Варненска мартенска :)

• 15 134
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Прибрахме се  Sad В наше село много духа, направо ще ме отвее с количката. Пък аз така се зарадвах тази сутрин на слънцето ....
Кое е вашто село, защото и в село Чайка Laughing много духа, ама то тука винаги си духа вятъра, ако има една вятърна електроцентрала  няма да плащаме ток на е-он изобщо ooooh!

# 226
Прибрахме се  Sad В наше село много духа, направо ще ме отвее с количката. Пък аз така се зарадвах тази сутрин на слънцето ....
Кое е вашто село, защото и в село Чайка Laughing много духа, ама то тука винаги си духа вятъра, ако има една вятърна електроцентрала  няма да плащаме ток на е-он изобщо ooooh!

Наше село е Кайсиева градина, Добричко  Laughing За вас не знам, ама ние тука сме кръстовище на ветровете

# 227

Наше село е Кайсиева градина, Добричко  Laughing За вас не знам, ама ние тука сме кръстовище на ветровете

Точно снощи ни бяха поканили с мъжа ми на гости там в района, ама не успяхме да отидем.
Ами айде да се организираме да си вземем по една малка вятърна централа и да си правим ток, явно и там има добри условия за това Laughing

# 228
Десчо,Теди е пешеходец от есента Laughingтова е целта да го изморя за да спи като буба на обяд Crazy върви по час и половина 2,зависи за колко време сме излезли,пеша слизаме до морската,там играе,и пак пеша се прибираме Hug на него му харесва да върви бяга пред мен,спира се на дупките,скача от горе им,на всяка кола спира и вика 'мамо бу','мамо боп(джип разбирай),мамо мьон(мамо камион) Joy ей така сме Peace

# 229
Здравей те момичета  Hug

За третата сливица и аз да си кажа  Mr. Green Алекс беше на 3г.когато я извадихме и то по спешност защото му се бяха задръстили дробовете с храчки а нослето му беше на 90% запушено от сливицата ooooh! Детето спря да се храни защото не можеше да диша,постоянно се потеше на вечер сме преобличали по две пижами зимата,кашлица която почти не се повлияваше от нищо,хъркаше като дърто сини кръгове под очите и при всичките тези симптоми д-р Русев(ако изобщо може да се нарече д-р) през цялото време ни убеждаваше че нямало нужда да се вади и ни изписваше едно пръскало за нос Кузихром което се оказа че не е за деца  #2gunfire #Cussing out и след като една кошмарна вечер детето на два пъти спря да диша в съня си  #Crazy и се наложи да седя до него за да го наблюдавам  да не се задуши в съня си ooooh! на сутринта го заведохме при д-р Шиваров изключително внимателен лекар и ни назначи операция по премахването по спешност  Tired
Махнаха ни сливицата в майчин дом с пълна упойка с лазер всички бяха изключително внимателни,детето не усети нищо,операцията продължи 15мин. като след това Алекс спа непробудно още 3ч. и не можех да повярвам че не чувам хъркането и свистенето в гърдичките му Praynig кота се събуди го прегледаха и ни изписаха и като се върнахме така яде милото че го гледахме  Shocked #Crazy от тогава проблеми нямаме със сливиците Peace
Забравих да вметна че и не чуваше накрая хубаво с едното ушенце ooooh!

Извинявам се за дългия пост но като чуя за трета сливица и пренебрегването на проблемите които води след се беси не мога да се въздържа Mr. Green
Вярно е също че при всяко дете е различно но трябва преглед от наистина добър специалист Peace

Вержи не се тревожи Лорка даже няма да помни след време  bouquet

# 230
На кумицата ни дъщеря й скоро й махаха и трите сливици (детето е на 3 години и половина),  беше много зле накрая - постоянно с кашлица и съпътстващите я проблеми. После около 3-4 дена мразеше баща си, защото я завел Laughing но сега е много добре, вече я пуснаха и на градината, което до преди месец беше невъзможно.

# 231
Здравейте, Варненски майчета. За първи път се включвам във варненската тема...
Аз вече може да се каже че съм майче-ветеран, имам 9 месечна дъщеря, но по разходки не излизам толкова често, колкото трябва и мъжът ми все ми се кара. Много иска да намеря други майки, с които да се разхождам, та да имам стимул да излизам по-често. Така че ако има майки, на които им се запознава с нова мама - ето ме. Ние с Рая излизаме обикновено към 11 часа на обяд.

Но освен въпроса със запознанствата, вълнува ме и въпроса за детските кухни във Варна - коя е добра...Четох за Випбебе- www.vipbebe.com и ме интересува някой записан ли е там и какви са отзивите. А има ли друга кухня, към която да ме насочите?

