LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 866
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 320
# 1 321
PRETTI,може ли размери на якенсето 86,което си писала че имате  Praynig

# 1 322
е това палто много го искам
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-long-laura-clement.aspx?pr … &numberpage=3
обаче 360 лв - ужас
когато беше  намалено на 70 евро нямаше моя размер  Sad
и вижте каква жестока рокля
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=1
ама 80 лв. и то не се знае дали няма да ми я откраднат на митницата както казвате, че ставало понякога

е сега отивам да чета пак за тия кодове
благодаря за линка

# 1 323
Хора моля прочетете по-горния ми пост и ми кажете някакъв мейл на таз Събине да я питам аз нея какво става, че... #2gunfire #2gunfireНа вашите апитвания къде са ви поръчките са ви казали поне кога са изпратени а на моята нищо такова. Вашите поръчки така ли седят "en preparation"-тези които още чакате.
Нямам нишо в "me remb..." , парите са блокирани, никакви индикации за друг проблем
Какво да правя?

# 1 324
е това палто много го искам
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-long-laura-clement.aspx?pr … &numberpage=3
обаче 360 лв - ужас
когато беше  намалено на 70 евро нямаше моя размер  Sad
и вижте каква жестока рокля
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=1
ама 80 лв. и то не се знае дали няма да ми я откраднат на митницата както казвате, че ставало понякога

е сега отивам да чета пак за тия кодове
благодаря за линка

Че намали си ги с код, ще ти излязат доста изгодно  Peace

# 1 325
На моето запитване :къде ми е поръчката ми отговориха така:
 Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.
Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.
En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 4 semaines.
Je vous remercie de bien vouloir patienter.
A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Притесняваме последния абзац, според който ме съветват ако поръчката ми била в "en preparation" ме приканват newsm78 #Crazy да я откажа?
Аз ли нещо греша или май няма нищо да получа, т/к и трите ми поръчки са така

Казват да имаш търпение. И да игнорираш надписа "en preparation", който ти стои като статус на поръчката. Не те приканват да я откажеш, спокойно Simple Smile

# 1 326
Десинико, всичките ми поръчки са със статус "en preparation" дори и получените.

# 1 327
простете, ама за първи път поръчах и на всичкото отгоре не говоря френски. поръчката  е направена на 27.01, и една приятелка пусна в същия ден. тя си я получи на 23.02, а аз нищо. и още - в пощата ли трябва да дойде, чета, че нещо за митници говорите...

п.с. за софия става въпрос

# 1 328
Аз също съм съгласна да се направи нещо спрямо БП.На мен от Франция ми отговориха,че поръчката ми от 9.1 е изгубена и ми пратиха ваучер.Е как е възможно това???????????  newsm78Изпаднала е от камиона ли?Просто някой си я е свил.Що за безобразие,ами ако не бяха коректни французите да ми върнат парите.И как е възможно при положение,че те си предават нещата с протоколи къде се прекъснала веригата може да се провери.Просто съм бясна.  #Cussing out

# 1 329
  • Anywhere
PRETTI,може ли размери на якенсето 86,което си писала че имате  Praynig
Ето- дължина 47см, ширина 40 см., дълж ръкав 34см
а ето и снимки на последните покупки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317162&pid=10790729.

# 1 330
простете, ама за първи път поръчах и на всичкото отгоре не говоря френски. поръчката  е направена на 27.01, и една приятелка пусна в същия ден. тя си я получи на 23.02, а аз нищо. и още - в пощата ли трябва да дойде, чета, че нещо за митници говорите...

п.с. за софия става въпрос

ако ти е до 2 кг. поръчката - идва в пощенския клон по местоживеене, ако е над 2 кг. - на митница!

# 1 331
Аз също съм съгласна да се направи нещо спрямо БП.На мен от Франция ми отговориха,че поръчката ми от 9.1 е изгубена и ми пратиха ваучер.Е как е възможно това???????????  newsm78Изпаднала е от камиона ли?Просто някой си я е свил.Що за безобразие,ами ако не бяха коректни французите да ми върнат парите.И как е възможно при положение,че те си предават нещата с протоколи къде се прекъснала веригата може да се провери.Просто съм бясна.  #Cussing out
Много е вероятно пратката ти  и да пристигне,защото както е ясно има голямо забавяне...ама защо са тези нерви неразбирам spoko

# 1 332
Аз бях забравила, че съм поръчвала, от 20.01., ни вест ни кост. Много съм набрала на БП, защото заради тях (буквално, писаха хората)  един любим мой магазин спря доставките до Бг. С една дума много съм навита да им създадем известно неудобство.

В крайна сметка - те ли са виновни?-  Кого точно трябва да псу.........? БГ пощи или БГ митница???
Не ги е срам-птака ме е яд на хора дето не си вършат работата както трябва! че направо. да не си отварям  устата .Или пък  сигурно  пак някой ще ги защити - че те не били виновни и системата им била тромава! АМИ ДА СИ Я
 ОПРАВЯТ!
  сори- ама не се сдържах! Sick
 Убедена съм ,че проблемът е   на наша територия- не на френска!

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:29 от penze

# 1 333
Много е вероятно пратката ти  и да пристигне,защото както е ясно има голямо забавяне...ама защо са тези нерви неразбирам spoko

аз за моята пратка от 09.01 - едва вчера получих известие!

# 1 334
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-drapee-redoute-creati … &numberpage=3
Момичета, тази туника дали е 2 в 1, т.е. с този белия потник отдолу?

Общи условия

Активация на акаунт