Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за получаване на детски надбавки?
Какви документи са необходими за акта за раждане и еднократната помощ при раждане?
Какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ при раждане и след това в здравната каса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за получаване на детски надбавки?
-
Какви документи са необходими за акта за раждане и еднократната помощ при раждане?
За акта за раждане са необходими лична карта, удостоверение за граждански брак, бележка за семейно положение и копие от удостоверението за граждански брак. За еднократната помощ се изисква попълнена декларация, актът за раждане, бележка за семейно положение и копие от удостоверението за граждански брак. Освен това е необходима и бележка относно пордеността на раждането.
-
Какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ при раждане и след това в здравната каса?
Необходимите документи за получаване на еднократна помощ при раждане включват акт за раждане, бележка за семейно положение, банково извлечение с подпис и печат и номер на сметка. За здравната каса се изисква акт за раждане, бележка за семейно положение, декларация, бележки за доходите от последните 12 месеца на двамата родители и банкова сметка за изплащане на парите.
-
Как да се справя с хъркането на бебето и какви са причините за него?
-
Какво да правя, ако бебето ми стане неспокойно и плаче, когато суче за продължителен период от време?

И мене ме приболява,но е по-скоро от сухота във влагалището..Обяснявам си го с факта,че не сме правили секс 7-8 месеца,което си е
мнооооггоооо време... Но желанието е по-силно и търпим,търпим и накрая се получава.Още веднъж-два пъти и вече ще сме пак секс фурии 

, не успях да се справя с текста за последните две дати - 22 и 23. Някой може ли да помогне
Но в болницата ме спасиха силиконовите!

То аз вече забравих какво е това, направо ми разказа играта тая бременност- първите 3месеца имах забрана, последните три- пак, сега след като родих пак близо 2месеца, просто ще трябва да се уча скоро време как се правеше 

не се чудете защо,родата и приятели почнаха да звънят вече,защото според тях след като първия път родих 12 дни преди термин и сега трябваше да е така и едва ли не преносвам.Ама на коя планета се намират тези хора
някой дори не съобразиха че ние сме назад с часовете и ми звънят в по 2-3 часа презнощта,само защото при тях е ден.Освен това си мисля само за
и лошото е,че с таткото мислехме да си направим едно такова прощално и последно преди бебето да се роди,но той е в командировка и ще дойде тук към 3-4 март,дано до тогава да устискам фронта.А иначе малката нали вчера се оказа,че не шарка,обаче тези пъпки не се махат лесно,пак и биха инжекция,тя пак направи цирк.Е,това май е за сега от нас