Хубави детски книги от не толкова известни автори

• 115 696
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Прекрасна тема !  bouquet Току-що прочетох в една съседна (  " Какво, къде, кога " ), че до 6 май в книжарници " Пингвините " има промоция - плащаш 2 книги, взимаш третата безплатно. Това вместо запис Embarassed

# 406
  • Варна
И в "Ориндж" имат същата промоция

# 407
  • София

О, благодаря!
Поръчах си ги...
Е, далеч не са всички, коитоимаше в книжката от детството ни. Няма я онази за ябълката, за различните колела... за Заека, Таралежа и пръчката... и сигурно и други - за тези се сетих сега...
Но толкова се радвам и на тези,които има!!!

# 408

О, благодаря!
Поръчах си ги...
Е, далеч не са всички, коитоимаше в книжката от детството ни. Няма я онази за ябълката, за различните колела... за Заека, Таралежа и пръчката... и сигурно и други - за тези се сетих сега...

Всички тези приказки за които си спомняш, с прекрасните картинки ги има в момента  в   новото руско  издание, в руските книжарници.

# 409
  • На морето!
Прекрасна тема, записвам се да чета и наваксвам.  Hug

# 410
  • София

Най-новата книга на тазгодишната носителка на голямата награда "Константин Константинов"

http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image& … 38&template=2

Книжката е интересна както за деца в предучилищна възраст, така и за по-големи любители на хубавата детска книжка.

# 411
  • София
Кина Къдрева по принцип са й прекрасни книжките Wink

# 412
  • София
Въпросът ми е малко извън темата, но моля за малко помощ. Интересува ме чий е преводът на "Барон Мюнхаузен" в изданията на Хермес и Пан.

# 413
  • Бургас
Днес ми попадна и четох на сина ми любима книга от моето детство, която не е особено известна :"Моят прадядо и аз" от Джеймс Крюс /всъщност най-вероятно сте я споменали вече, но все пак/.
Като се сетя за още ще допълвам.

# 414
Всички приказки за Змеят Горянин и Иванушка. Страшни са.

# 415
Всички приказки за Змеят Горянин и Иванушка. Страшни са.
Василиса Прекрасна или Премъдра, или две Василиси бяха? ooooh!

# 416
  • София

О, благодаря!
Поръчах си ги...
Е, далеч не са всички, които имаше в книжката от детството ни. Няма я онази за ябълката, за различните колела... за Заека, Таралежа и пръчката... и сигурно и други - за тези се сетих сега...

Всички тези приказки за които си спомняш, с прекрасните картинки ги има в момента  в   новото руско  издание, в руските книжарници.

Имаш ли случайно линк, име, или издател... нещо, по което да ги потърся? Моооля?..
Нямам руски книжарници... т.е. не и на място, което да ми е достъпно...

# 417

Имаш ли случайно линк, име, или издател... нещо, по което да ги потърся? Моооля?..
Нямам руски книжарници... т.е. не и на място, което да ми е достъпно...

Тези дни ще отида до книжарницата ,имам път в тази посока и ще ти пиша.Предполагам, че още я има книжката, много време се беше задържала. 

# 418
записвам се  Laughing Някой има ли книгата на Беатрикс Потър, търся я от много време. Зайчето Питър ли се казваше или Приключенията на Зайчето Питър? Много е скъпо второто издание... Rolling Eyes Търся и Здравното букварче, ровя из антикварните книжарници в нета, ама не ги намирам...

# 419
В някои библиотеки имат Зайчето Питър.
В книжарница Пингвините продават книжките по отделно, мисля, че 6лв. е едната.

Общи условия

Активация на акаунт