С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 993
  • 533
  •   1
Отговори
# 480
TheNMaster брилянтна идея за дробчета в плик newsm51 До сега все ги правех едни сухи,преседливи ... Е, как да не те обича човек!
И аз ви обичам бееее  Hug Hug Hug Hug Hug....Всичките накуп  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 481
  • Варна
Просто Жабка - мини на риба и млечни. В дните ПЗ добави плод. Редувай 1П/1ПЗ. Много течности. Мисля, че ще имаш ефект. Не съм лекар, но съм любител на медицински четива и изследвания. Карма...

Лучия - Браво!!! Видя ли, аз защо се отказах от прасенцето на времето. Но и аз ще си сменя аватарчето с нещо по-младежко. Без това голяма щерка все още не ме е направила дори кандидат бабка, а малките само казват, сакън, сакън.

Мименсита - тихо, тихо, че и мойто кантарче, тъкмо почна да пада и аз се разболях. Пих едни илачи и май от тях задържам, че има и плюсче.

Мирка-бирка, как върви слабеенето. То годишното ще си свърши на 31.03.

Кри, права си за огромната разлика в двете статии - тази в Сега и онази в Жената днес. Аз много късно попаднах на култовата статия в Жената днес и затова и късно започнах с режима.

Бърди ми се мерна, но пак изчезна. Имаше едно момиче Ива-нета, много беше ентусиазирана. Как ли и върви третата?

# 482
Забраняват ми месо и след десет дена пак на урина.
Незнам кво да правя , то и без това от към здраве съм пълна разруха.  Confused
Незнам кво да пиша повече , явно от това ми е и все гадно.... незнам.

Дали да не продължа с трета олекотена и без месо , а само риба.  Peace
Кво ще кажете , рибата не ми е забранена.  Peace[/i][/b][/color]

просто ЖаБкА, една голяма прегръдка от мен!
Знаеш, здравето все пак е най-важно от всичко! Така че ако мислиш, че ще можеш да издържиш на млекца, яйца и рибка, пробвай! Но задължително спри месото временно! Иначе пиеш ли достатъчно вода?

# 483
  • София
Жабке Слушай лекарката Peace

и пак на изледвания докато се оправят нещата Hug
виж пиши на Съни - тя е имала същите проблеми ..... а аз лично си мисля, че може и други да сме го имали но просто не сме ходили на изследвания в такива моменти с такива оплаквания

отивам да търся нещо за кетозата .... преди време Орелия беше пускала линк към една мнооого интересна статия

# 484
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви Мирка , Абракадабра , маусбени , Ив Микова , Кали , Танче , Янич ....и на всички.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
НЕма да се дам на едни КЕТОНИ.  Mr. Green
Риба , риба , а без 'ич.  Laughing
Ще карам 1/1 и така ще е , все ще има по нЕкой минус и ще свалям леко по-леко.  Crazy
Пия 2-2.5л. вода , газирано не пия , друго освен вода и нЕкой друг чай , друго не пия.  Peace
Подсладител рядко го ползвам , ще го огранича още.
Минавам на риба само , но имам 6 долни бутчета и леко по-леко ще ги 'апна , нЕма да ги Фърлям , я.  Naughty Laughing

# 485
ЖАБКЕ  с теб сме ! Аз тръгнах да ти пиша ,но ми спря тока и докато дойде момичетата отговорили.Исках и аз да ти кажа да слушаш лекарката и да правиш това което ти е казала .(нали ти споделяще че тя е 100% за диетата).
И още нещо -ако ядеш яйца ,не рискувай с жълтъците  Naughty

# 486
Я да питам аз мацките дето пият противозачатъчни ,случвало ли ви се е да  ви закъснява МЦ ?

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 13:04 от Комета

# 487
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
ЖАБКЕ  с теб сме ! Аз тръгнах да ти пиша ,но ми спря тока и докато дойде момичетата отговорили.Исках и аз да ти кажа да слушаш лекарката и да правиш това което ти е казала .(нали ти споделяще че тя е 100% за диетата).
И още нещо -ако ядеш яйца ,не рискувай с жълтъците  Naughty

Комета , точно мойта лекарка е за режима , и даже това ми каза 1П/1ПЗ и да включа един плод поне на ден. Та хапнах една киселка ябълка.
Продължавам с рибата и след десет дена ще се види резултата. Ще го мислим пак , но мисля , че ще се оправят нещата.  Peace А и лекарката ми каза по 1/2 чаена лъж. сода да пия 5 дена. Явно и тя играе роля за тоя ацетон.  Rolling Eyes

# 488
ЖаБ4e с теб сме , няма да се плашиш , наблягай на рибката изеленчука и всичко ще е ок!  Hug Heart Eyes Моето майче с нещо подобно се свали 5 кг за 1 месец така че няма страшно!

Мастърче , страхотна си !  Hug И аз се отказах от дробчетата по причина че много сухи ми ставаха , но ще взема пликове за печене и ще пробвам !

