Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за получаване на детски надбавки?
Какви документи са необходими за акта за раждане и еднократната помощ при раждане?
Какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ при раждане и след това в здравната каса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за получаване на детски надбавки?
-
Какви документи са необходими за акта за раждане и еднократната помощ при раждане?
За акта за раждане са необходими лична карта, удостоверение за граждански брак, бележка за семейно положение и копие от удостоверението за граждански брак. За еднократната помощ се изисква попълнена декларация, актът за раждане, бележка за семейно положение и копие от удостоверението за граждански брак. Освен това е необходима и бележка относно пордеността на раждането.
-
Какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ при раждане и след това в здравната каса?
Необходимите документи за получаване на еднократна помощ при раждане включват акт за раждане, бележка за семейно положение, банково извлечение с подпис и печат и номер на сметка. За здравната каса се изисква акт за раждане, бележка за семейно положение, декларация, бележки за доходите от последните 12 месеца на двамата родители и банкова сметка за изплащане на парите.
-
Как да се справя с хъркането на бебето и какви са причините за него?
-
Какво да правя, ако бебето ми стане неспокойно и плаче, когато суче за продължителен период от време?

[url=http://www.glitter-graphics.com]

[url=http://www.glitter-graphics.com]

mihaellaa

надявам се
Да оздравявате бързо всички! Аз предния път се разболях малко след като се прибрах вкъщи с малките, но те определено не прихванаха.
искренно ме развесели