LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 841
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 020
Моми4ета ,къде трябва да изтрия някакви не6та,за да не ми се появява постоянно мацката в редута  newsm78

# 1 021
извиняжам се,в remb.. са ми писали ,че имам ваучер а не чек.

# 1 022
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, знам, че сигурно някъде го пише и затова простете, но имам въпрос - може ли с дебитна карта Виза Електрон на ПИБ да пазарувам?!

# 1 023
Момичета, знам, че сигурно някъде го пише и затова простете, но имам въпрос - може ли с дебитна карта Виза Електрон на ПИБ да пазарувам?!
Да може  Peace

# 1 024
  • Пловдив
И аз имам проблем днес, не мога да добавя нищо в кошницата. На нито един от акаунтите.

П.П. Смених браузъра и няма проблем. Явно е от Мозилата.  Peace

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:56 от tatito

# 1 025
При мен всичко е наред

# 1 026
и при мен

# 1 027
И аз имам проблем днес, не мога да добавя нищо в кошницата. На нито един от акаунтите.

А моята кошница се оказа празна, ей така от самосебе си. Чакам я да се самонапълни  Grinning

# 1 028
В Мозилата ми дава ,4е ми е празна ко6ницата и не ми дава да добавям ни6то  #2gunfire

# 1 029

А моята кошница се оказа празна, ей така от самосебе си. Чакам я да се самонапълни  Grinning

И моята днес се оказа празна. А съм сигурна, че не беше вчера!

# 1 030
Здравейте,четох,четох на не мога да се спраря,чекове,ваучери и т.н.
Какво е това?
Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 10 janvier 2009 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale
И как да го използвам,за кода разбрах има ли нещо друго?

# 1 031
  • София-Младост
В Мозилата ми дава ,4е ми е празна ко6ницата и не ми дава да добавям ни6то  #2gunfire
Пробвай с експлорер, с модзилата от вчера го прави този номер.

# 1 032
и аз имам същите проблеми днес. Ту не добавя, ту цените чезнат, ту кошницата е празна...
Да се надяваме да се реваншират  Joy Hug

Момичета, като по-опитни помагайте.
Изпратих покана на друг "мой" имейл. После само влизам и регистрирам новия или трябва някъде да потвърдя нещо? Статута на регистриран вече нов ми стои En attente de validation
Къде се потвърждава? И преди или след регистрацията?

# 1 033
  • Бургас
Какво е това?
Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 10 janvier 2009 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale

Пратили са ти код.Виж в другата тема.

# 1 034
Какво е това?

Или прочети предишните 2-3 страници на тази!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт