LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 171
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Срам, сега видях, че отговор на питането ми има в първия пост.

# 241
  • Пловдив
Momocheta molq da mi pomognete! Nishto ne razbiram na frenski pusnah si porychkata ,no oshte ne sa mi drypnali parite vishte dali ima neshto neredno che az ne moga da razbera https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx . Blagodarq!
нищо не бъркаш, просто прочети първия пост на темата, там ще намериш отговор. Това е твоят акаунт и никой не може да влезе в него така както даваш линка.

# 242
  • София-Младост
Имам въпрос относно remboursement.
В Ме remboursement преди няколко дни имаше само едно редче с отказан артикул за поръчка от 21.01. за 12Е. Проверих по указания в предната тема начин какво са ми отказали и разбрах разбира се Simple Smile. Благодаря за което!   bouquet Писах да ми пратят ваучер и днес получавам мейл, че неможели сега да ми отговорят на запитването и да им пиша след 2дни. Отварям пак да видя дали не са отказали още нещо между другото и хоп още едно поле с отказан артикул за 12.60Е, следва проверка какво още са отказали и се оказа, че няма нови отказани артикули. Възможно ли е това ново 12.60Е да е 12Е с 5% за обработка, защото всъщност отказаните артикули са точно 12Е, а не 12.60Е? Извинявам се ако въпрос като моя е задаван!
Благодаря на всеки, който отговори!  bouquet
Да това е, на два реда е за 1 отказан артикул..на втория стойността +5%

# 243
  • Бургас
В Ме remboursement преди няколко дни имаше само едно редче с отказан артикул за поръчка от 21.01. за 12Е. Проверих по указания в предната тема начин какво са ми отказали и разбрах разбира се Simple Smile. Благодаря за което!   bouquet Писах да ми пратят ваучер и днес получавам мейл, че неможели сега да ми отговорят на запитването и да им пиша след 2дни. Отварям пак да видя дали не са отказали още нещо между другото и хоп още едно поле с отказан артикул за 12.60Е, следва проверка какво още са отказали и се оказа, че няма нови отказани артикули. Възможно ли е това ново 12.60Е да е 12Е с 5% за обработка, защото всъщност отказаните артикули са точно 12Е, а не 12.60Е? Извинявам се ако въпрос като моя е задаван!

Да и сега можеш вече да им пишеш за номера на ваучера.

# 244
  • сусурлево
Получих http://www.laredoute.fr/vente-top-dentelle-et-paillettes.aspx?pr … tegoryid=56946184  много хубаво стои , качествена изработка . Потничето е  произведено в България  Laughing

# 245
Момичета, днес си взех поръчката от 10.01. на митницата. Ако Ивета Йорданова и Галя Ганева четат тук - имат колети.

# 246
Момичета, извинявам се ако вече е обсъждано, но защо има по две различни цени за едни и същи маратонки:

http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-sport-sport-homme-cha … &pagenumber=3

мерси!

# 247
Аз взех 17кг колет от митница Пловдив от 21.01.Имаше мнооого и все огромни кашони.От 15.01 все още я няма обаче! Бяха повечето неща чаршафи и тениски разни,по-късно може да снимам!

# 248
Само едно малко спамче от мен.Току що гледах новините учените са доказали че shpopping манията е болестно състояние.Мислете му момичета  smile3506

Хайде и аз да оспамя.
Аз сядам задължително пред компютъра със шоколад. Гледахме с мъжо новините и той заключи, че съм толкова тежък случай, че: "Виждаш ли, дори и шоколадът не ти помага"...  Mr. Green

Учени доказали ,че удоволствието от шоколада и от секса е еднакво ( с което не съм съгласна) , така че замени шоколада със секс и ще се излекуваш от тази болест Ларедут Simple Smile
Не помага  Tired След секса пак пред компа за покупки  Mr. Green

# 249
И аз бях започнала да си мисля, че нещо не са ме разбрали за запитването за номер на ваучер, но днес получих и на 2-та акаунта номерата. Писах им на 19-20.02.

# 250
В Ме remboursement преди няколко дни имаше само едно редче с отказан артикул за поръчка от 21.01. за 12Е. Проверих по указания в предната тема начин какво са ми отказали и разбрах разбира се Simple Smile. Благодаря за което!   bouquet Писах да ми пратят ваучер и днес получавам мейл, че неможели сега да ми отговорят на запитването и да им пиша след 2дни. Отварям пак да видя дали не са отказали още нещо между другото и хоп още едно поле с отказан артикул за 12.60Е, следва проверка какво още са отказали и се оказа, че няма нови отказани артикули. Възможно ли е това ново 12.60Е да е 12Е с 5% за обработка, защото всъщност отказаните артикули са точно 12Е, а не 12.60Е? Извинявам се ако въпрос като моя е задаван!

[/q

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:11 от sisi81

# 251
Nisti: Благодаря много
А СФ. митница до колко ч. работи

# 252
  • СОФИЯ

ДО 16.00 !

# 253
  • Бургас

къде се пише за този номер

На първа страница се пише. Simple Smile

# 254
  • София

До 16.30  Peace

Общи условия

Активация на акаунт