Хубав ден !   bouquet

# 489
Жабчеее,прочетох за резултатите....Оф....дано да се стабилизираш по-бързо и да се чувстваш добре.Това е най-важното.....Ако мога да ти помогна по някакъв начин свиркай!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

shushy80    Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 490
Задължително и аз ще правя дробчетата много скоро, но се включвам туак да кажа какъв съм шемет значи  #Cussing out онзи ден съм си купила от магазина култура 1% , понеже симисля че няма различни видове и си хапвам от него 2 кофички и чак днес се светнах Sad надявам се няма да ми повлияе много зле ама ми се исаше поне ударния да го правя абсолютно точно , оплаках се, олекна ми  Hug

# 491
просто Жабка   кетони се получават от разграждане на собствените запаси мазнини - когато от мазнините се синтезира глюкоза за енергийни нужди,понеже е намален приема на въглехидрати , с повече прием на вода ще се справиш  Peace

# 492
Здравейте, любимо мое змийско гнездо Mr. Green!   Hug

Весито5 ме повика и аз се явявам ...
Весито, стискам палци всичко да е наред с операцията!  Praynig  Hug
Lucie, много ти се зарадвах на минуса    bouquet  , пу, пу, много те мислех и тебе и музичка  Hug . А дано и тя се похвали  Praynig  
Честит ти нов аватар и на теб и на Риен (нейния напълно в тон със змийската тема  Mr. Green )!  
мименсита, Nyala, ПЕПЕЛЯНКА, Мастерче, Викито, Янич, Ренка - честити ви минусчета!  
Риен, Тонито - благодаря ви и на вас за съветите за косата!   bouquet   Риен Hug , оказа се, че дори съм имала вкъщи Alpecin, мъжо си го е купувал, но аз го конфискувах Blush , както и Себорал Форте-то на сина, само Тривитаминола си беше мой личен... Е, сега каква коса ще си направя...   Sunglasses
Светлат,  Hug
Марчелка  Hug , записвам - 07.03 изпит, палцестискане...  
Жабче Hug , толкова ми стана гадно като прочетох за кетоните. Sad  Момичета вече са ти казали - 1/1 или дори минавай на продължителна ПЗ без месо. Стискам палци да се оправяш бързо!  Hug  
SummerGirl, свалих 9 кг, от повече от три месеца съм в четвърта, т.е. съвсем нормално (но разумно!  Peace ) хранене и не съм върнала нищо, на тези килограми съм била само в ранния пубертет. Режима превъзпитава навиците ни на хранене или поне би трябвало, за да няма йо-йо. При връщане към предишното тъпкане с вафли, торти, баници и пр.  няма гаранция за задържане на постигнатото тегло. Naughty  Както казва Дюкан "едни и същи причини водят до едни и същи последствия". Добре дошла и успех!     bouquet

Последно за статията и т.н - не съм я чела, но видях коментарите тук, че дори и в други теми. Вярно много ни ядат г..а (с извинение за израза) по другите теми  Crossing Arms  Thinking , докато тук не съм видяла нито един коментар (изключение вчера от рошавко), още по-малко пък с лоши чувства за друга тема/диета/режим за 6-те месеца откакто съм тук, но здраве да е.  Другите епитети няма да ги коментирам, но чак пък "гладни" newsm78  - може всичко друго да сме ама гладни не сме, тук се яде на корем.  Peace  А и за другите определения - това може да го каже само човек, който въобще не ни познава и се е задържал в темата 5 мин.  Напълно се присъединявам към таняманя  (Hug) - добрите, както и лошите мисли се връщат като бумеранг  Peace . Здраве и успех в борбата с килограмите пожелавам на всички!  Hug

Много гушки на всички мои любими студенокръвни!  Heart Eyes  Hug   Hug  Hug  Hug

# 493
Здравейте!

Весито5 - тука съм си, чета си кротко и понеже няма нищо интересно при мен - давам писта за писане на тези, които имат с какво да се похвалят и да споделят.  Пък и като четох какви страшни работи се говорят за нас - брей, много сме били опасни значи. По този въпрос бих казала само: "Каквото повикало, такова се обадилоооо".
Прочетох и за това, което ти предстои и стискам палци и се моля всичко да мине добре. Знам, че е много неприятно това заболяване и като цяло излекуване няма, освен тази смяна на ставата.

Марчелка - ей, позагуби се ти много лошо с тези изпити и "уроци". Липсваш ни. Но, естествено, че си има приоритети и образованието е на преден план. А тук ще те чакаме да се поосвободиш. Hug
Ей, Жабче, защо все на теб? Пробвай варианта, който си решила, но ти си знаеш, че здравето е най-важно.

Иначе аз съм 3-ти ден в 3-та фаза.  Wink Довечера съм планирала първо огалване, да видим как ще ми се отрази.

Прегръдки на всички! И лек ви ден! Hug

# 494
и аз да се включа в проблема на Жабка ... хей мила това е временно явления моментно показание на кетоните щом кръвната ти захар е ок ( и то на профил) ...както вече ти каза едно от момичетата пии чиста вода ...повече ...и погледни на нещата от хубавата страна ...сега 10 дни ще си на риба зеленчуци и млечни ...аз когато имам задръжане установих че като мина по трайно на риба ииии ми се раздвижва канрата ...а ти като минеш цели 10дни на риба малеее на кантара ти свят ще му се извие от 'падане " ...

лелееееее от тези телефони вижте колко време пиша един пост ........Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт