LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 042
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 435
Питах там,където се получават колетите.Едно гише в дъното на един много студен коридор.Дали е трябвало на друго място да попитам newsm78
Там точно се проверява,но не знам защо така са ти отговорили,попълни ли бланка с имената и датата на поръчката newsm78
Не.изобщо никой не ми даде нищо да попълня,само за този тракинг номер ме попитаха.Направо ще полудея Crazy

# 436
Ако действително този път доставките се правят с ТИР-ове, а не както преди с ж.п., не се и учудвам, че този път закъсненията са сериозни. Работя точно в тази област и лично съм се сблъсквала с проблема с камионите във Франция. Търпение му е майката. Тази седмица става точно един месец, откакто съм направила поръчката в ларедут-а, та се надявам да си я получа скоро.

Единствената поръчка, която съм получила от направените през намаленията, дойде с влак и беше за митницата - 6,5кг Peace

Цитат на: little miss™ в Вторник, 24 Февруари 2009, 11:58
Цитат на: Lipstick* в Вторник, 24 Февруари 2009, 11:29
Питах там,където се получават колетите.Едно гише в дъното на един много студен коридор.Дали е трябвало на друго място да попитам

Там точно се проверява,но не знам защо така са ти отговорили,попълни ли бланка с имената и датата на поръчката

Не.изобщо никой не ми даде нищо да попълня,само за този тракинг номер ме попитаха.Направо ще полудея
-------------------------------------------------
Преди малко четох в някакъв сайт ревю за ларедут и пишеше, че като ти пратят поръчката ти пускали е-мейл с тракинг номер. А пък поръчките 90% идвали в сини найлонови чували и без кашони. Ама това май беше за Щатите или UK, не се задълбах много да разбера...

# 437
  • Стара Загора
Вчера питах дали има мами които са взели колети от Стара загора....ама явно няма pliok

# 438
Току що ми пристигна известие за колет на митница Пловдив-порьчката е от 16.01

# 439
Питах там,където се получават колетите.Едно гише в дъното на един много студен коридор.Дали е трябвало на друго място да попитам newsm78
Там точно се проверява,но не знам защо така са ти отговорили,попълни ли бланка с имената и датата на поръчката newsm78
Не.изобщо никой не ми даде нищо да попълня,само за този тракинг номер ме попитаха.Направо ще полудея Crazy

И аз да се оплача, ходих на митницата още преди две седмици и нямам нищо. А поръчката ми е от 12.01- след нея направих още две, но вече съм си обещала че няма да поръчвам докато не получа поне една от поръчките си.
Вече нзабравих какво чакам. newsm78

# 440
аз за протокола да кажа, че майка ми днес е взела във видин поръчка от 29.01, над 2кг е със сигурност
не съм ги виждала нещата, няма и да ги видя до месец
ма как във видин пристигнаха и трите поръчки и то за сравнително добро време, а за румъния ми губеха поне 30%

# 441
как разбирате от коя дата са ви поръчките...по известието..аз досега не съм виждала..поне за пощата.
и от думите ви до момента разбирам, че май първо ще си получа последната поръчка от новата колекция... то с тия намаления нямам думи вече. даже имам една недоставена а следващата дойде..не днес миналата седмица. и май да очаквам по-последните  newsm78

# 442
  • СОФИЯ
Е щом за протокола и аз да се запиша - 3 поръчки от намаленията : 18.01,  24.01, 09.02 -  днес мъжо за втори път в рамките на 3 седмици ходи до митницата - И НЯМАААА  Cry..........Е то къде му излиза края - всеки път по 1.15 за проверка  .......пък после 4 лв при вземането ... пък само да са посмели да ми начиляват магазинаж ........... Twisted Evil

# 443
Взех си поръчка от 23.01- малка за поща. Пусната е на 17.02 от Франция, така че и вашите ще дойдат  Peace
Има само "бледите" детски Пуми, едно болеро за малката и една тениска за брат ми, по-късно ще направя снимки, че да приспа малката

# 444
'ioanna_k'  немога да ти пратя съобщение- пълна ти е кутията

Ето линк за маратонките, но само 38 номер е останал, мойте са 37 2/3 и са ми добре, аз нося 37, но модела е тесен и затова

http://www.laredoute.fr/vente-shox-rivalry-ado-fille-a-patte-aut … tegoryid=54195261

И щом ще се оплакваме, на темата пише БЕЗ ПАНИКА, ама всички се паникьосват, та почнах и аз! Стига вече, ще дойдат

# 445
Тези с код за подарък ли са и ако да - кой Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277299&pid=8856619

И тази калъфка кой код за БД задейства:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277299&pid=10628357

Благодаря предварително   bouquet

# 446
Извинете,ще им пиша имейл,може ли да ми кажете къде да видя номера на поръчката,че не го откривам

# 447
  • Бургас
Като отидеш на suvre mes commandes ти излизат артикулите. Щракаш върху датата и там ти излиза поръчката с цените. Най-отгоре пише commande no.

# 448
Като отидеш на suvre mes commandes ти излизат артикулите. Щракаш върху датата и там ти излиза поръчката с цените. Най-отгоре пише commande no.
Благодаря много Hug

# 449
Ето снимките:
http://pebsy.multiply.com/photos/album/2#82

Най-доволна съм от маратонките!Много са меки,леки и удобни! Peace
Якето ми е голямо и ще го продавам!

Общи условия

Активация на акаунт