С ум и красота дарени,през НОЕМВРИ сме родени

• 12 067
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
  • от Луната
Момичета-кокичета, благодаря ви за пожеланията Hug. Срещата ви е била чудесна, личи си по големите ви усмивки Wink
Дес, благодаря за прекрасната тема  bouquet
Гале, аз пускам капака, но Християн не, даже ми се кара, че само го пускам. Но вече и той ще трябва да го пуска, че МИшка освен външната врата вече и вратата на банята отваря Mr. Green. А това за цвета не го знаех, но сега разбрах защо все няма кинти, банята ни е синя Tired
Кате, аз все още давам АМ, но и аз вече се чудя дали да не го заменя, но с кисело newsm78
Бакси, за Т над 38.5 може да слагаш свещички Еферелган. Те я смъкват. Пожелавам и бързо оздравяване на майка ти.
Вале, и Михаела ни гали толкова нежно, че направо свитки ми излизат Mr. Green

За срещата-много ми се иска да дойдем, но не е много вероятно Confused

# 46
Привет момичета  Hug
Влизам на бързо,че преди малко се прибрах,ходих на цели 2 изпита  Shocked по английски език,взех ги и двата с 5 и ще легна малко,а и да ви прочета,че сте писали доста  Crazy
Незнам дали ще се включа после или утре,а за сега чао  Stop

# 47
Арабелка - ако искам да ви поствам всичките си джиджавки, 20 стр хич няма да ми стигнат, затова ще се огранича с тези само. Седя и мисля, седя и мисля  newsm78, още, още какво да взимам, утре тръгвам по домашните потреби и ще пълня кошницата, дет се вика.
Ей това е най-сладкото, нямам търпение да отида и да се заловя да мия стъклата, дограма, шкафове, баня, тоалетна, гардероби, да подреждаме, ...мама и татко ще останат на 7-ми в "къщи", ихаа как звучи яко.
Сега пък се обадиха от студиото, което ни снимаха сватбата, всяка година правили Бал на двойките, който са снимали сватбите им, ние сме били номинирани на 1 място и е хубаво да отидем, поканени са и кумовете и може да сме спечелили голямата награда, която не издадоха де. Ама ние няма да отидем, защото събота пътуваме с багажа за Сф и няма как да се върнем неделя за Бала и после пак в Сф. Хем много пари ще потрошим за гориво, хем трябва да наредя всичко и от понеделник да ви каня на гости в нас,.... ха-ха-ха.... ,
Много ми е готино. Сигурно личи от псотовете ми, които са през 5 мин, сорИ дами. Пожалете ме. Онази мацка Таш - ей сега ще ме изкритикува нещо, знам защо, защото  е с нови ботушки, вече и аз тръпна в очакване да ги зърна.

# 48
привет момичета.Митко спи и аз бързам да се разпиша 4е последните дни не можах.вчерашната срещи4ка много добре ми се отрази.в къщи оба4е работата не е била хич добре.митко е разигравал баща си.не искал да спи.когато се прибрах обаче и 2та спяха на спалнята.тъкмо изчистих поразиите който бяха сътворили(преди да изляза бях излизала апартамента) и те се събудиха.падна голяма игра с Митко.ве4ерта беше много приятна и семейна.

гале 4естито за новия дом.много се радвам за теб.с нетърпение очаквам да се запозная с теб лично.по темата за тоалетната.аз винаги я държа затворена и вървя след драго и той да я затваря.ама парите не се задържат много.хаххахах.но пък по фън шуй знам че пари носят сложени камъчета в най-левият ъгъл на дома като се застане на входната врата.такива кутийки каквито искаш да си купиш продават в комо това е до технополис младост.там може би ще има и кутия за чай.

за националната среща съм за с две ръце и два крака.сега обработвам и таткото.ако има наблизо място за риболов  лесно ще се навие.

таш ботушите са ти супер.ти малко като кари май си маниачка на тази тема.и на сончето чантата беше върха.страхотен подарък си си избрала за св.валентин.

оставям ви че ми дойдоха гости.

4 нови отговора е нямате спирка.много ме радвате.

# 49
гале пускай колкото можеш пове4е постове.а за подреждането и чистенето на дома е най-веселата час.ако имаш нужда от помощ аз съм свободна и мога да идвам да чистя.ама сериозно ми е предложението.казвай какво друго ти трябва.недей влачи от стара загора джунджурийки.в комо има всичко.настина.влез им в сайта и ще си избереш всичко.

# 50
А, Гале, не може ли да отидите на бала, пък след това да пътувате за София. Ще има да чистиш и подреждаш, няма да ти избяга това, чак ще ти втръсне  Mr. Green
Шегувам, се всеки си има приоритети. Пък и от колко време тръпнеш да се съберете  Hug
Но все пак, сигурно щеше да е забавно. А и много ме гложди голямата награда  Whistling
А за джиджавките, какво да ни жалиш. То си е кеф, човек да разглежда подобни работи и да си мечтае за подобни.

# 51
Лилчо, Скреч, кажете нещо направихте ли или децата ви сами решиха да заспиват без цица? Laughing Рони тъкмо беше стигнал до 3 кърмения на ден и от няколко седмици е на 5-7. Shocked Ходя със закопчана догоре жилетка и пак ми дърпа ципа и иска да суче, а нито е гладен, нито му се спи. Дневно приспиване без кърмене, ако съм си вкъщи, не мога да си представя. Като ме няма, изобщо не му липсва млякото, нито пък иска като невидял бисквити. И как заспива само като го оставят в леглото, не ми е ясно. Малко се успокоих като разбрах, че преди детето  да се отбие само, започва период на интензивно сучене. Дано това да е причината, че ми се иска до към април-май да се откаже сам.

Галакси, разбирам ти еуфорията. Laughing Ние в събота ходехме да гледаме мебели - избрахме си разни неща, с идеята, че ще си ги купим където и да се преместим. Обмисляхме коя стая в какъв цвят ще бъде и такива работи. Днес търся като луда оферти за апартаменти и за мое учудване намерих няколко сносни на първо интернет-виждане.

Софи, честито за изпитите!

# 52
Здравейте и от мен.
Аз отдавна не съм писла но редовно ви чета.
Как успявате да пишете.Аз докато е будна Ива не мога да седна на компютъра.Ако все пак реша тя застава до мен и започва да дърпа клавиатурата.Абе какво да ви кажа настава един ужас.И така аз оставям компютъра и започвам да си играя с нея.
За прясното мляко аз не съм давала на Ива.Само го е пробвала под формата на кремчета.Сутрин и вечер пие кисело мляко но изпива само по 100гр.Повече не иска.
Момичета много ви се радвам че си правите срещички.
 sofince честито за взетите изпити.
 baksisa бързо оздравяване на детенцето ти.
Момичета може ли да ви попитам каква вода давате на децата си.Аз до 1г давах на Ива преварена вода а след това започнах да давам минерална вода на девин с розовия етикет.До сега вода от чешмата не съм и давала.Дали правилно съм постъпила?
А някой ще може ли да ми даде парола за албумчето да разгледам снимките на вашите деца.
Обещавам ви че ще пиша по честичко.

# 53
  Joy Joy Joy Маруска - знам за COMO - аз от там ги извадих  hahaha, този магазин е до офиса на мъжо и аз там съм много честа гостенка. Знам че това ще ми е магазина като си дойда.
Арабелка и мен ме гложди тоз Бал, но не ми с еиска да пътуваме 2-3 пъти до Сз и Сф
Софи браво мила, честити изпити!
Ванилия скоро планираното ще е наредено по стаите в новият ви дом, гледай сег ати на 1 интернетски поглед и после да стане факт.
УСПЕХ!

# 54
  • София
Здравейте сладурки!

На мен днес не ми се работи нещо, та навестявам форума и даже ще пиша  Mr. Green

Уикендо бяхме на Сандански на СПА глезотии по случай моето остаряване... Е така де, по-възрастните хора имат нужда от грижи, масажи, сауни, парни бани и т.н.  Mr. Green

За жалост пак съм пропуснала срещичката (тенкс на Юлчето за ЛС), ама точно по това време пътувахме и нямаще как да сколасам. Виждам, че добре сте си изкарали, и аз обърнах внимание на винцето и зелената салатка (като Галето).

Гале, честит нов дом! Само хубави моменти и сбъднати мечти в него! И една девойка, на която вече й разбрахме името, живот и здраве само да има  Peace

Цеце, ти как си? Видях за перипетиите ти със зъбите, дано бързо да минава. Както един мой приятел си поръча за нова година - най-накрая тия пусни учени да измислят едно хапче против ходене на зъболекар, та да мирясаме  Mr. Green

Либра, аз все още давам преварена вода на Кари, от розовия Девин. От време на време давам и чешмяна за разнообразие, ама доста я варя, че не знам какви гадости има вътре.

За националната среща принципно съм за, но пък вероятността да дойдем е доста малка, че мъжо се дърпа на такива организации по принцип. Но ще обмисля гениалния подход на Маруся с риболова, та може и моят мъж да се хване на въдицата  Mr. Green

Капакът на Тоалетната чиния у нас стои винаги вдигнат и това НЕ води до скандали, което и похвално  Peace

Сега да ви похваля моето гардже. От доста време се чудя дали не избързах с гърнето, защото тя от поне 6 месеца постоянно го ползва и уцелвахме почти всички "големи работи". От една седмица моето момиче доказа, че е готово за гърне. Даже и купихме и седалка за тоалетна. Та, по някое време, започва много настоятелно да повтаря "А-А" (в превод "ако"), носи си гърнето в хола и си сваля чорапогащника (докъдето успее). И винаги след това прави една "голяма работа"  Mr. Green Първият път реших, че може да е случайно. Но вече всеки ден имаме по едно такова изпълнение. Явно е напълно готова и наистина смятам най-късно лятото да махнем памперса.

Толкова засега. Отивам да чета предната темичка, че много съм пропуснала. Целувки!

# 55
  • София
Галенце, хрумна ми и друго. Направи списък и ни покани я по групички , я  по двойки . Всеки като ти донесе по нещо и ето ти амбалажа за новия дом  Mr. Green.

# 56
Момичета, страхотни сте!

Аз и да съм искала да получа толкова хубави думи по мой адрес, никога нямаше да ми се случи. Трогнахте ме! А, точно когато се снимахме, споделих, че съм възможно най-голямата зелка и ряпа.  Mr. Green Е, няма сила, която да ме накара да застана сериозно на снимки,  Stop направени на срещи с вас. Винаги съм ухилена до кътниците ми и чак сама на себе си се смея.  Laughing

Креми, браво на Кари! smile3501 Голяма и умна госпожица си е тя! Peace Леко ти завидях за Сандански. Искам и аз един уикенд в Пирин. Любим хотел ми е! Peace

Либра, аз давам минерална вода, такава, каквато пием ние. Може би от преди два - три месеца спрях да купувам от специалните бебешки води. Сега пие изворна на "Девин" и редуваме с мин. вода, в зависимост от коя марка сме взели.

Юлчето, май не се включи след срещата? Дано всичко при тях да е наред. Hug

До тук бях ...... ако имам време от нас ще дописвам.

П.П. Абе, тези от Ла редут, вече започвам много да ги мисля. Моята една-единствена поръчка все още я няма, а мина вече цял месец. Роси, Просто-аз вие имате ли все още недоставени поръчки? Ако има и други момичета да споделят, де. Да им пишем ли писма или да си чакаме като последни "кибици".

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 16:44 от SAILY2

# 57
  • София
ЕХОООО  Hug

Галакси, как ще се заяждам, бе, душка  Hug.Сега като гледам тия кутийки, дето ни пускаш, то направо е трябвало двете да се оженим, само щяхме да си чистим и подреждаме  Mr. Green.Аз купувам и друг вид от Джъмбо, ще ти го покажа, като дойдеш  welcome.Хайде, идвайтееее  newsm68

Арабелка, точно ти пък въобще не говори за напълняване, че все пак сме те виждали  Mr. Green

Дианка, коя точно мама да прочетем  newsm78 .Честито ви моренце, сигурно и ти започваш да събираш багажа наум  Laughing

Сонче, видях, че има цяла тема във форума защо закъсняват драстично поръчките от Ларедут, не се притеснявай  Hug.А пък и за теб винаги мненията са били единодушно възхитителни  smile3534Юлчето се включи, ама отиде да вади снимки  newsm78.Все забравям да я питам как има такава блестяща кожа  newsm78.А от срещата не похвалих Маруска, беше много красива, със страхотни обеци и блуза  Peace.Катюшка си е супер, к'во ви пречи чак фотографката  Joy Joy.А моята любимка Лучи след тия съмнителни предложения е една блеснала, ще видим тая работа  smile3506

Цеце, ще те послушам за тоя Рембранд, после ще казвам има ли ефект  newsm47.Целувки и на двете с Васето, домъчня ми  Embarassed

Софи, честити изпити, брей, пък и с петици  newsm53.Ти с деколтето ли беше  Joy Joy.Ей, шегувам се, да не се разсърдиш нещо  Hug

Вале, защо ще го отучваш Влади да налага  Laughing.Нали е мъж, може и по-грубичко да се радва душката  bash

Хайде, да отметна малко работа, че днес не си изпълних плана  Mr. Green
Целувки  Heart Eyes

А ПростоАз идва ли в София?

# 58
Таш - Взимам те бе./ слънце мое, кажи ми тези кутийки какви са, колко струват, дай снимка, че така или иначе ще купувам, поне да си спестя парите.
ЗНам че там е по-евтинко. хаха Ники ака в момента, и с енапъва, ама червен като домат, седи пред леглото и гледа като изтребител, А аз подвиквам, "АкО, ако, има ли ако"?  Sick
Катюш, е аз поствам всеки да си избира, ей я Таш Simple Smile взела ми е кутийките Simple Smile гледам.  Laughing
Креми - еми КАри си е от друг отбор, от умниците, ние сме още много далече, ама така да се радвам, че ти е умница тази красавица, да се гордееш с нея.  Hug
Сонче - на мен много ми харесва че се хилиш така, чак до кътниците бе.  Mr. Green

# 59
Сонче, тук съм. Добре сме. Вчера даже излизахме с шейната, та по тоя повод си говорихме с Младен, че тия деца сме ги направили на бухали. Сигурно сме единствените родители, дето основния им час за разходка е около час след залез слънце  Blush  Това го практикуваме още откак Иво беше бебе  Blush

Аз да кажа, че Сончето не се хили само на снимки, ами по принцип си е все усмихната. И то заразително усмихната  Mr. Green

...Все забравям да я питам как има такава блестяща кожа  newsm78...

Ами природно мазна е. Отстъпвам ти я, заедно с грижите по нея  Mr. Green
Но специално за вчера има и друго обяснение, взех си едно нещо като фон дьо тен от Орифлейм. За прасковен тен. То е с едни блестящи нещенца (прасковени) и може да съм ти заблестяла допълнително и от това.

Мерси за линка за фотото, но беше къъснооо, много късноооо като го видях. А у нашето фото са егати обирджиите  Crossing Arms 25 стинки за снимка 9х13  Crossing Arms Ще си запазя линка, едното фото е много удобно на Младен - на пътя му за работа е.

Креми, аз таман вчера се обяснявах как моите деца са все последни за всички постижения бебешки... Ти днес окончателно ме увери, че съм права  Joy

Порция смях:
Младен се прибра току-що от работа и пита Иво
- Искаш ли да излезем навън?
Иво веднага откликва:
- И да купим яйца, качавали...

Общи условия

Активация на акаунт