С ум и красота дарени,през НОЕМВРИ сме родени

• 12 062
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Добър ден, мацки! Wink  Hug

Днес да се похваля, че нямаше сълзи и сополи на раздяла в градинката.  bowuu Дано все така да е и за напред!

Снощи нямах време да споделя за вчерашната среща, но беше изключително приятно.  Heart Eyes На отиване с Юлчето се засякохме с Катето и Маруся с колата и карахме в колона през целият път до заведението  Laughing Понапълнихме кръглата маса. Беше много хубаво много се смяхме, приказвахме и времето мина неусетно. И  Гале, водихме дневник кой ка сяда на стола, как държи вилица и нож и какво прави с лъжичката от кафето  Joy
Честита ви радост на вашето семейство. Пожелавам ви час по-скоро да се пренесете и да си живуркате щастливо, спокойно и много любов да витае в дома ви!.  Heart Eyes Най-сетне бе душа  Hug , от толкова време го чакате!  Hug

За новата рубрика: като прочетох и се сетих за един виц: КОе е това нещо в къщата, което жената сваля, а мъжът винаги вдига?  Rolling Eyes Капакът на тоалетната чиния  Laughing Бях го чула като много малка и много дълго време се чудех що за виц и каква е логиката  Laughing , защото го бях чувала нашите да си го говорят в компания с приятели  Laughing Днес вече ми е ясно Wink

За националната среща сме ЗА с двете ръце и аз мъж ми  Peace Важно е да се съберем възможно повече, за да се видим просто ей така заради каузата.
И предлагам: Ние можем да тръгнем с двете коли и едно семейство (мама, татко  + дете 1 или 2 броя) , които имат желание но няма транспорт могат спокойно да ни имат в предвид, че сме насреща (стига да не излезнат непредвидени обстоятелства, които да ни възпрепятстват, винаги има 1% вероятност) Иначе то е ясно, че все някой ще има ангажимент, нещо непредвидено може да излезе, пък ако дата е неудобно за повечето от нас, които имат огромно желание да се видим, все си мисля, че може да я променим  Rolling Eyes Сончето предложи да е 24 за да е най-близко до 01.06. Все пак има близо 3 месеца до тогава и всеки може да си нагласи плановете и да каже от далече поне ориентировъчно дали ще може да дойде или не.

Сега ви пожелавам хубав ден!  Heart Eyes

# 31
Мамчета, само да ме наругаете, ама преди време нали стана дума за разчистването на първа страничка, та имам предложение към Дес, ако може да пусне една анкета, докато има възможност да си редактира поста, За и Против разичстването на първа страничка  Peace
Ако има повече За се наемам да и помогна да отесеем пишещите мами  Peace
Идеята ми е от гледна точка на по-лесно преброяване , ако евентуално се осъществи срещата около 24-ти Май, а и не само. Надявам се, че ще имаме/те все повече поводи за организирането на такива срещи  Hug Така по-трудно би се пропуснал някой  Hug А и от гледна точка на РД и т.н.

Моля, не ме обругавайте  Praynig

# 32
  • София
Добро утро, момичета  Hug

Сладурче, радвам се, че писа  Hug.Лошо ли ти е, че не разбрах, стомах ли те боли, блазе ти  Mr. Green

Ванилия, смъкнала си около 20-тина изисквания значи  Joy Joy.Добре, че не взехте апартамента със синята баня, ти с това трябваше да започнеш тогава  Joy Joy.Наистина не си показвала скоро снимки на Рони, нарочно ли е  Heart Eyes

Галакси, по рубриката:сестра ми непрекъснато ме "светва" за правилата в къщата, но все забравям и бързам /не че отнемат кой знае колко време и то при условие, че се връзвам на такива неща  Mr. Green/ .Ще взема да се понапъна, де, щото виж при вас как действа  Mr. Green
Ти поподреди къщата, слушам.Ама как ще се пренасяте на 7-ми, та вие още нямате кутия за чай-ужас  Joy Joy

Дианка, ама много са ти мили момчетата-това учи ли се или е вродено.Точно снощи си говорехме със сестрока, че нейният син е страхотен кавалер, така си е от малък.Та първо завидяхме на жена му, но после се сетихме, че все пак сестра ми ще и е свекърва, а това хич не е леко  Mr. Green

Вчера не се снимах, че не бях много за показване  Laughing, ама точно Арабелка да пита-срамота  Laughing /нали показва снимка 2 пъти в годината, добре че те сънувам от време на време  Hug/

Роси, в "Цариградски комплекс" живеят близки наши приятели, на мен ми се стори на май...ната си като ходихме, но щом ви е близо.Иначе е хубавичко, де!Ако можете да си го позволите, по-добре да си вземете 5 звезди, в крайна сметка става въпрос за 3 месеца, а ще си имате всички удобства  Hug

Скреч, разсмя ме с този извратеняк  Joy.Ти си достатъчно красива, за да си свикнала с подобни предложения, ама хайде  Hug.Коце ревнува ли те или ти повече него?

Жу, как са тапетите  Mr. Green.Хайде, да ти оздравява Стеф, че да попътувате, щом сте се наканили.

Ние още се чудим дали да ходим нанякъде тия почивни дни.Хем ми се остава малко да си почина, хем е идеално временце да видим малко приятели.Ще видим  newsm78

Хайде, лек ден ви пожелавам, много усмивки и прекрасна седмица  Hug

# 33
  • София
Разгледах снимките от срещата Simple Smile Е, няма толкова много усмихнати мами събрани накуп. Сонче, а ти разцъфтяваш с всеки изминал ден Simple Smile Изглеждаш чудесно!

Тали, теб не те видях...и тези ботуши....искам да ги видя, а то май ще се запролети, докато се засечем  Crazy

# 34
Ооо, на Таш ботушите са СТРАХОТНИ  Даже и аз, дето хич не обръщам внимание на обувки, се влюбих в тях.

Отивам да вадя снимки, че ще пращаме на роднини - Хамериканци  Laughing

# 35
  • София
Отивам да вадя снимки, че ще пращаме на роднини - Хамериканци  Laughing
ако говориш за вадене на хартия, пробвай тук:
http://www.snimkitemi.com/store/

# 36
Гледйки снимките за пореден път се убеждавам,че ноемврийските мами са много позитивни и лъчезарни,толкова усмихнати дами на едно място рядко се срещат.Личи си,че си изкарвате хубаво на срещичките.

За рубриката-аз винаги пускам капака,но мъжът ми никога.А това,че от там изтичали парите го бях чула в едно предаване водено от някаква екстрасенска,която на мен ми е много неприятна(Светлина)и дали защото не я харесвам,но не възприех обяснението и за логично.Общо взето не вярвам на такива неща.

Катюш,и моят мъж мнооого рядко гледа Ангел,е,сменя памперси,облича го,но останат ли насаме за повече от 15мин.настава мрънкане и от двамата.мъже,какво да ги правиш!?!А за прясното мляко не съм запозната(Ангел не обича пр.мляко),но доколкото съм чувала е по-разумно вечерното АМ да се заменя с кисело,а прясно до 2г.възраст да се предлага в кремчета.
Скреч,за цвета на пишлето само съм чувала от приятелката ми,която е акушерка,че в началото може да е леко по-синкав,но аз лично не съм запозната,защото дори не съм му го забелила.
Дианче,честита ви резервация за море.Радвам се на мами,като теб.Аз все не смея да планирам нищо от по-рано,че да не се случи нещо непредвидено.И аз като Таш да попитам-при твоите момченца вродено ли е това нежно и мило поведение или е възпитание?
Жу,това с двете лъжици ми е до болка познато,от 1м. и ние се храним по същия начин.Много е хубаво,че още си поспива по 2пъти,защо искаш да го отучваш?
Сладурче,на майка ми и предстои гинекологична операция,(нищо страшно,но аз съм притеснена,защото тя е с високо кръвно и болно сърце,а една пълна упойка не се знае как ще бъде понесена)Вие как сте с Ивче?

Вчера ви се похвалих,че сме добре и вечерта ХОП-неприятна изненада.
Ангел не си изпи цялото АМ,заспа трудно,а към 1ч.започна да шава,мрънка,гушнах го,а той гори.Беше с температура 39,2.След панадол спадна до 38,6 и не помръдна.Водихме го на спешен център.
Лекарката ни каза,че щом няма разстройство,повръщане,кашлица,хрема и гърдичките са му чисти да не се притеснявам.Каза,че му е леко зачервено гърлото и ни изписа Суметрикон сироп(май не го написах правилно),а температура щял да вдига поне още 2-3дена.
Днес започнахме сиропчето,но темп.е все още висока ,дори след панадол.Все е около 38гр.,та ми е малко притеснено.Сега спинка вече 2часа,а обикновенно не спи по това време,надявам се,че наваксва пропуснатия нощен сън.

Хубав ден,слънчево настроение,здрави дечица!

# 37
Привет и от мен!
Кате, много доре си си излязла на снимката. Но не те познах. Стори ми се с къса коса момичето и затова не го свързах с теб /а тя просто е прибрана като гледам/. А междудругото, точно вечерта си мислех, че и теб не те виждам на снимките  Laughing Ама нали писа, че Ники трудно се оправил с Нинка и викам, сигурно си тръгнала по-рано  Laughing
Е, Таш, аз обичам да гледам, но не обичам да се показвам  Joy Ми много нефотогенична съм станала, какво да правя  Mr. Green
Ами покажи поне ботуша  Mr. Green
Не знам за избелването нищо. Май има такава зъболекарска услуга, т.е. би трябвало да е с по-траен и по-голям ефект от избелващите пасти.
Молим, молим, но синият цвят е един от най-подходящите за баня, според фън шуй  Naughty - http://fengshui-bg.com/page-10.html
Доколкото знам, единственият неподходящ цвят е червеното, защото символизира огъня и се противопоставя на елемента вода.
Но аз много не се задълбавам в тези работи.
Първо, се изискват много задълбочени знания, за да тълкуваш правилно учението.
И второ, на мен ми действа депресиращо, ако случайно открия, че нещо не е както трябва /и естествено не мога да го коригирам/, затова предпочитам да не знам.  Laughing
Оттук оттам съм дочула по нещо де. Имам приятелка, която почти професионално се занимава с това и няма как да не запомня по някой друг факт, като си говорим по темата  Mr. Green А и по едно време бях залитнала и попрочетох една-две книжки, но естествено почти нищо не разбрах Crazy
Бакшиша, бързо оправяне на майчето ти!
Отивам, че това дребното се завива под покривката, ще събори всичко от масата. Трябва да разчистя терена  Crazy
До по-късно!

# 38
  • София
Здравейте.

Набързичко да се вметна, че ще се трупясвам с хлапето. Василия се събуди тая сутрин като излизах за работа и не е заспала повече, едвам удържа да не заспи докато обядваше милото. Аз ходих на зъболекар пак, на оправяне са нещата, но бавно ще стане. За да не ме цепят, сега ще го караме на промивки докато се изчисти всичко. Пък то за една промивчица за 5 минути си цакам по 20 лева, май само те ще ми излязат колкото билет за кака Мадка Crazy , да не говорим после за пълнене на канали и пломба  ooooh!  Мани, мани....лошо ми става.

Катюш, верно не приличаш на себе си на тая снимка. Фотографката се  изложила нещо, ама иначе нея си не се е турила  Whistling

Таш, в Медея-та има страхотни пасти и всякакви други приспособления, прахове и прочие за избелване. Само пари да имаш  Peace Едната е тая Рембранд, за която говорих на Арабела, струва към 17 лв  Whistling

Абе вие с тия кенефи ме убихте. К'во ще правят парите баш пък в тоалетната, че да изтичат от там  newsm78 Аз логика не намирам. За капака ми е все тая дали ще е вдигнат или не, но виж, побеснявам ако е вдигната и седалката. Те обикновено мъжете оставят така след себе си  #Cussing out

Бакси, дано наистина да не е нещо сериозно с Ангелчо, както е казала и лекарката  Praynig И на майка ти пожелавам бързо оздравяване  Hug

Хубав ден на всички ви пожелавам!

# 39
  • София
Таш, Бакси, сигурно е вродено, но ми се иска да кажа, че е въпрос на възпитание  Joy

Таш, не мога да отговоря за зъбите...при мен не се забеляза такава промяна. Отдавам го на възраста това леко пожълтяване.

Бакси, не се притеснявай. Вирусите са така- висока темп по 2-3 дена. По принцип до 3-тия ден не е хубаво да се дават АБ, защото може да се окаже шарка например и не  е хубаво. Само сваляй температурата. Е, естествено, ако чуят притеснителни хрипове, окаже се отит или ангина- тогава да. Говоря за общият случай. Децата по принцип карат вирусите с шокираща, за нас възрастните, температура. Бързо оздравяване  Hug

И второ, на мен ми действа депресиращо, ако случайно открия, че нещо не е както трябва /и естествено не мога да го коригирам/, затова предпочитам да не знам.  Laughing
   Joy Joy Joy И аз така. Много се депресирах, като по пуснатата таблица по-преди се оказа, че с мъжа ми трябва да спим напреко на спалнята, при това моята глава да е с посоката на неговите крака  Joy Joy Joy

# 40
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Бреййй ама какви сте нахилени всички на срещата  Grinning Сега няма ли някой да ни светне новината около Медхен  Thinking А може и тя самата  Mr. Green И как никой не снима ботушите на Таш и чантата на Сончето  Thinking Ще се изядем от любопитсво, бре хора. Имайте милост!!!  Crazy

Гале, честито ви жилище. Да го изпълвате с мноооого любов, смях и детска глъч. Ето и тема за рубриката на Галаксина, която да пуснеш някой от следващите дни - как си носите бельото - винаги комплект сутиен- бикина, или каквото хванете от скрина  Grinning
Кутии за чай съм виждала в скъпите домашни потреби и има едни магазини за хубав алкохол, цигари, пури, принадлежности за тях, и други скъпи неща.

За рубриката ти - затваряме капака от време на време, като свършим някоя г*****работа  Sick
Ама сега като каза, пък и щом е по Фън Шуй  - ще се затваря  Naughty няма как. Няма да си изтърваме парите я  Grinning

Аз днес официално започвам диетата на Дюкан, която по някаква случайност съвпада с фаза от Лунната диета, която пък съм я правила преди 3 години и имаше добър ефект при мене  Mr. Green Дюкан не знам колко ще устискам, защото лунната много ме блазни с това, че няма ограничение в яденето,. Просто един ден от седмицата гладуваш  Crazy
Пък както казва Таш, предната седмица отвързах свинята мнооого готинн лаф, и сумати неща изядох и пак не успях да изям едно - две. Най ми е мъка за банановия кекс на Цецето  Confused  Blush

За срещата - аз съм ЗА, стига котка да ен ни мине път до тогава, или мъж ми не го хванат карастанчовите. За мястото нямам претенции.  Party

Имам нужда от съвет. Не знам как да се справя с Влади. Искам да го отуча да налага. В смисъл, че това му е израза на любов. Момчето не си знае силата и като иска да гали някого, яко го налага. Опитвам се да му показвам, но не възприема  Tired Ех даси взема заплатата, и ще си купя и аз тия книжки Как да възпитавам момче и Изкуството да си родител. дано там има отговори на многото въпроси, които започват да преливат от главата ми. Чувствам се много несигурна и объркана в правилността на постъпките ми. И се съмнявам, че мога да се справя с моя скорпион  Outta Joint

Цеце, как си? Пооправяш ли се? Хубавата страна на зъбобола е, че влизаш във форма за няколко дни. Това кафе, което казваш, да не би да е пак кафе на зърна което го продават за ароматизиране на кафе. Аз нали съм фен на кафетата и обичам да си експериментирам.  Grinning

Дита, Влади е същия - голямо любопитство какво става вътре. Пък нали сме и по чистотата, едва опазвам четката за тоалетната чиния.  Sick

Упс събудихме се. Айде до скоро.

П.П. А Цецето писала  Grinning
Арабела, и аз преди време не бях познала Катюш и бях питала за момиченцето с късат акоса  Laughing

# 41
 Леллеее, сега ме взехте на бъзик с тези кутии за чай
и джиджавки, ама аз съм луда за връзване, снощи не спах, за да си мисля
какво искам да купувам и кое-как ще изглежда в дома.
Искам такаваа кутия за чай

и такива кошнички/гледайте в дясно само/
,
за да си ги пълня с чорапки, бельо, нареждам ги в гардероба
 на рафтовете и те са си вътре, красота Simple Smile Ах....
 Почти да не кажа, че съм вманиачена в подобни покупки, освен бижута и поло блузи.

Баксиса,
пожелавам успех на майка ти, да мине леко операцията.
Роси - аз съм съгласна за отсяване на имената на 1 стр.
Кате - много ми хареса вица.
Арабела, каза за Фън Шуи, а не азззз Simple Smile, това съм го чувала само. Но го изпълнявам, идва ми от вътре, а за вдигнатата седалка и аз откачам ““““ Simple Smile
Вале - много хубаво въпросче... Simple Smile  Peace

# 42
  • София
Понеже много мамита пазите тази диета на Дюкан, пък и в другата тема се писаха разни неща, ще ви пусна линк ей така за информация, да видите какво са казали някои мами (стр.18) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366560.255
Сигурно сте чели, де, но понеже за мен беше новост, пък имам доверие н атази майка и ви го пускам и на вас.  Hug

# 43
Здравейте мили приятелки Hug

Много ми стана мило като си прочетох пожеланията ви Hug. Засега всичко е наред. Колегите са много мили, радват ми се още Mr. Green Абе много приятна обстановка доволна съм, чак неочаквах Wink. Васко също е добре засега. Скреч същото, което казваш и ти - заспива без цица, папка, а последният месец направо не се отлепяше от мен.

Бакси стискам палци бързо да се възстанови Ангелчо, милата душичка. И забравих да пожелая успех и на майка ти с операцията.

За рубриката-никога преди не съм затваряла капака,  сега обаче заради Васко винаги, че той го тряска, но Галенце след като каза за паричките няма да пропускам Laughing
Галенце, а вие кога ще се местите?

Каква е сега тая работа за цветовете на баните, нашата пък е зелена  Crossing Arms

И аз имах 2-3 снимчици от общата среща, ще ги кача от вкъщи.

Целувки и приятен ден!

# 44
   Joy Joy Joy И аз така. Много се депресирах, като по пуснатата таблица по-преди се оказа, че с мъжа ми трябва да спим напреко на спалнята, при това моята глава да е с посоката на неговите крака  Joy Joy Joy
Joy А преди това колко хубаво си спяхте, нали  Joy
Дианче, наистина са ти много добрички и гальовни момченцата.  Heart Eyes
Никога не си разправяла да се карат или бият или нещо подобно.
Не ми е много чудно, като гледам и ти колко положителен човек си. Хващала съм се, като те чета, за някои от описаните от теб ситуации, че аз ще опищя света или поне ще подлудя близките, ако се намирам в подобна.  Blush
Вале, "Изкуството да бъдеш родител", може да я дръпнеш оттук. Айде, спестих ти някой лев.  Laughing
А на повечето деца ласките са груби. Аз си мисля, че е малък и в случая не се касае за някаква агресия, така че нямаш повод за притеснение. Постепенно ще възприеме това, което му показваш.
Гале,  Joy чакам да видя, коя е следващата джиджавка за която си мислела снощи  Joy
Цеце, дано се нуждаеш от по-малко промивки и бързо да го затварят зъба! И на мен ми става лошо от подобни разходи, направо ме хваща яд  Blush На, на човек го боли да даде 17 лв за цяла паста, пък трябва да ги дадеш за една нищожна промивчица, тюх  Crossing Arms
Бакшиша, дано се размине леко Ангел!
Лилчо, все така да върви работата!
За диети не ми говорете  Crossing Arms, тя мойта свиня така е отвързана, че няма хващане направо  Sick

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:04 от арабела

Общи условия

Активация на акаунт