Холандска тема - 31

• 25 063
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Фата мограна, вече нямам търпение да дойде време за ехограф.  Laughing  Все пак се надявам да са до 2 бр.  Laughing
Уфф, аз имам не коластра, а направо мляко и то доста. Освен да взема някоя маска да си спретна, да се разкрася.  Laughing
Ред гърл, може третия път да са близнаци.

# 211
  • Nederland
Мопси, пожелавам ти от все сърце да са близнаци Simple Smile

# 212
Абе и в моя и в на мъжо рода има близнаци(баща му има брат близнак),но уви и 2-та пъти са по едно! Дало да пробваме още веднъж!?  newsm78  Mr. Green

Нали точно това обяснявах, че от страна на мъжа няма никакво значение при вас, за дъщерите ви евентуално  Wink Освен това само двуяйчните близнаци са наследствени, еднояйчните са чиста случайност  Simple Smile Могат да помогнат и други фактори като възрастта на майката, шансът се увеличава и при всяка следваща бременност.

Фата мограна, вече нямам търпение да дойде време за ехограф.  Laughing  Все пак се надявам да са до 2 бр.  Laughing
Уфф, аз имам не коластра, а направо мляко и то доста. Освен да взема някоя маска да си спретна, да се разкрася.  Laughing

Хе-хе, и аз съм на мнение, че до два броя е поносимата граница  Mr. Green

А сега съвсем сериозно по въпроса за маските с кърма, аз от известно време по идея на една темичка от кърмаческия си мажа лицето с кърма сутрин и понякога вечер и има страхотен ефект! Разхубавява кожата и подмладява  Simple Smile Може и вие да опитате, само цръквам малко кърма в шепичката и мажа по лицето, без да отмивам. 

# 213
Здравейте,момичета! Simple Smile
Имам въпрос,надявам се да можете да ми помогнете.Свързано е с ваксините.Преди 2 дни получих писмо от детската консултация с имунизационен календар според холандската схема за ваксините, за сина ми.Преди това им пратих превод на имунизационния му паспорт от България.Доколкото разбрах трябва да му се сложат ваксините,които не сме сложили в БЪлгария.Интересува ме задължителни ли са ваксините тук?Сина ми е на 3 годони.Видях в холандската схема, че на три годишните не се слага никаква ваксина,чак на 4. Но пък виждам,че нямаме поставени някои ваксини,които тук се слагат на 12 месеца.Дали ще искат да ги сложат сега?Малко съм объркана и притеснена,защото съм в процес на учене на холандски и ще ми е трудно да се разбера в детската консултация. newsm78
Благодаря ви предварително Hug  bouquet

# 214
Интересува ме задължителни ли са ваксините тук?
тук ваксините не са задължителни... можеш да ги откажеш , ако искаш( мисля, че няма последствия, но нека и другите момичета да се включат)

ако говориш английски, не би трябвало да има проблем в консултацията Peace

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 21:01 от звездичка

# 215
Ваксините не са задължителни,но както вече писах по назад в темата(да ме извини някой ако ставам банална Crazy),ако искаш детето ти да ходи на предучилищна(креш) ти искат имунизационният паспорт с ваксините вътре.
Аз лично не бих отказала ваксина.. newsm78
Да се похваля,че си купихме вече самолетните билети.Тази година със самолет,че сме само за 3 седмици в Варна(тъкмо няма да има време да ми писне от БГ-то Joy).Най си обичам с колата(микробус Mr. Green),че си взимам гардеробите с мен...а сега пак куфари 6те претеглям,кое да взема ,кое не #Cussing out...за децата..абе.. ooooh!Дано се полагат и на Емича 10 килца(не сме погледнали още )
Иначе цената е страшно изгодна -от Брuксел директно до Варна.Тази година,казах на мъжо,никви ремонти..никви чудесии...а активна почивка.Едно голямо джумбаре за кръщенето и тва е..и плаж,много плаж  Laughing

Леле съвсем забравих... ooooh!
Христос Воскресе момичета.Весел празник easter easter

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 08:48 от megan79

# 216
Христос Воскресе!
Мегън, с какво летите?
Аз си платих за 30 кг багаж, но летя с Уиз. Ама сега как ще влача сама и куфари и Софи и количка ... ужас. Добре, че на връщане и мъжа ми ще е с нас. Предишния път като бях бременна пътувах няколко пъти сама и хич не бяха любезни да ми помогнат с багажа... то и аз нямах кой знае какво шкембе  за  ме съжалят де. Всеки се ръчка на тая лента.  Crossing Arms
Зени и аз съм чувала, че за училище искат децата да са ваксинирани задътлжително, та не знам как би могла да ги избегнеш. Сещам се за кои ваксини става въпрос и си мисля, че е хубаво детето да е ваксинирано. Естествено важен е твоя избор.  Peace Иначе наистина на английки ще се разбереш прекрасно с тях.

# 217

Христос воскресе!
Нека има много светлина и любов в душите ни!

Благодаря ви много за отговорите.  bouquet

# 218
  • NL
Христос Воскресе.
Много здраве на всички и нека бъдем по-добри.

Мопси лек път и дано се намерят кавалери да ти помогнат с багажа Hug.

# 219
Калинка, Фата Моргана благодаря от сърце!   bouquet

Христос Воскресе! Да сте живи и здрави всички!

# 220
Христос Воскресе!!!

# 221
Честито Воскресение Христово, момичета  bouquet Hug

# 222
Воистину Воскресе!
Бъдете живи,здрави,много обичани и нека в домовете ви царят само мир и любов  bouquet

# 223

Мегън, с какво летите?

С белгийски чартър,ама име newsm78 ....платихме 900 евро за  всички+кучето(ама за нея мисля sega нищо не плащаме,tq е само 2 кила  Laughingи е при нас,като ръчен багаж....преди плащахме такса и за нея,ама сега е гратис newsm78).

# 224
  • Nederland
Здравейте момичета, ще пътувам до Холандия от 30 април до 5 май. Интересува ме 4 и 5 май работни дни ли са, т.като миналата година  май бяха почивни заради някакви празници. Мерси предварително и слънчев ден от мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт