http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72266.0;all
Прически за момиченца (и не само):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285122.0
По-късно ще кача линковете горе в първия пост
Дъщеря ми има урологичен проблем и само там пиша 
Незнам как стои при вас въпроса с изсписването от яслата. Стефко ще го изспишат на 30.05., кака му също на същата дата /защото на есен е ученичка/. Какво ще ги правя и двамата 3 мес, незнам
Стефко по-рано от 01.09. не искат да го вземат в градината. Много сложна ситуация
. Няма да стане дипломат от кариерата, както го гласях, ясно е 
В събота нашата кака имаше РД, направихме едно диво парти в едно детско заведение, ще кача и снимки по-натам. Аз доста работя напоследък и не ми остава почти никакво време за нета. Успявам да чета тамата малко по диагонал, но не ми остава време да се разпиша, добре че пиша с десетте пръста та не ми отнема много време.
Някои и подобие нна торта няма да можем да докараме...
, браво за хубавия празник, дето сте спретнали на детето
За Р-то - Костаки съвсем спря да го казва, а като по-малък го изговаряше чисто
Имаме проблем и с гръцките букви "пс","кс ", "д" и "'т" (транскрипциите им са като на английски в думи с "ТН"). Май ще го водя на логопед, колкото и да не ми се иска...
кажи за Маги - какво й откриха, как се лекувате...
, радвам се и теб да "видя" 

дечица растат с пълна сила - Олимпия, Botzi - сякаш вчера беше вашият ред.... Сега ще чакаме Катето. 

:bigdance2 :

Даже съм и обещала да пиша до предаването,че си имат една голяма фенка и ако може да присъства на някой запис .Аз това съвсем сериозно съм го намислила,защото като я питахме какво иска за Коледа,казваше,че не иска подаръци,а иска хубаво време
това ми дава доста голяма свобода и спокойствие,още повече,че и на свекърва ми разчитам с гледането.
очертава се да има проблем с щитовидната жлеза и сега ходи по изследвания и доктори
Сигурно месец и повече откара в отхвърляне на една след друга диагнози и последно май нещата отиват към "тиреоидит на Хашимото" мисля,че harmony broken имаше такъв проблем
Мила,моля те пиши как се развиват при теб нещата,може и на ЛС да обменим инфо за лекари и диагностика,ако не те затруднявам разбира се 
http://www.vbox7.com/play:ac76d1ad
Засега проблемите са ми свързани с килограмите - основно от хипото се дебелее, а от хипертиреодизима се слабее. Свалих 15 с мъка и ги върнах обратно бързо. Останалите бели са лесно преодолими. Някои лекари даже отричат, че това е болест, а по-скоро състояние на организма, други - по-класи4ески ориентирани твърдят , 4е това е автоимунно заболяване. Аз спрях да се лекувам , 4е с хап4ета и без ефект- нихт (сега пак ще по4на , 4е много се окръглих). Само когато се обострят симптомите 4овек става лишен от енергия и нервни4ък, но както казах това е пре4ка за околните, не за страдащия. Може да има задух, сърцебиене, сърбежи, но може и да няма. Основното за преодоляване на състоянието е липса на стрес, спокойствие, добра храна и достатъчно сън, в добавка витамини и минерали. Изследванията са основни 3 хормона ТСХ, Т3, Т4 и 2 типа антитела - ТАТ и МАТ (тяхното извъннормено състояние дефинира Хашимотото). Не се препоръ4ват имуностимуланти, защото усилват симптомите и неразположението. В много обострени слу4аи се правят вливания снещо , но не знам с какво. В здравния подфорум има 2 теми, едната специално за хашимотото. Там се споменават доста лекари, моят опит е ограничен. 

, какво си намислила за детската стая, звучи ми като стая от 22век
Честита ти нова работа, дано ти носи повече удовлетворение и доходи 
, много ме радва Вили с нейните артистични заложби! Защо не я заведеш да "потренира" при бати Енчо за поведение пред камера (имам предвид шоуто "По-по-най"). Съжалявам за диагнозата на мъжа ти, дано по-леко го прекарва 

, искаме още снимкииииииииии на принцеската, ама и с каката 
, почна ли да расте коремчето?
Той пак е болен, представете си. Ходи 2 дни на ясла, заради р си ден и ей на-не мога да му смъкна Т и все над 39 се върти. Някаква вирусна инфекция на гърлото.Дано не лепна,че с тази Т не ми се мисли 

При нас стая има,но заради един много неприятен теч в блока
за който никой не предприема решаване и не си струва влагането на средства в подобна дейност, а така ми се иска да направим една сладурска стая за малката.

аз от една седмица давам едни витамини с алое вера и от тях ли или просто до период,но чак такава енергия от много време не бях откривала в малката,пу пу