Варненска мартенска :)

• 15 133
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
мама на Радост, д-р Ранкова преглежда и в Младост (където е аптеката Марешки). Телефона й  е: 0887/477131; 555534
shushy80, с две ръце ти препоръчвам д-р Александров. На него дължа моя малък мъж. Преглежда в клиника Кисьови (намира се близо до жп гара).
Вержи, стискам палци на Лорчето и съм убедена, че всичко ще бъде наред - важното е, че сте попаднали на правилния лекар и сте поели по пътечката!  Hug

# 241
Д-р Александров отдавна не преглежда в Кисьови.
Може да го намериш на 7 етаж в АГ-то. Ако искаш телефон пиши ми на лични.
Моя малък-голям мъж е благодарение на него също.

# 242
благодаря ти dolli но и там няма обяви за бънжи извинявам се 4е не сам писала от тогава но ми се прецака компютара и 4ак сега ми го оправиха така 4е ако някои е ресхил да си продава банжито или знаете ще сам благодарна ако ми пишете

# 243
                                                                   ВеСеЛи ПрАзНиЦи На ВсИчКи!!!!!

# 244
Честита Баба Марта

# 245
Добро утро

ДЗ много скромно Mr. Green

Честит имен ден на Мартин на Лина,с пожелание за много здраве,щастие,безгрижно детство,и много бели

# 246
Добро утро на всички ранобудни мами! Ох да се оплача, два дни режа едни дрехи на нова кукла (дето бабата от Банско изпрати на Ебигейл - голямата дъщеря), ръцете ме болят, че ножицата една тъпа... За малко да се обадя на майка ми да я нахокам какъв подарък е изпратила  #Crazy #Crazy Както и да е, едната половина от книжката е готова!

Неди, опитай Хостел Казабланка. Самостоятелна стая струва 30 лева на вечер, намира се зад Драматичния театър, мъжът ми беше там за известно време през януари 2009 и беше много доволен. Тел за връзка нямам, но търси на Варна хостелс и ще ги намериш.

Някой да знае балетно училище за момиченца, или уроци по балет някъде?
Някой да ми каже къде да търся обувки? За купона съм без обувки (е имам едни дето са от преди доста години.... ) , а не знам изобщо къде на ходя. Скъпи и маркови не са и по джоба  Simple Smile

Приятен ден, вчера в Морската беше много хубаво, стояхме там до 4 ч., ще видим днес.

# 247
Здравейте, мили мами и честита Баба Марта! Благодаря за топлите думи и гостоприемството. Аз живея във Виница, но съм с кола, така че нямам проблем да слизам в морската градина. Живея в къща и малката я изкарвам на двора да си поспива понякога. Но друго си е сред хора - тук в къщи все по домашни дрехи и по чехли  Rolling Eyes
Сега тези почивните дни с таткото ще гледаме да я изведем, а сряда и четвъртък съм на работа. Но петъка ми е свободен и ще се радвам ако направим някаква уговорка с някоя от вас да се видим в морската примерно. Ако някоя от вас ще е свободна в петък и иска да се видим, моля ви, пуснете ми едно лично съобщение, да се уговорим и да си разменим телефоните. Ще се радвам с цялата тайфа да се запозная...някой ден  Simple Smile

# 248
Здравейте, Варненски майчета. За първи път се включвам във варненската тема...
Аз вече може да се каже че съм майче-ветеран, имам 9 месечна дъщеря, но по разходки не излизам толкова често, колкото трябва и мъжът ми все ми се кара. Много иска да намеря други майки, с които да се разхождам, та да имам стимул да излизам по-често. Така че ако има майки, на които им се запознава с нова мама - ето ме. Ние с Рая излизаме обикновено към 11 часа на обяд.

Но освен въпроса със запознанствата, вълнува ме и въпроса за детските кухни във Варна - коя е добра...Четох за Випбебе- www.vipbebe.com и ме интересува някой записан ли е там и какви са отзивите. А има ли друга кухня, към която да ме насочите?

Благодаря предварително и се извинявам, че нахлух така - виждам че вие сте си приятелки и си говорите за ваши си работи  Embarassed

Къде излизате обикновено с малката госпожица? Наистина е хубаво да я извеждаш когато времето е подходящо, моята досега е излизала на разходка около 50 пъти, макар че бяха зимните месеци, ама и аз съм един морж  Laughing
Сега като стане по-топло ще сме почти всеки ден навън. Ако имаме общи пътеки може да ги разхождаме заедно Simple Smile
За кухни нямам мнение, но майчетата с по-големите сладурчета ще те упътят

Здравей, ggg 22,Аз я водя на Дружба, в центъра или в морската. Това е репертоара...Но съм с кола, така че сега като се постопли ми се иска и на други места да ходим...за разнообразие. Вие къде излизате?Аз ходя и на работа от време на време, но сама си решавам кога, така че стига да е хубаво времето и да има уговорка няма проблем да изляза.

# 249
# 250
Честита Баба Марта!

Да сте живи и здрави, и всички дечица да са много весели, румени, засмени!

Мойто бебче също се казва Мартин, но в действителност Св. Мартин се празнува на 14 април /но не отказвам честитки и днес - те много хора е обадиха да честитят  Grinning/.

Лек и хубав ден!

# 251
Здравейте, Варненски майчета. За първи път се включвам във варненската тема...
Аз вече може да се каже че съм майче-ветеран, имам 9 месечна дъщеря, но по разходки не излизам толкова често, колкото трябва и мъжът ми все ми се кара. Много иска да намеря други майки, с които да се разхождам, та да имам стимул да излизам по-често. Така че ако има майки, на които им се запознава с нова мама - ето ме. Ние с Рая излизаме обикновено към 11 часа на обяд.

Но освен въпроса със запознанствата, вълнува ме и въпроса за детските кухни във Варна - коя е добра...Четох за Випбебе- www.vipbebe.com и ме интересува някой записан ли е там и какви са отзивите. А има ли друга кухня, към която да ме насочите?

Благодаря предварително и се извинявам, че нахлух така - виждам че вие сте си приятелки и си говорите за ваши си работи  Embarassed

Къде излизате обикновено с малката госпожица? Наистина е хубаво да я извеждаш когато времето е подходящо, моята досега е излизала на разходка около 50 пъти, макар че бяха зимните месеци, ама и аз съм един морж  Laughing
Сега като стане по-топло ще сме почти всеки ден навън. Ако имаме общи пътеки може да ги разхождаме заедно Simple Smile
За кухни нямам мнение, но майчетата с по-големите сладурчета ще те упътят

Здравей, ggg 22,Аз я водя на Дружба, в центъра или в морската. Това е репертоара...Но съм с кола, така че сега като се постопли ми се иска и на други места да ходим...за разнообразие. Вие къде излизате?Аз ходя и на работа от време на време, но сама си решавам кога, така че стига да е хубаво времето и да има уговорка няма проблем да изляза.

Центъра и морската са основния ми репертоар, ще е супер да се разберем за някой ден и да се разходим Simple Smile

# 252
Честита баба Марта на всички!
Честит имен ден на именниците! Да са живи и здрави, и много засмяни!

# 253
МарияЕ,обувки има по центъра колко искаш,ако си с кола може да врътнеш и до Мола Peace но там едвали ще има нещо хубаво Rolling Eyes

# 254
 Честита Баба Марта на всички, с пожелания за много здраве и щастие. А на дечицата да са весели и засмени.

Общи условия

Активация на акаунт