протеинови дни, и после се продължава с 5 ПЗ/ 5 П до достигане на желаните килограми.

Правилно! Peace

# 188
Точно си разбрала  Hug Hug Hug Hug Hug

Петинка ,съчувствам ти душичке....И аз имах един такъв ден преди.Размотаваха ми се разни тука....Ама си мисли,че скоро и ти ще си хапваш,пък другите ще охкат колко са дебели и подути и как искат да изглеждат добре...Пък ти ще си във върхова форма.... Hug Hug Hug Hug

Гордааааа,стана ми смешно за бременния паяк..Смея си се тука сама.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 189
  • София
Мерси за информацията девойки    bouquet
Пък тук срещу мен на рафта се мота една Милка с цели лешници, но не ме изкушава  въобще  Party. На мен много рядко ми се дояжда сладко  Peace.

# 190
shushy80благодаря!Не кърмя,не знам за какъв калкулатор ми говориш и съм висока 162см.Икам да сваля 25-30кг,защото много качих по време на бременността.За диетата само съм чувала хубави отзиви,купила съм си книжката"Как да отслабнем завинаги",но още не съм я прочела/покрай малкато все нямам време/.Горе-долу съм на ясно за какво става въпрос,но да оставим това настрана.Знам,че за да започнеш нещо сериозно,било то и диета първо всичко трябва да ти е в главата.Нямам време да ви изчета,за това можете ли да ми кажете постигати ли максимален успех и правите ли огромни усилия?Как да повярвам? Hug

# 191
Петинка ,съчувствам ти душичке....И аз имах един такъв ден преди.Размотаваха ми се разни тука....Ама си мисли,че скоро и ти ще си хапваш,пък другите ще охкат колко са дебели и подути и как искат да изглеждат добре...Пък ти ще си във върхова форма.... Hug Hug Hug Hug
Много ти благодаря   bouquet Hug Понякога си мисля..  не знам дали искам скоро да хапвам такива неща, толкова ме е страх да не стана пак 80кг, че.. на моменти като се замисля, че един ден ще трябва наистина да се ограничавам, се плаша. Сега е лесно, ядеш винаги като си гладен, месце, рибка, бисквити... Не знам. Няма да го мисля, че като приказката за нероден Петко става.
Аз между другото днес имам минусче, но нямах време сутринта да отбележа на линийката. Вече съм 70,9кг.
Magina, аз по принцип обичам сладко, даже по едно време бях получила коментари тук, че прекалявам със сладкото, но вече мисля, че нещата са под контрол. Simple Smile Peace
bisabork на първата страничка има линк за калкулатор на Дюкан както и превод на бг. Показва ти колко кг можеш да свалиш с този режим.  А за максимален успех.. аз не мога да се похваля, но има една Дюканка, която няма как да не дам за пример- Тони. Вече е свали повече от 50кг.

# 192
  • София
Я пак да попитам. Взех си едно кисело мляко за следобедна закуска, но го няма в списъка от първа страница - Домлян 0.1 % с фибри и калций. Дали става? Другия вариант беше Верея, пък аз не я обичам  Whistling

# 193
...и правите ли огромни усилия?Как да повярвам? Hug
Аз съм от "ваксинираните"  Joy
Ако прочетеш книгата(можеш да си я изтеглиш от първата страница на темата ни) ще разбереш за какво става дума....С груби думи - такива,които са опитвали много диети,но резултатите са били или незадоволителни или никакви или с голям йо-йо ефект....Та ,това съм Аз...
С този режим на хранене без НИКАКВИ усилия свалих 6,300 кг до тук,а още нямам месец откакто съм започнала режима(в петък става 1 месец)....Не се гладува,ядеш колкото и когато искаш от режимните храни и отслабваш....Има си и десертчета,така,че и сладко не ми липсва....Какво му трябва повече на човек....

Петинка,честито ти минусче!  Hug Продължавай в същия дух и няма да съжаляваш!!!
И аз тръгнах от към близо 80кг  Laughing Laughing Laughing така,че май сме на едно дередже  hahaha hahaha hahaha

# 194
Боби1973 ...страшно си права ...аз забравих да спомена, че освен плодовете от третофазните храни съм въвела трайно и сиренето в количества, които са разрешени за тази фаза ... и аз правя така когато съм на заведение вече не се ограничавам в "редена" салата само от краставици и домати, а си поръчвам овчарска и не отбутвам царевицата ( все пак не се храня постоянно на заведения ) също така когато съм "умряла от студ" като ходя по обектите си позволявам 'пилешка супа в заведение в която естествено има и фиде, докато домашните супи ги правя 'режимни" така по един или друг начин въвеждам определени количества въглехидратни храни. Друго е обаче когато си сподели човек с по 'опитни" нали затова сме в този форум.
Давам си сметка, че не може цял живот да карам на нещо като Втора + фаза ...а бавно и постепенно трябва да мина към нормално хранене ...въпроса е да не започна тъпкане, а да свикна с определени ограничения и да се съобразявам. В момента има и другия момент при мен, аз две седмици почти нямах почивен ден ужасно натоварване и психическо и физическо (освен шофиране на шеметни дестинации и опъване в студа на ролетки  с часове на открито) и сега тези дни понеже съм си в къщи някак си се 'отпуснах " ...и затоплих което няма начин да не ми се отрази като реакция на организма и в комбинация с зъбните ми проблеми все пак се натрупва.

ГОРДА ...мила ти се появи радвам се да прочета, че си ОК ...и не си загубила духа си

Общи условия

Активация на акаунт