,аааааааааааааа и забравих да се похваля че вече ака в тоалетната

все едно че койзнае какво е станало....
Всичко е било въпрос на време както всички предполагахме. Ама и на тебе браво за упоритостта толкова време да переш насрани гащи.

Аз не смея да се похваля,ама тази седмица съм май по-добре.По-рядко взе да ми се гади. 

(браво на Друнди) но бяхме на гости на едно семейство ,синът им в предучилищна,ще тръгва на училище,ака още в гащите и докато бяхме се изака,та го ми майка му 

Покажи някоя снимчица на Друндела без къдрици. 
Те само с козметиката му няма да могат да се оправят, кое за какво е, ще бъде хладно, ще ми е скучно, ще му дават през 5 мин. да яде нещо...и хич няма да си почина, най-много да изкукуригам сама вкъщи. 
Опитвам се да съм перфектна, но май нищо, ама нищо не постигам. Чувствам се толкова безсилна.....Много е трудно с две деца. Всяко си иска неговото, а и домакинската работа да се върши. Едното да го видя как е. Другото ревнува и не ми дава да съм с братчето му.
Разкъсвам се и не успявам да съм на ниво. Само аз ли съм така
Съжалявам да негативния пост но знам, че тук ще намеря подкрепа или съвет какво да направя или постъпя
Опитвам се да съм перфектна, но май нищо, ама нищо не постигам. Чувствам се толкова безсилна.....Много е трудно с две деца. Всяко си иска неговото, а и домакинската работа да се върши. Едното да го видя как е. Другото ревнува и не ми дава да съм с братчето му.
Разкъсвам се и не успявам да съм на ниво. Само аз ли съм така
Съжалявам да негативния пост но знам, че тук ще намеря подкрепа или съвет какво да направя или постъпя 

Препоръчани теми