LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 844
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Пловдив

и вижте каква жестока рокля
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=1
ама 80 лв. и то не се знае дали няма да ми я откраднат на митницата както казвате, че ставало понякога

Роклята я чакам - поръчах я преди 2 седмици някъде  Peace

# 1 426
Момичета, днес най сетне дойде поръчката от 19,01/да не казвам че чакам още три преди тази дата/.
Всичко е много хубаво, ще кача снимки по-късно, въпреки,че повечето неща са коментирани.
Проблемът е,че е пусната с кода за розовата чанта с несесера. Вътре обаче е само несесера  #Crazy
Не е разпечатван или скъсан колета  Confused
Мога ли да направя нещо по въпроса.? newsm78
Какво да пиша на Сабине  newsm78 Писмото за липсващ артикул, дали става?
Предварително Ви благодаря!   bouquet

Кодът лично ли ти е изпратен?  newsm78 Ако да, пиши и се жали, но ако не, тогава от какво ще се оплачеш?  Shocked Веднага ще ти отговорят, че си ползвала неправомерно код.

Кодът не е лично изпратен. работата е там, че са сложили половината от подаръка. Малкия несесер, а другата част липсва. Отметнато е по фактура,чее сложено.
няма смисъл да пишеш аз също имах този проблем писах на Сабине и тя ми каза че ще ми пратят подаръка,пратиха го отделно и изненадата беше голяма като видях в пликчето пак само несесера и сега си имам два несесера и нито една чанта Peace

# 1 427
Здравейте,
за пръв път направих поръчка в сайта на 30.12.2008 и след това още една поръчка на 07.01. Наскоро си проверих акаунта и там пишеше че поръчката от 30.12 е пристигнала на 16.02. Отидох да си я търся в пощата и получих поръчката от 07.01. В сайта пише че тая втората поръчка още пътува? Имали ли сте подобен проблем със замятане на номера на поръчки? Дали да им пиша или да чакам още докато изпише че и тази поръчка е пристигнала?

# 1 428
Е, добре де.. Тия шматароци, след всичките тия мейли и отговори и връщанки на пари.. защо продължава да им е 7% таксата  ooooh!

# 1 429
  • у нас
Здравейте,
за пръв път направих поръчка в сайта на 30.12.2008 и след това още една поръчка на 07.01. Наскоро си проверих акаунта и там пишеше че поръчката от 30.12 е пристигнала на 16.02. Отидох да си я търся в пощата и получих поръчката от 07.01. В сайта пише че тая втората поръчка още пътува? Имали ли сте подобен проблем със замятане на номера на поръчки? Дали да им пиша или да чакам още докато изпише че и тази поръчка е пристигнала?

къде се вижда това, кога е пристигнала  newsm78

# 1 430
  • Стара Загора
Е, добре де.. Тия шматароци, след всичките тия мейли и отговори и връщанки на пари.. защо продължава да им е 7% таксата  ooooh!
От 17.02 това е новия размер на таксата, но е имало проблем с отбелязване на промяната в сайта.  Peace

# 1 431
Аз от всичко дотук разбрах, че таксата ВЕЧЕ е 7%, просто са имали проблем с отразяването...сега не знам как е обявена. Пуснах поръчка преди час- 7%. Не съм им писала, нещо не ми се занимава И за това да им пиша, пък и гледам какво отговарят. Поправете ме ако не съм разбрала правилно де...

# 1 432
Здравейте,

Къде точно ти пише, че поръчката ти от 30 е пристигнала на 16 и че другата от 7 още пътува?  newsm78

Личи, че не си чела последните дни  Wink, таксата вече ще е 7%. Връщат пари на тези, на които са я взели преди да го обявят официално  

# 1 433
Здравейте,

къде се вижда това, кога е пристигнала  newsm78

Commande N° 20083650772317 du 30/12/2008
Mode de règlement : CARTE BANCAIRE

Montant des frais associés à votre commande:7,51 ?

Vos instructions pour cette commande ont été prises en compte.

Voir mon offre spéciale sur cette commande

Colis n°20083655158242 - Retour du colis le 16/02/2009
 - това е като вляза в поръчката от 30.12

А това че другата поръчка от 07.01 пътува го виждам в статуса на поръчката.

# 1 434
  • Варна
marii4e, това означава, че на 16.02. колетът ти се е върнал при тях. За съжаление няма да ти го пратят отново, а ще ти издадат чек (най-вероятно) за сумата на поръчката. Rolling Eyes Имах такъв случай миналата година.

Няма възможност да се следи дали е пристигнала поръчката. Confused

# 1 435
Ще трябва да те разочаровам, но мисля, че първата ти поръчка от 30-ти... се е върнала при тях и няма да си я получиш.  Sad  А тази от 7-ми така ще си остане в суивито, макар че си я получила.  Peace

# 1 436

Личи, че не си чела последните дни  Wink, таксата вече ще е 7%. Връщат пари на тези, на които са я взели преди да го обявят официално  
Засрам  Blush
 Laughing

Не ги е срам  Crossing Arms

# 1 437
marii4e, това означава, че на 16.02. колетът ти се е върнал при тях. За съжаление няма да ти го пратят отново, а ще ти издадат чек (най-вероятно) за сумата на поръчката. Rolling Eyes Имах такъв случай миналата година.

А в какъв срок се получават тия чекове? Оф маи ще трябва да се специализирам повече

# 1 438
В мес рембурсмент какво ти пише? Там трябва да има опис на чек или ваучер.
Пуснах поръчка преди няма и час и вече е фактурирана...бързаци... Shocked

# 1 439

А в какъв срок се получават тия чекове? Оф маи ще трябва да се специализирам повече

Може да не си получила известие а поръчката да си е била във Варна и 20 след като не си я получила са я върнали във Франция,наглеждай пощенската кутия и ходи да проверяваш в пощенския си клон или на митницата до ЖП гарата

Общи условия

Активация на акаунт