Холандска тема - 31

• 25 060
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • Там,където се събуждам щастлива.
Картинка,
 Joy Joy Joy

# 181
Картинка и аз бая се посмях Joy.Ама тогаз сигурно хич не ти е било смешно.Аз довечера съм на аквастепа...между другото и аз веднъж бях се набутала(още в началото като почнах да ходя там)в мъжката...ама бързо се ориентирах и си излязох Whistling.

Абе момичета да ви питам.Знаете ли откъде мога да си набавя филми като Време разделно,но с холандски субтитри? newsm78

# 182
Oх, Картинка, така се посмях.
Ние пък в нашия плувен комплекс нямаме мъжки и женски съблекални или поне не съм забелязала.
Мегън, няма субтитри на холандски-английски, немски, френски и руски са на оригиналното ДВД. Аз го имам в бг, сега звънях на баща ми да го питам. Не съм чула да е издаден в Холандия.  Thinking

# 183
Хммм...ще накарам на мъжо брат му да провери в нета,че той все филми тегли...не може нещо пиратско да няма. newsm78
Въпреки че,и на английски е Ок. Peace
А как се превежда на английски "Време разделно' newsm78 Whistling

# 184
  • Nederland
Хммм...ще накарам на мъжо брат му да провери в нета,че той все филми тегли...не може нещо пиратско да няма. newsm78
Въпреки че,и на английски е Ок. Peace
А как се превежда на английски "Време разделно' newsm78 Whistling

Меги, романа  "Време разделно" на Антон Дончев  е издаден на холандски език през 2008 г. - "Tijden van verandering". Превода е на Юлия Квак - Стоилова.  В България филма, го има на двд под заглавие "Време на насилие". За субитри на холандски се съмнявам да могат да се открият.

# 185
Toni mersi  Hug

# 186
Под  Vreme razdelno или Тime of violence трябва да го търси. Ама субтитри пак няма да има, но  този филм и без субтитри да се гледа пак е толкова вълнуващ и се разбира.
Мегън, тумбата по бързо ли ти порасна втория път?

# 187

Мегън, тумбата по бързо ли ти порасна втория път?
вече почна ли да личи? а ти как се чувстваш Hug
 а кога смятате да кажете на  бъдещата кака?

а имаш ли усещане за пола.. аз залагам пак на момиче Flutter

# 188
Мопси,втория път много бързо се развиваше всичко.Аз още първите 5 месеца качих 20 кила..и после до края,понеже почнах да ходя на басейн,и да се ограничавам с храната останалите 5.Но аз още от предното раждане си имах 5 останали в повечко #Cussing out..та пак достигнах килограмите откакто бях с Елисе-86 Shocked...Сега съм 65...6те се боря до ваканцията ни август да махна 5....и вече по нататаък и останалите 5(за тях толкоз не ми дреме Whistling)..ама 60 да стана ще се чувствам отлично.(все пак с 2 деца Wink)

# 189
 Меги я сподели как успя да свалиш 20-те кг,че и аз втория път се освиних! Първия бях качила само 10 ама ся качих 20! Mr. Green
Вече съм на диета,ама ефект няма засега! Mr. Green

# 190
Меги я сподели как успя да свалиш 20-те кг,че и аз втория път се освиних! Първия бях качила само 10 ама ся качих 20! Mr. Green
Вече съм на диета,ама ефект няма засега! Mr. Green

Еee,чакай де,ти искаш много бързо да стане.
Ами как.. повечко спорт..леки диетки понякога.Ама сега най ще се озоря със последните....но поне 5 ще махна със сигурност,може и до края на годината да е срока..ама ще стана 60,ако ще и всеки ден да бягам #2gunfire.Смятам в мазата да си спретна и малко фитнесче...ама ще е след лятото,че сега други неща ще оправяме ooooh!.Тогаз вече ще стане със сигурност.... Sunglasses

# 191
Звезди, не ми личи още, но  тръгвам от повече килограми, та ще ми проличи скоро. А и много ми се подува корема..квото хапна и става като балон. Изобщо много по-различно от предишния път. Със Софи докато разбера, че съм бременна и родих, не ми ставаше лошо, само нямах апетит. Сега ми е едно разбъркано в стомаха целодневно и ми се вие свят. Та може и да е момче, ако бременностите с различни полове са различни. Въпреки, че май искам момиче.  Blush Или по-скоро винаги съм си представяла, че имам 2 моми.
Софи много, много не разбира. Иначе сме и казали. Сочи тавана като чуе бебе, явно ще го мята на тавана като реве или ми носи някоя кукла бебе.
Мегън, ти имаш воля. Аз съм безволева и мъжа ми за капак хич не ме стимулира да слабея.  Crossing Arms Не стига, че ми обаснява, че съм си добре така и че не обичал слаби, ами и като се опнем вечер на дивана  само ми пробутва разни хапки, сиренца, шоколад. Ако не е той, то е Софи. Не може папа да яде, а мама не. Е, поне гладна няма да остана. Но за другото лято съм си обещала живот и здраве да съм във форма.   newsm03

# 192
Мопси
 ом ти се подува корема, може и да е момче... аз като хапнех нещо и ми се поддуваше ужас... Crazy

# 193
Мопси,ако усещаш ,че има разлика между бременостите,значи ще е пичага. Laughing
При мен и двата пъти беше абсолютно еднакво.И вторият път разбрах ,че съм бременна,още преди да ми закъснee,понеже имах кръв в носа.С Елисе ,през цялото време имах кървиви сополки.Незнам дали от налягането Joy..или кво ,ама с Емма...още седмица преди да ми закъсnee знаех.
Днес се теглих и съм вече 64,5 Crazy...охххх да смъквам,че лятото ще правим кръщене на Емма(незнам дали споменах вече newsm78),и искам да изглеждам добре.
Между другото спрях да кърмя (незнам дали и това съм отбелязала тук Joy...ех ЕГН hahaha).
Звезди,вие кърмите ли се още?

# 194

Звезди,вие кърмите ли се още?
многоооо отдавна...чааааааак сега почнаха да ми се нормализират хормоните Crazy

Общи условия

Активация на акаунт