Отговори
# 180
Да е здраво и щастливо бебчето на Нелинда!

Честита 1ва месечинка на Жорко на Нюня!

а от нас - за почерпка една шоко вкусотия:

при нас бибите са добра отмяна на пръстчетата с цел успокояване - Дани си ги изплюва сама като им мине действието. и по принцип и педиатри, и в различни сайтове, и в книгите за гледане на бебчета се казва, че е по-добре биба-залъгалка, отколкото пръстчето в устата - от него отказването е мноооого трудно! а аз съм свидетел какви рани си беше направила сестра ми като малка заради смученето на 3 пръста едновременно!

# 181
Честита месечинка на Георги и Даниела! Да са живи и здрави, много обичани и глезени  bouquet

# 182
  • София
Честито на мамите,гушнали своите бебчета!Да са ви живи и здрави и само щастие и усмивки да ви носят!

И аз съм още тук и все още с бебе в корема... Tired Вчера най-накрая и за първи път бях на запис на тонове и всичко е наред.Вече преносвам 5-ти ден и признаци за раждане нямам.Ааааа,всъщност тапата започна да ми пада,но аз това не го смятам за признак.Ако тези дни не започна да раждам,в петък или събота ще влизам в болница за предизвикване.Много ви моля да ми стискате палци!!!
Както е тръгнало май ще се включа с новина направо в темата "Родени  2009".Но нищо,дори бебчо да се роди м.март-аз си оставам февруарка и ще си пиша при вас.
А за протокола-колко мами още не сме се обебели?

# 183
С гордост съобщавам, че днес  25.02.2009 г. мама ivonk доведе на бял свят голям момък-Стефан, с юнашките мерки 4150 гр и 52 см. Да и е жив и здрави и бързо възстановяване!
[/color][/size]

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 18:18 от Жълтият Ламтурник

# 184
честито на всички нови мами -   bouquet

marin4e Скоро бебо ще се оправи и ще сте заедно. 

# 185
Бульовче,честит първи месец на Дани  bouquet Да ви е жива и здрава малката госпоица Wink За биберона и пръста си абсолютно права, бибата може да я хвърлиш, ама пръста няма как да го откъснеш Rolling Eyes Но и за това има оправия, Рая си смучеше палеца и когато нещата почнаха да загрубяват и да виждам, че отиват на зле си купих един препарат, казва се Даум Екзол, с два намазвания забрави за слагане на палеца в устата дори не го доближаваше Mr. Green
Галче, какво му даваш на Дарко за кашлицата, Рая освен антибиотика пиеше ( тя по принцип си пие) чайчета с мед, даже майка ми й купи специален коктейл за кашлица и сега да чукна на дърво сме добре PraynigДнеска ми се обади моята приятелка да ме пита дали ще я пускам, ама аз не смея, сега съм й взел едни витамини за подсилване на имунната система на деца, които често боледуват с кашлица и мисля като мина един курс с тях чак тогава да  я пусна ( ако не полудея до тогава #Crazy)
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА ИВОНК, ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА   bouquet
Маринче, бързо оправяне на малкото човече ти пожелавам и стискам палци Praynig
Отивам в другата тема Grinning

# 186
Здравейте момичета..имаше въпрос колко мами 2 в 1 останаха...е и аз съм февруарка и аз съм още от чакащите...Днес ми беше термина...чувствата ми са смесени..хем ми се иска вече да се видим с бебчо, хем си казвам..когато реши,че нещо ме хваща бъзето понякога:))
Ходя на запис на тонове-всичко е Ок, плацентата ми е 3-та степен, контракции почти няма, разкритие също няма и както обичам да казвам..не е е просто нащо бебче..я гледай навън какъв студ е..къдеще излиза там си му е добре-топло, манжа има..ее малко му е утесняло,но това е положението Laughing
Но ми казаха, ако не родя до края на седмицата, в понеделник ме поканиха за по-дълго в заведението Wink, но все се надявам,че тези дни ще рещи да излезе.Коремът ми е паднал..снощи имах май по-силни контракцийки, но днес нищо..
МИсля си от утре да почна да изкачвам стълбите в блока Grinning
За черната линия на корема гледам говорите..и аз чакам момченце, но почти нямам такава линия..но трябва да учточня,че съм с много светла украска ..т.е светла кожа и коса.Мисля,че няма връзка между пола и линията, а по скоро зависи от тена на кожата на мамата.

# 187
Честито съкровище на Мама Ивонк - да и е жив и здрав юнака и да расте доволен и щастлив!
marin4e - всичко ще се нареди, стискам палци скоро да сте в пълен комплект Praynig
Hope-малко останахме да ти кажа... И аз като теб-оставам си февруарско маце, даже и март да се излюпим:)
на мен днес ми е термина, обаче...

# 188
здравейте мацки Hug
и аз се присъединявам към клуб 2в1,е,има време до моя термин,ама аз вече нямам търпение дреби да излезе,защото по принцип си бях с нагласа че ще родя в началото на февруари
Вече всеки ден си казвам:това може би е ТВОЯ ден,не се притеснявай,всичко ще е наред,ще видиш бебка скоро,ще я гушнеш,ще се срещнеш с малкото съкровище съвсем скоро и това ще бъде най-хубавия  миг в живота ти,и аз те поздравявам,че издържа цели 9 месеца в очакване!
И си го повтарям ли,повтарям,мога и на сън да го рецитирам вече,писна ми,и на мен ми се ражда вече Tired
Ивонк,честито съкровище,да е живо и здраво и много да слушка!  bouquet Hug

# 189
Ами и аз така..ама..вече взех да се замислям да не са ми объркали термина и да родя март:)
Имам чувството,че сме май само 3-4 мами, които още сме 2 в 1...
Аз редовно чета, но до сега не съм писала..искаше ми се директно да се похваля..с хубава новина, но явно няма да е скоро...което пък не пречи да честитя на всички мами ..с родени вече бебчета:)Да са им живи и здрави..и всичко да върви леко с отглеждането:) и не ни забравяйте..нас все още чакащите..дано скоро и ние дойдем в Родени 2009:)

# 190
да,и при мен има вероятност да са ми объркали термина(доки не е сигурен на 100% нито за пола,нито за термина Close)което разбрах не много отдавна,след като стаята  е готова и то в розово,ако е момче,много гейско ще се гледа ....от сега Mr. Green
Успех на всички ни,бремелинки

# 191
Честито на всички новообелили се мами! Да съм им живи и здрави съкровищата!
Не споменавам поименно, да не пропусна някой.
Siqnie за хемороидите пробвай с procto glyvenol - поне при мен подейства.
Иначе кафява линия не съм имала, нищо че имам момченце. Добре се възстанових от раждането - нямам стрии, нямам корем, 2 кг само имам да свалям - нищо работа, обаче гърдите ми са тотално прецакани ( а бяха мойта гордост Cry) - след като накърмя са толкова меки, отпуснати и меки Cry нищо да ми е живо и здраво детенцето
дайте отзиви за тази количка - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7256

# 192
inesita количката е хубва,харесва ми,но предпочитам количките на Грако,според мен са им хубави нещата,имахме едно столче за кола
http://www.csnstores.com/asp/show_image.asp?pr=0&sku=GR1142 
много са добри според мен,жалко,че в бг им надуват до без край цените,колички за по $120-$130 струват 400-500лева горе долу което е безбожно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370174.msg10256711#msg10256711 тази тема можеш да я прочетеш,има по-голяма информация за количките Wink

# 193
inesita- не е лоша, погледни ние на какво се спряхме-марката е същата, има напълно легнало положение, както и седнало, зимен и летен вариант Peace

http://family-bg.com/prX_2963.htm

# 194
ехеееееей честито бебче на мама ИВОНК най-после и тя се обеби  newsm47 Да ти е жив и здрав юнака и много много да се слушкате взаимно  smile3521

Ей, Фокси абе златна си  newsm51  Как намираш време с тези двама юнака  newsm78 аз с едно едвам успявам да следя темите и да драсна по някой ред от време на време  Blush

Щях да питам нещо ама мамуната се разбужда, така че ще остане за другия път  Mr. Green

Hug Hug Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт