LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 159
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Все на втория етаж
Това дали може да се намали и какви функции има  Blush :

http://www.laredoute.fr/vente-mixer-plongeant-multiquick-braun-6 … 1&prodcolor=1

# 1 396
здравейте, момичета, имам въпрос.
висока съм 160см.
талия 80
ханщ 95-100
дънки размер 40 ще ми станат ли?

ето този модел:
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … tegoryid=23110316

# 1 397
Здр.момичета!!!
Днес пристигна и моята поръчка от 13.02.Тръгнала е от там на 18.02.и на 26.02 е била в България.Сравнително бързо дойде този път.Но и тя беше много малка,само 3-4 неща.Една тениска за мен и дрешки за племенника ми.

# 1 398
висока съм 160см.
талия 80
ханщ 95-100

ето този модел:
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … tegoryid=23110316
За тези се коментираше че се поръчват +1 номер,просто моделът го изисква,за да стоят както е показано. Аз понеже се интересувах от тях мисля че имам размерите на 38 номер...ще погледна  Peace
Оказа се че имам и за 40р-р. Ето така са ми дадени мерките:
...за 38/80 - талия - 38,5см,ханш - 50см,дълбочина - 22,5см,вътрешен ръб - 78см,външен ръб - 96см,ширина на крачола долу - 24,5см.
И за 40/85 -  талия 40см,ханш - 52см,дълбочина 21,5см,външен ръб - 105см,вътрешен ръб - 85см .Нямат еластичност.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 20:03 от бейлис

# 1 399
Здравейте, очаквам колети от 21.01; 05.02 и 15.02 знам че все ще дойдат, не съм изпаднала в панка. Само ме е яд, че този от 21.01 не дойде до днес, че в него имах подарък който да изпращам за чужбина, но късмет.
Днес купих друг подарък.
Аз съм от Добрич и искам да попитам, това че са дошли 3 тира от Ла Редут на Софийска митница означава ли, че колетите за другите градове може да са в тези 3 тира.
Аз ги получавам от пощата и не съм обръщала внимание дали има печат от митница.
И да кажа, че на мен ми взимат по 0,50 лв. като си получавам колетите "0,50 лв. за марка" казва лелката.
А когато е пакет не ми взимат нищо.

# 1 400
  • Sofia
Здравейте, чета колко много натискаме французите за най-малките неща и хората пак откликват, а искам да питам кога ще направим същото и в България.
Днес за пореден път съм вбесена от наглостта и простакелщината на служителките на митницата, за пореден път ме гледа като теле без да може да ми обясни или покаже къде пише и с какво ме уведомяват, за тези 4 лв, които ми взимат. На всичко отгоре днес ми взеха и 0.30 ст. за това, че нося на съпруга си паспорта, защото акаунта е на негово име. Не е въпроса за 0.30 ст. а за това че се сърдим и пишем купища майли за центове, а в България не правим нищо.
Също днес ми направи и впечатление, че магазинаж вече се начислява след втория ден, всичко това е за митница София. #2gunfire #2gunfire
Нямам думи днес бяха боядисвали и детето ми се надиша с боя докато ги чаках да ми донесат кашона от Франция иначе ще им обиколя шефовете ще ги залея с жалби.
Кажете какво да правим ???????/
Това е безумно нахално вече да ми взима допълнително пари, освен тези дето и плащат, че прегледала два паспорта вместо един.  #Cussing out

За всичко друго си права, но за служителките на митницата не съм съгласна.Винаги са мили и  любезни, а за 4 -лв- те какво са виновни.Казали са им да ги събират, изпълняват. Мисля, че отнощението им е огледално на нашето.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 12:30 от BettyRubble

# 1 401

в другата тема ще ти отговорят най-добре. Код 22551 намалява  с 10 евро

# 1 402
  • София
Момичета,
коирайте  тука  едно писмо,което сте  пратили на  франсетата,за тези прословутите 7% да  взем а и аз  да им пусна  едно,
може  да  не  са  много парите ама ме  нервираха  вече  с  поръчките,затова реших  и аз  да пусна.

# 1 403
  • София
mikys, снимах палтенцето сега, за да не забравя утре. Последните снимки най-долу. Свали ги оттам.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18933&AlbumId=112957

# 1 404
А и крайно време беше да направят нещо с тази сграда, в която се помещава пощенската станция при Митница София. Най-малкото е да я боядисат. Защото в нея работят хора. А ти или аз ако отиваме там с децата си за по 10 минути 1-2 пъти в месеца, тези жени там стоят по 12 часа пет дни в седмицата.

# 1 405
  • В Голямото село
Момичета, моля ви, спрете засега да пишете на французите за неполучените колети! На всички вече стана ясно че връщат едно и също на всички - да чакат. Толкова ли не разбирате, че по този начин можем сами да предизвикаме спирането на доставките до БГ? Ами да, французите ще решат, че след като имаме толкова проблеми с колетите и толкова поводи да ги тормозим, най-лесно е да ни резнат и да приключат с този проблем. Успокойте се малко и не затрупвайте мейлите им с оплаквания - ако една пратка ще пристигне, то вие няма да я "засилите" по-бързо като им пишете... И аз супер много се изнервям от чакането, ама повече искам да мога и занапред да си пазарувам от сайта!

# 1 406
  • Балчи-Варна
омичета,кой номер ще продавате и каква му е цената???
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18933&AlbumId=112957

# 1 407
Момичета, моля ви, спрете засега да пишете на французите за неполучените колети! На всички вече стана ясно че връщат едно и също на всички - да чакат. Толкова ли не разбирате, че по този начин можем сами да предизвикаме спирането на доставките до БГ? Ами да, французите ще решат, че след като имаме толкова проблеми с колетите и толкова поводи да ги тормозим, най-лесно е да ни резнат и да приключат с този проблем. Успокойте се малко и не затрупвайте мейлите им с оплаквания - ако една пратка ще пристигне, то вие няма да я "засилите" по-бързо като им пишете... И аз супер много се изнервям от чакането, ама повече искам да мога и занапред да си пазарувам от сайта!
A защо да не им пиша ако са минали 7 седмици,много мами плащат поръчки по 100-200евро,което погледнато реално не е никак малко-една средна заплата и е логично,че щом им даваме пари имаме право и да питаме за поръчката.
Не искам да защитавам жените в митницата,но не те определят парите,които да ни взимат. Аз лично винаги съм била с хубаво мнение за жената на гише справки-вчера дори ми попълни тя бележката и постоянно ми казваше да седя далеч,да не си омажа якето Peace

# 1 408
  • В Голямото село
A защо да не им пиша ако са минали 7 седмици,много мами плащат поръчки по 100-200евро,което погледнато реално не е никак малко-една средна заплата и е логично,че щом им даваме пари имаме право и да питаме за поръчката.

Нямам предвид да не пишете изобщо - а само засега, докато пратките не се поотпушат. Ясно е, че и 7-седмичния срок не може да се спази. Така или иначе в темата тук може да се следи горе-долу какви поръчки пристигат. Ако видя, че хората масово са си получили поръчките от моята дата и отдавна са ми минали тия 7 седмици, естествено, че ще им пиша.

# 1 409
висока съм 160см.
талия 80
ханщ 95-100

ето този модел:
За тези се коментираше че се поръчват +1 номер,просто моделът го изисква,за да стоят както е показано. Аз понеже се интересувах от тях мисля че имам размерите на 38 номер...ще погледна  Peace
Оказа се че имам и за 40р-р. Ето така са ми дадени мерките:
...за 38/80 - талия - 38,5см,ханш - 50см,дълбочина - 22,5см,вътрешен ръб - 78см,външен ръб - 96см,ширина на крачола долу - 24,5см.
И за 40/85 -  талия 40см,ханш - 52см,дълбочина 21,5см,външен ръб - 105см,вътрешен ръб - 85см .Нямат еластичност.

значи по тази логика да си взема 42
благодаря ти

Общи условия

Активация на акаунт