LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 075
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 60
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
 smile3504

Туранага санка , да ти е живо и здраво момченцето, а и всички вие, за да му се радвате!

записвам се и аз да ви следя, че още в старата тема ви търсех!

# 61
 Peace
Туранага_Санka, честито бебче!  1crib

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 22:14 от ted_

# 62
  • into the blue
sis7 ,  Flowers Bouquet благодаря за разяснението за вторият ред с 5%,мен точно това ме безпокоеше,че не се появява.Аз пробвах да пиша от два компютъра,но така и не получих входящ номер.Е,търпеливо ще си чакам ваучерите с обикновена поща(дано да са такива де).
Предполагам все ще се намери състрадателна и отзивчива съфорумка,която ще удари едно рамо и ще  драсне едно писъмце вместо теб.   spoko

# 63
  • Бургас
Е и какво, ако е с редутски одежди (макар, че и на мен не ми се вярва), не виждам нищо лошо и тя е човек като нас.
Да бе , представям си я как цъка кодове да си намали сандалките с няколко евро и как с треперещи ръце отваря пощенската кутия за известие...Сигурно и във форума пише.Я да си каже коя е.Сори за спама, не се сдържах.

hahaha    Joy

Туранага Санка, честита радост!  newsm30

# 64
Момичета може да се е коментирало, но сега виждам че такса опаковне не е вече 5 процента а 7 Confused
Знаете ли откога е  newsm78

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 22:19 от mama Bobo

# 65
Минавам само да ви кажа, че от онези сака лилавеещите за по 3 или 4 евро ли бяха, официалните с катарамата от камъчета отпред имам едно 48 номер, широчко ми е, ако някой го иска да ми пише на лични! Сега не мога да го намеря снимано, да покажа кое беше! Някой ако се присети за какво говоря, ще помогне ли със снимка!    bouquet

# 66
Само едно малко спамче от мен.Току що гледах новините учените са доказали че shpopping манията е болестно състояние.Мислете му момичета  smile3506

# 67
  • Варна
На 17.02 ,Алекс или Духи ,не помня коя от двете писа ,че са вдигнали процента за опаковане на 7.

# 68
На 17.02 ,Алекс или Духи ,не помня коя от двете писа ,че са вдигнали процента за опаковане на 7.
Благодаря не знаех Hug

# 69
  • Sofia
Имаме 102, имат копчета на рамото.

За блузките - 94 са с копчета Peace Размери бях давала в някоя от предишните теми newsm78, сестра ми си ги взе вече и не мога да меря.
Хвърлихте ме в размисъл вие двете, преди време ги коментирахме тези блузки и МамаВ каза, че тяхните са без копчета, от къде се появха тези копчета по вашите блузи сега?

# 70
  • София
Туранага Санка, честито момченце!
Да расте здраво и щастливо!   bouquet

# 71
На моята поръчка от 15.02 процентите бяха все още 5, но после всички казаха, че вече са 7%. Е, и така да е, все ще сме "маниячки"  Wink
Аз писах от двата акаунта да ми пуснат ваучерите по мейл, за по- бързо. Освен авт. отговор от петък, друго нищо нямам.
Туранага, честита радост на вашето семейство. Да расте здравичък и усмихнат малкия ви син!

# 72
Имаме 102, имат копчета на рамото.

За блузките - 94 са с копчета Peace Размери бях давала в някоя от предишните теми newsm78, сестра ми си ги взе вече и не мога да меря.
Хвърлихте ме в размисъл вие двете, преди време ги коментирахме тези блузки и МамаВ каза, че тяхните са без копчета, от къде се появха тези копчета по вашите блузи сега?

Имам спомен , че нашите са без копчета  Thinking Тъкмо се въртят в пералнята, после ще ги погледна. Дане би да има значение от кои цветове са. Нашите са сиво-лилавите  Peace

Алекс, благодаря отново за темата   bouquet

Туранага санка, честито ви бебче! Да ви е живо и здраво  Heart Eyes

# 73
  • In The Middle Of Nowhere
sis7, да освен, че не ми се променя статуса от note d'avoir, за втория ми отказан артикул не виждам и 2-ри ред с 5-те%(не че съм за тези стотинки, честно казано ми е все тая дали ще ги получа)  Wink

# 74
  • На морето!
sis7, да освен, че не ми се променя статуса от note d'avoir, за втория ми отказан артикул не виждам и 2-ри ред с 5-те%(не че съм за тези стотинки, честно казано ми е все тая дали ще ги получа)  Wink
Ще се появи. На мен винаги се появява след около седмица.
Снощи сънувах, че вече започват да пристигат и моите колети и имам известия за първите 2  Blush Дано сънят е пророчески, че мъжа ми не ми дава да пазарувам докато не си получи маратонките  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт