LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 832
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 035
# 1 036
В описанията на тези 2 якета не виждам да пише,че са подплатени.Но карираното ме се вижда с подплата все пак.Моля, ако някой от вас ги има, да сподели как са като качество.Още не съм си използвала кода 20 от 33евро и уж реших да ги отсвиря,докато не си получа поне една поръчка,ама...(и аз чакам от 9.01  Crossing Arms)

# 1 037
  • София
.....
Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale
И как да го използвам,за кода разбрах има ли нещо друго?

Сладурана знае, че е код ама да попита тук, пък и си го е скрила някой да не се възполава ... що ли да чете като все ще се намери кой да отговори

и за да е на веднъж да се си споделя за забавените поръчки имам отговори но ....
за 13.01 е това "Your order has been shipped on January 28th through parcel n° 027 5940593. Thank you for waiting."
а за 11.01 " Because of an overcharge of work, most orders are sent lately, sometimes 3 weeks later. So, please be patient for the deliveries. Thank you for your understanding."?  Banghead кога е точно това (3 седмици по-късно) казва ли ти някой смееш ли да питаш...  ама аз ще им преизпратя писмото и ще питам Twisted Evil

... вече не се надявам да получа нещо, ням го и трепета на очакването, само досада и яд

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 15:17 от Desem

# 1 038
Да се отчета както писах по рано поръчка от 21/01 тежи 10,400 кг. тръгнала от Франция на 13/02 пристигнала в София на 16/02 и от София до Дупница пристига за 10 дни та забавянето е при всички и от страна на фансетат и от наша страна .
Ето снимки които желае мерки да свирка но нещата са до болка показвани http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10775246

# 1 039
  • Бургас
А как вървят колетите в Сливен? Rolling Eyes

Сигурно като в Ямбол. Като чета какво лудо разпределяне пада в столицата едва ли скоро ще се сдобием с колетче. Crossing Arms

# 1 040
# 1 041
Да попитам има ли някой от Варна, който да е получавал скоро колет от митница или поща и от коя дата му е била поръчката -да се ориентирам и аз. newsm78

# 1 042
И аз имам проблем днес, не мога да добавя нищо в кошницата. На нито един от акаунтите.

А моята кошница се оказа празна, ей така от самосебе си. Чакам я да се самонапълни  Grinning
И моята се изпразни. Явно е ден за почистване на непоръчани неща. Мисля, че няма шанс да се самонапълни  newsm78
Десинико, аз вчера взех поръчка от митница Варна от дата 13.01, но това не е никакъв ориентир, понеже чакам от 27.01, а моя позната взе от тази дата преди 2 седмици още, така че.. проверявай Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 15:29 от garga

# 1 043
  • Бургас
Да се отчета както писах по рано поръчка от 21/01 тежи 10,400 кг. тръгнала от Франция на 13/02 пристигнала в София на 16/02 и от София до Дупница пристига за 10 дни та забавянето е при всички и от страна на фансетат и от наша страна .
Ето снимки които желае мерки да свирка но нещата са до болка показвани http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10775246

Колко см е стелката на това:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10775278
Благодаря!

# 1 044
Момичета от Стара Загора, днес си взех поръчката от 21.01 в централна поща с тегло 4,9 кг. Имат доста колети. Всичко е обсъждано, но от тези дънки съм много разочарована http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-30.as … &numberpage=1 , нищо общо със снимката

# 1 045
Да попитам има ли някой от Варна, който да е получавал скоро колет от митница или поща и от коя дата му е била поръчката -да се ориентирам и аз. newsm78
Аз получих от 28.01 още преди две седмици от митница, но чакам от 21,26,28.01, така че хич не можеш да се ориентираш

# 1 046
  • Варна
Моята беше от 10.02, получих я на 23.02, беше за поща.  Peace Но поръчките си идват хаотично, така че няма как да се ориентираш.

# 1 047
  • Казанлък of all places
Alex, RESPECT!  bowuu

# 1 048
Аз получих от 28.01 още преди две седмици от митница, но чакам от 21,26,28.01, така че хич не можеш да се ориентираш

аз онзи ден взех от митница от 09.01, после чакам от 23.01 и т.н. Tired

# 1 049
Момичета, като по-опитни помагайте.
Изпратих покана на друг "мой" имейл. После само влизам и регистрирам новия или трябва някъде да потвърдя нещо? Статута на регистриран вече нов ми стои En attente de validation
Къде се потвърждава? И преди или след регистрацията?

shrek, най-вероятно имат в предвид че нямат вата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт