Днес да се похваля, че нямаше сълзи и сополи на раздяла в градинката.
Дано все така да е и за напред!Снощи нямах време да споделя за вчерашната среща, но беше изключително приятно.
На отиване с Юлчето се засякохме с Катето и Маруся с колата и карахме в колона през целият път до заведението 
Честита ви радост на вашето семейство. Пожелавам ви час по-скоро да се пренесете и да си живуркате щастливо, спокойно и много любов да витае в дома ви!.
Най-сетне бе душа
, от толкова време го чакате! 
За новата рубрика: като прочетох и се сетих за един виц: КОе е това нещо в къщата, което жената сваля, а мъжът винаги вдига?

За националната среща сме ЗА с двете ръце и аз мъж ми
Важно е да се съберем възможно повече, за да се видим просто ей така заради каузата. И предлагам: Ние можем да тръгнем с двете коли и едно семейство (мама, татко + дете 1 или 2 броя) , които имат желание но няма транспорт могат спокойно да ни имат в предвид, че сме насреща (стига да не излезнат непредвидени обстоятелства, които да ни възпрепятстват, винаги има 1% вероятност) Иначе то е ясно, че все някой ще има ангажимент, нещо непредвидено може да излезе, пък ако дата е неудобно за повечето от нас, които имат огромно желание да се видим, все си мисля, че може да я променим
Сега ви пожелавам хубав ден!

Е, няма толкова много усмихнати мами събрани накуп. Сонче, а ти разцъфтяваш с всеки изминал ден 
-
Мани, мани....лошо ми става.

Сега няма ли някой да ни светне новината около Медхен
А може и тя самата

Ех даси взема заплатата, и ще си купя и аз тия книжки Как да възпитавам момче и Изкуството да си родител. дано там има отговори на многото въпроси, които започват да преливат от главата ми. Чувствам се много несигурна и объркана в правилността на постъпките ми. И се съмнявам, че мога да се справя с моя скорпион
,