Благодаря предварително и се извинявам, че нахлух така - виждам че вие сте си приятелки и си говорите за ваши си работи  Embarassed

# 232
Аз вече може да се каже че съм майче-ветеран, имам 9 месечна дъщеря, но по разходки не излизам толкова често, колкото трябва и мъжът ми все ми се кара. Много иска да намеря други майки, с които да се разхождам, та да имам стимул да излизам по-често. Така че ако има майки, на които им се запознава с нова мама - ето ме. Ние с Рая излизаме обикновено към 11 часа на обяд.

Но освен въпроса със запознанствата, вълнува ме и въпроса за детските кухни във Варна - коя е добра...Четох за Випбебе- www.vipbebe.com и ме интересува някой записан ли е там и какви са отзивите. А има ли друга кухня, към която да ме насочите?

Благодаря предварително и се извинявам, че нахлух така - виждам че вие сте си приятелки и си говорите за ваши си работи  Embarassed

Къде излизате обикновено с малката госпожица? Наистина е хубаво да я извеждаш когато времето е подходящо, моята досега е излизала на разходка около 50 пъти, макар че бяха зимните месеци, ама и аз съм един морж  Laughing
Сега като стане по-топло ще сме почти всеки ден навън. Ако имаме общи пътеки може да ги разхождаме заедно Simple Smile
За кухни нямам мнение, но майчетата с по-големите сладурчета ще те упътят

Момичета, от едно известно време забелязах, че брояча за постнатите съобщения стои на 86, не че 86 е лошо число дори ми е рожденната година, но не се мърда отдавна. Някой да знае нещо по въпроса случайно newsm78

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 15:06 от ggg_22

# 233

Не се притеснявай, тука всички мами са готини Simple Smile И аз съм нова ама много гостоприемно ме приеха в редиците. И макар още да не сме се запознали лично, все се надявам, че ще успея да се дотътря до Морската градина, че да видя кой кой е  newsm47

А за кухните и аз нямам лични впечатления, но по темите съм чела, че от Вип бебе са доволни много.

# 234
Здравейте , момичета!

Аз не съм от Варна , но на 6-ти ми предстои да идвам до Варна !  Можете ли да ми препоръчате по-евтин хотел или квартира .Налага се да остана една вечер и ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете!

Благодаря ви предварително.

# 235
Здравейте , момичета!

Аз не съм от Варна , но на 6-ти ми предстои да идвам до Варна !  Можете ли да ми препоръчате по-евтин хотел или квартира .Налага се да остана една вечер и ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете!

Благодаря ви предварително.

Този си го бива и не е от най-скъпите http://hotelpalitra.eu/

# 236
Добре дошла на Марая Гери  bouquet

от кой квартал сте,как така ще си седиш в къщи,я гледай колко сме много за компания Laughing за кухните ние сме на държавна,пак зависи от кой район си,и кой пункт ще ти е най близко Hug

яяя22,пишеш само в очетни затова не ти се броят публикациите,отчита само в майки бъдещи и настоящи,нашите деца,други не знам,може и да има Peace

Недка, не мога да помогна Rolling Eyes

# 237
По въпроса за квартирата мога да кажа колко би излязло при някоя баба в нашия квартал - около 10-12 лева за една вечер.
Не знам дали евтино или скъпо, не знам и за коя част на града ти трябва.

Недка, ако се интересуваш от стая мога да попитам една баба в отсрещния на нашия блок, при нея бяха част от гостите на сватбата ми и е приятелка на баба ми.

# 238
По въпроса за квартирата мога да кажа колко би излязло при някоя баба в нашия квартал - около 10-12 лева за една вечер.
Не знам дали евтино или скъпо

Ааааа, по-евтино от това, здраве му кажи Simple Smile То хотели под 40 лв. май няма.
Недка погледни и тук: http://pochivka.bg/t-14-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0 … D1%80%D0%BD%D0%B0 можеш сама да си избереш по цени /не знам колко са актуални обаче/

# 239
 Ние сега се завърнахме от дълга разходка. Ходихме и край морето но доста подухваше.
 Добре дошла Марая Гери. Насреща сме за разходки. Голяма групичка май се заформя. Постепено се увеличаваме. Това е добре, разбира се. Joy Joy Joy
 И на мен ми предстои да записвам малкия на кухня, но още не съм решила къде. Частна или държавна. Но ще се почудя още малко и на пролет, вече трябва да сме някъде.
 За хотел и цени не мога да кажа, не ми се е налагало и нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт