LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 124
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 410
  • гр.Видин
Момичета,
коирайте  тука  едно писмо,което сте  пратили на  франсетата,за тези прословутите 7% да  взем а и аз  да им пусна  едно,
може  да  не  са  много парите ама ме  нервираха  вече  с  поръчките,затова реших  и аз  да пусна.

И аз бих искала писмо.

# 1 411
  • София
Здравейте, чета колко много натискаме французите за най-малките неща и хората пак откликват, а искам да питам кога ще направим същото и в България.
Днес за пореден път съм вбесена от наглостта и простакелщината на служителките на митницата, за пореден път ме гледа като теле без да може да ми обясни или покаже къде пише и с какво ме уведомяват, за тези 4 лв, които ми взимат. На всичко отгоре днес ми взеха и 0.30 ст. за това, че нося на съпруга си паспорта, защото акаунта е на негово име. Не е въпроса за 0.30 ст. а за това че се сърдим и пишем купища майли за центове, а в България не правим нищо.
Също днес ми направи и впечатление, че магазинаж вече се начислява след втория ден, всичко това е за митница София. #2gunfire #2gunfire
Нямам думи днес бяха боядисвали и детето ми се надиша с боя докато ги чаках да ми донесат кашона от Франция иначе ще им обиколя шефовете ще ги залея с жалби.
Кажете какво да правим ???????/
Това е безумно нахално вече да ми взима допълнително пари, освен тези дето и плащат, че прегледала два паспорта вместо един.  #Cussing out

За всичко друго си права, но за служителките на митницата не съм съгласна.Винаги са мили и  любезни, а за 4 -лв- те какво са виновни.Казали са им да ги събират, изпълняват.На много от нас са правили справка безплатно, давали са ми и телефона да им звънна за проверка- мисля, че отнощението им е огледално на нашето.

Aйде и аз да кажа
имах 2 колета от 7.01
първия дойде преди месец (писах тук за безобразното му състояние и липсващите артикули  Confused ), а втория го няаше..ходих няколко пъти и пусках справка, но нищо...накрая ми дойде известие, отидох на митница и ме накараха да платя 3 левз магазинаж, защото колета ми бил там от повече от 10 дена  Shocked
а аз преди 5 за последно пусках справка като чинно си плащам 1.15...
бях оставила малката на майка и не можах да се разпрвям, но просто думи нямам - вдигнах съвсем лек скандал колкото да не е без хич и си тръгнах ....

# 1 412
  • Бургас
Момичета,
коирайте  тука  едно писмо,което сте  пратили на  франсетата,за тези прословутите 7% да  взем а и аз  да им пусна  едно,
може  да  не  са  много парите ама ме  нервираха  вече  с  поръчките,затова реших  и аз  да пусна.

И аз бих искала писмо.

Ето какво им писах аз не претендирам за перфектен Инглиш:
Hi, I placed an order on 17.02.2009 but you charged me 7 % packaging tax, instead of 5 %. According to your conditions this tax must be 5 %. Can you please check if there is any mistake? Thank you for answering as soon as possible.
В превод: Здравейте, направих поръчка на 17.02.2009, но сте ме таксували 7 % такса опаковане вместо 5 %. Съгласно вашите условия тази такса трябва да бъде 5 %. Може ли да проверите дали има някаква грешка? Благодаря, че ще отговорите възможно най-бързо.

# 1 413
A къде гледате колко процента са ви взели в суивито  newsm78

# 1 414
  • софия
Днес взех от митница поръчка от 12.02. Нещата са коментирани.
Комплект чаршаф, калъвки и т.н.- кафяви на зелени точки и . Харесват ми, но ще трябва да тегля 1-2 тегела.
За тези сосиери  и  чувствата ми са противоречиви. Нямам други и ще ги ползвам, може би.

Рендето тип "Вьорнер" не съм го пробвала и не мога да кажа нищо за сега.

За тези  най-ме е яд. Доста съм надценила малечка (а и като, че ли идват малко по-големи) и евентуално ще й стават на есен. Взела съм й 27 номер. Ако има някой с 25/26 бих ги сменила.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 21:49 от zvanche

# 1 415
  • Варна
Доволна ли си от обувките и колко им е стелката ?И аз ги чакам ,но не помня 24 или 25 поръчах.

# 1 416
  • софия
Да. Много са симпатични. Като на снимката са. Няма разминаване. 17.5 см е стелката на 27 номер.
Точно, защото ми харесват няма да ги продавам, а ще й ги пазя (ако никой не иска размяна), докато й станат. Само дано това не е другата зима  smile3539.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 21:47 от zvanche

# 1 417
  • Варна
Мерси

# 1 418
 Здравейте!

Моля ви се помогнете ми по един въпрос. На 01.02.09г за първи път направих поръчка, като посочих плащане с карта. На следващия ден получих e-mail, който според моите познания по френски (минимални) потвърждаваше заявката - бяха изредени всички артикули с цените и допълнителните такси. Сега ми дойде справка от банката и в нея не е отразен превода. Въпроса ми е възможно ли е да се потвърди заявка без да са си прибрали парите? Хич не ми е ясно.
Мерси.

# 1 419
Здравейте!

Моля ви се помогнете ми по един въпрос. На 01.02.09г за първи път направих поръчка, като посочих плащане с карта. На следващия ден получих e-mail, който според моите познания по френски (минимални) потвърждаваше заявката - бяха изредени всички артикули с цените и допълнителните такси. Сега ми дойде справка от банката и в нея не е отразен превода. Въпроса ми е възможно ли е да се потвърди заявка без да са си прибрали парите? Хич не ми е ясно.
Мерси.
Мисля,че теглят парите до 45 ден,така че е нормално това,че не са изтеглени-не се притеснявай ще ги изтеглят  bouquet

# 1 420
Здравейте!

Мерси.

Да. Могат да си изтеглят парите до 45 дни от датата на поръчване.
Препоръчвам ви да прочетете 1-вия пост на тази тема. Там този въпрос е обяснен подробно, както и всички останали проблеми, които могат да възникнат при поръчването.

# 1 421
 Мерси, момичета   bouquet .Ще погледна в началото.

# 1 422
Ето това получих вчера:
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-unies-standard-active-wear … tegoryid=48241254
http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-fille-okaou.aspx?productid= … tegoryid=23929736
поръчката беше от 19.02 (с нея получих подаръка за рождения ден часовник и гривна.От часовника съм малко разочарована смених му каишката за 10 лв и нова батерия, защото тази не издържа и 24 часа-5 лв,така подарък ама...) пред последната ми чакам преди нея 7 и след нея още 1 поръчка. Първата която чакам е от 20.01

А това са неща от предишни поръчки който не съм показвала:
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-marcels.aspx?productid=32 … &numberpage=1
и това:

Нощничката е нова р-р 42/44,бих я разменила за по голяма защото тази ми седи опита,а искам да ми е свободна,бях я взела за 7 евро и нещо. Ако някой реши нещо да ми пише ЛС

Ето и снимки:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10798285

# 1 423
  • Бургас
В суивито като натиснеш Toutes mes commandes, кликваш върху тази, която те интересува, и най-отгоре има един ред Montant des frais associés à votre commande: .... евро. Това е сумата на таксата за доставка и таксата за опаковане. От там можеш да се ориентираш.
В потвърдителния мейл ще ти е по-лесно - това е сумата на този ред в по-малката табличка: Frais 24h chez vous.

# 1 424
В суивито като натиснеш Toutes mes commandes, кликваш върху тази, която те интересува, и най-отгоре има един ред Montant des frais associés à votre commande: .... евро. Това е сумата на таксата за доставка и таксата за опаковане. От там можеш да се оринетираш.
В потвърдителния мейл ще ти е по-лесно - това е сумата на този ред в по-малката табличка: Frais 24h chez vous.
Мерси много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт