LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 776
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 440
В мес рембурсмент какво ти пише? Там трябва да има опис на чек или ваучер.
Пуснах поръчка преди няма и час и вече е фактурирана...бързаци... Shocked

Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement   Mode de remboursement   Commande
le 16/02/2009    Retour du colis   
37,72 ?    REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE   N° 20083650772317
du 30/12/2008

това виждам само

Оф аз съвсем наскоро разбрах че не пращали винаги известия от пощата и че е трябвало да ходя да проверявам на място

# 1 441
  • София
Въпрос за отказаните артикули- не ме бийте, чела съм 1-ва страница, но успях да изчета всички останали Embarassed
На 24.02 ме уведомиха за отказан артикул от поръчката от 04.02-

ARTICLE MANQUANT  3,00 ?  Note d'avoir   N° 20090350575499 du 04/02/2009 

Аз си чаках търпеливо другият ред с 5%, само че на тях пише пак Note d'avoir  newsm78, иначе сякаш е за същият артикул с 5%.

Remboursement somme due  3,15 ?  Note d'avoir    N° 20090350575499du 04/02/2009 
С две думи не пише нищо за ваучер или чек? А само това връщане на пари? newsm78
Как точно смятат да ми върнат парите-може би да чакам друг ред, където да е упоменато вече как?
Между другото вчера направих поръчка, да не са успяли случайно толкова да напреднат в технологите, че да си го приспаднат от вчерашната сума?

# 1 442
Оф аз съвсем наскоро разбрах че не пращали винаги известия от пощата и че е трябвало да ходя да проверявам на място

Няма случай, в който да не са ми пратили известие от пощата. Ако са ви разбити пощите и листчетата се мотат насам, натам, може да не си го видяла.

# 1 443
marissha, пращат ти ваучер за 3,15 /хм, може още да не са го издали, но със сигурност няма да си го приспаднат от друга поръчка  Confused /
mariiche, на теб ти пращат чек, ако са го пратили на 16-ти, трябва всеки момент да си го получиш. Моят ваучер пристигна на 5-ия ден след отразяването му. Колетът го няма още  Confused

# 1 444
Ако не се лъжа като има Note d'avoir се очаква ваучер, а ако е чек изписва това REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE. Та, marii4e, чек очаквай...ако искаш можеш да им пишеш да ти го сменят с ваучер, който да похарчиш пак при тях. Прочети подробности в първи пост и линковете към него. Успех!

# 1 445
  • Варна
Най-вероятно изобщо не е идвала до България. За моята поръчка, която се върна притях миналата година, съм 100% убедена, че не е пристигала на митница Варна - просто ходех през ден и проверявах. Rolling Eyes

В мес рембурсмент какво ти пише? Там трябва да има опис на чек или ваучер.

Може и нищо да не пише още, аз видях първо съобщението, че колетът се е върнал, моментално им писах, да ми го изпратят отново, а те ми отговориха след 3-4 дни, че не могат да го изпратят, защото нещата вече са изчерпани Crazy и чак 2-3 дни след това ми се появи в рембурсмент, че ще ми възстановят сумата с чек. Пак ими писах веднага, за да поискам ваучер, а не чек - и пак след 3-4 дни ми отговориха, че не може, защото вече са ми пратили чека. Тогава все още се практикуваше разпечатване на кошницата и поръчка по пощата с приложен чек - направих така, но Събине ми писа, че вече не процедирали по този начин, защото много от нещата се изчерпвали, докато получа поръчката и, че ще ми издаде ваучер в замяна на чека. Tired Около 2 месеца се разправяхме...

Видях, че при теб пише - явно чек са ти пратили...

# 1 446
Много ви благодаря за разясненията  Hug Почвам да се потя над писмото за ваучер.

# 1 447

Няма случай, в който да не са ми пратили известие от пощата. Ако са ви разбити пощите и листчетата се мотат насам, натам, може да не си го видяла.

Има, имааа. БП страдат от липса на пощальони, един пощальон обслужва огромен район. Нашата метка всичко направо на пода във входа въпреки перфектните външни пощенски кутии. Нямат време да се занимават с тези подробности..

# 1 448
  • Стара Загора
Много ви благодаря за разясненията  Hug Почвам да се потя над писмото за ваучер.
Изчакай пьрво да ти дойде чека, преди това е безмислено да им пишеш. Междудругото, вчера и оня ден коментирах като твоя случай, даже пуснах и едно примерно писмо,  Blush ако искаш вьрни се прочети.  Peace

# 1 449

Има, имааа. БП страдат от липса на пощальони, един пощальон обслужва огромен район. Нашата метка всичко направо на пода във входа въпреки перфектните външни пощенски кутии. Нямат време да се занимават с тези подробности..

Явно сме случили на пощальон ..... Както не ходя изобщо да проверявам има ли нещо случайно или няма ....

# 1 450
  • Варна
Говорите за пощальоните в два различни града. Аз също имам наблюдения, че тук винаги си получавам известията - не ми ги връчват срещу подпис, а ми ги пускат в пощенската кутия.

# 1 451
  • Варна
"Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement   Mode de remboursement   Commande
le 27/02/2009    Remboursement somme due   
4,69 ?    Bon d'achat �������   N° 20090330832061
du 31/01/2009
le 23/02/2009    ARTICLE MANQUANT   
4,47 ?    Note d'avoir �������   N° 20090330832061
du 31/01/2009"

Миналата седмица ми изтеглиха парите от картата, поръчката е от 30.01. и днес ми излиза горния цитат от  "mes remboursements" Помагайте Praynig

# 1 452
ilianka/ILIANAD /, имам от вторите клинове. Взех си ги миналата есен и съм много доволна. Бях поръчала размер 42/44, но те ми пратиха 38/40. И тогава и сега съм с по-големи мерки от твоите, но клиновете си ми стават. Предполагам, че 38/40 ще са ти ок.

# 1 453
  • Пловдив
"Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement   Mode de remboursement   Commande
le 27/02/2009    Remboursement somme due   
4,69 ?    Bon d'achat �������   N° 20090330832061
du 31/01/2009
le 23/02/2009    ARTICLE MANQUANT   
4,47 ?    Note d'avoir �������   N° 20090330832061
du 31/01/2009"

Миналата седмица ми изтеглиха парите от картата, поръчката е от 30.01. и днес ми излиза горния цитат от  "mes remboursements" Помагайте Praynig
какво да ти помогнем...... newsm78.........кое не ти е ясно.............мен ми е ясно че не си чела нито последната тема,нито първия пост,само така можеш и сама да си помогнеш  Peace

# 1 454
Фенке, и аз започвам да ти ставам фенка.  Laughing Щото Десинко се завърта рядко тук напоследък.  Mr. Green
Пак те препращам към четене на 1-вия пост!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт