Холандска тема - 31

• 25 062
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Мопси
 ом ти се подува корема, може и да е момче... аз като хапнех нещо и ми се поддуваше ужас... Crazy

и на мен ми се подуваше, пък... Mr. Green

Ей, само аз ли останах кърмачка в темичката?  newsm78 Звезди, к'ви са тия хормони, бе???

Момичета, честит празник утре, че да не пропусна. Таткото ни купи 3 кг. агнешко и се очертава голямо плюскане, не знам дали след това ще съм в състояние да пиша във форума  #Crazy Пък вие пазете диети  hahaha

# 196
Мопси
 ом ти се подува корема, може и да е момче... аз като хапнех нещо и ми се поддуваше ужас... Crazy

и на мен ми се подуваше, пък... Mr. Green

ааааааааа от близнаци не разбирам Crazy

след кърменето организма се нуждае от 3-4-5 месеца да си възстанови  хормоналния баланс bowuu

# 197
Честито на всички именници!   bouquet
Значи или момче или близнаци ще имам.  Mr. Green Аз снощи така преядох със шопска и так асе подух, че сънувах, че раждам близнаци при доктор Хаус. Първото нормално, второто след 1 ден със секцио.  Joy Ох, спирам да дрънкам глупости.

# 198
ъъъъъъъъъъъъ ще ме накараш да забременея Mr. Green

честито на всички именници    bouquet

# 199
  • Там,където се събуждам щастлива.
Честит Рожден Ден на Мимката. Отдавна не е влизала тук, но се надявам все пак да го прочете.
Желая ти много здраве, щастие и хармония....
Как върви ученето?

# 200
Честито на всички именници!   bouquet
Значи или момче или близнаци ще имам.  Mr. Green Аз снощи така преядох със шопска и так асе подух, че сънувах, че раждам близнаци при доктор Хаус. Първото нормално, второто след 1 ден със секцио.  Joy Ох, спирам да дрънкам глупости.

И аз се записвам за раждане при д-р Хаус, пък  Flutter
Между другото преди да разбера, че са две една нощ сънувам как мъжът ми ми казва, че очаква двама сина и какви имена им е избрал, а аз насън рев, рев, че чака дете и от друга  Crazy. Пък то имало нещо вярно, само дето полът не познахме  Grinning

Звезди, какви хормони ще ме избият след кърменето, надявам се добри, че иначе не знам какво ще ме прави любимият  Heart Eyes

ЧРД на Мимката и от мен!   bouquet

# 201

Звезди, какви хормони ще ме избият след кърменето, надявам се добри, че иначе не знам какво ще ме прави любимият  Heart Eyes

ами да ти кажа не са"нервни", но са свързани повече с коса и тем подобни физ. неща  ooooh!

# 202
Леле, пак ли ще плешивея, то вече не остана  smile3511 Продължавам с  кърмене до дупка тогава!

# 203
Фата Моргана, още две близначки ли искаш?  Wink
Изядохте ли агнешкото?
Ами при мен има вероятност по родствена линия да са близнаци. Ще видим.  Laughing
Той Хаус много гадно се държа, остави ме два дни да напъвам (забравих да споделя) .  hahaha
Аз нямах проблеми след спирането да кърмя. Само дето продължавам да имам мляко...и все още. Мрънках на личния, но било нормално. Като гледам поне до 2011 ще съм млекодайно.

# 204
Е, айде сега, поне този път да има и момче, та таткото да има с кой да ходи на риба  Joy Иначе агнешкото го изядохме окончателно тази вечер, имам чувството, че и аз вече приличам на угоено агне, пардон овца  Crazy

По каква линия в рода имаш близнаци, веднага да изчислим възможностите  smile3508

# 205
Аз нямах проблеми след спирането да кърмя. Само дето продължавам да имам мляко...и все още. Мрънках на личния, но било нормално. Като гледам поне до 2011 ще съм млекодайно.

Мопси,и на мен ми се стори странно,да търся и в аптеките и в дрогериите 4ай..или нещо хомеопатично за спиране на кърмата...и да няма newsm78.От само себе си щяло да спре....та ще видим.Ако не,ще си поръчам някой чай от БГ. Whistling
На мен повече от 3 год и половина в хормонален дисбаланс,ми стига ooooh!.От тук нататък ще се наслаждавам(къде нервирам Laughing)на децата...повече деца нeeее  Naughty JoyПознати все ни бъзикат-А ЕДНО МОМЧЕНЦЕ  #Crazy #2gunfire Joy Mr. Green

# 206
Фата Мограна, ами действай де.
За близнаците- прабаба ми по бащина линия е имала сестра  близначка, баба ми ( пак по бащина линия) има 2ма сина близнаци.  Никой от братовчедите ми по бащина линия до сега няма близнаци.
Мегън, питай в кърмаческия за хомеопатично. На мен не ми течеше и затова не пих, Имам като стисна леко. И така месеци се надявах да спре сама.
Ние вчера посетихме свеки, разходихме се в една гора с животни и детски парк, набрах си коприва за супа  hahaha и днес ще готварствам. Свек пак изби рибата, казва ми- преди да тръгнете за България да не забравиш да дойдеш да ми кажеш чао (живеем на 80 км, а ние заминаваме след 3 седмици, та няма как току така да мина) , че всичко се случва. Аз почвам да я успокоявам, че е млада, здрава и т.н. , а тя- не,  не  виж какво стана на Схипхол с турския самолет, всичко се случва, опасно е да се лети със самолет.   Shocked Хич не мисли на моменти. Мъжа ми така я нахока, а тя пак си държеше на нейното, че самолета може да падне. Годинките не прощават на никого.

# 207
Фата Мограна, ами действай де.
За близнаците- прабаба ми по бащина линия е имала сестра  близначка, баба ми ( пак по бащина линия) има 2ма сина близнаци.  Никой от братовчедите ми по бащина линия до сега няма близнаци.

А-а-а, значи шансовете са високи  Laughing И в моето семейство по бащина линия има близнаци, даже баба ми все ми пожелаваше да си родя близначета, защото по-лесно се гледали и май наистина е била права!  Simple Smile Много хора обаче смятат, че правенето на близнаци зависи и от мъжа т.е. ако в семейството на мъжа ти има близнаци може да има и той. Всичко обаче зависи от майката  Naughty

Твоята свеки много тактична  ooooh! Пък ти чак да я успокояваш  Joy

За кърмата съм чувала, че е нормално да се отделя нещо като секрет доста дълго време след това, не е нищо обезспокоително.  Peace Аз пък не подкрепям този наш "български" навик все нещо да пием, че и на децата да даваме  Crossing Arms

# 208
и на мен млекоцентралите не са пресъхнали пускат колкото да не е без хич Mr. Green

# 209
Абе и в моя и в на мъжо рода има близнаци(баща му има брат близнак),но уви и 2-та пъти са по едно! Дало да пробваме още веднъж!?  newsm78  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт