Жената ДЕВА 3

• 18 856
  • 439
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Щом е 13 и петък, би трябвало днес да ми върви  Mr. Green
Нямаше ли вече такъв ден преди?  newsm78
Да,имаше,февруари месец беше със същото разпределение на дните в календара като март Grinning
При мен засега всичко е нормално,но....има още доста ден пред нас Wink....знае ли човек!

# 106
На мен в интерес на истината ми тръгна зле денят, но после се оправи. Сутринта ставам с цистит...(сега съм добре де), тресе ме и решавам да си меря температурата. Почвам да търся термометър и разбира се не го намерих. Рових в един шкаф, в който установих, че ще изхвърля почти всичко .... и го няма и го няма. Ядосах се, започнах още по-нервно да ровя, шкафчето се счупи, разпилях кутийка с клечки за уши, счупих си нокът...и направо побеснях. Хвърлих всичко и казах, че няма да си меря температурата, направо крещях от нерва  #Cussing out Понякога имам такива сутрини, в които от бързане и нерви всичко ми върви наопаки  Twisted Evil
Но сега, на работа, е по-добре. Даже съм в настроение  Hug
Да видим вечерта как ще е.  Crazy

# 107
  • Варна
Аз си избрах 21 като ден; да видим какво ще е  времето. Като се познавам,очаквам да е слънчево със силен вятър  Laughing

# 108
me4ekle4e родена съм на 18,09  точно в 12ч на обяд, предполагам че всики има някаква орисия,но аз чета предсказания най-вече от любопитство-не залагам на тях.С моя живот и ако намеря  добър сценарист може да излезнат 100-тина серии добър сапунен сериал  LaughingАз за дата ще си заплюя 31,03

# 109
аз си заплювам 22-ри. Искрено се надявам да е много топъл и слънчев  Mr. Green
ccvveett, сега чета една книга за номерология и според нея - първите ти два цикъла в живота, които са от по 28 години, са ти с числа 9. Първият носи числото на месеца (9), а вторият носи числото на датата (1+8=9). 9-тката е свързана с жертви. Стана ми интересно, че казваш, че имаш много неприятности. В момент на преценка съм дали номерологията има нещо общо с истината  Wink
Типично за Девата  Mr. Green

# 110
Аз знам,че всъщност се гледа деня на датата на която си роден Mr. Green

# 111
  • густо майна Филибето
И аз така знам. Затова моят е 22, но за съжаление в повечето случаи е мрачен Sad

# 112
Избирам си 27, обикновено когато съм се сещала да си избера ден през март, времето се е променяло през 1 час, от всичко по-малко-дъжд, вятър, слънце, че и сняг. Peace

# 113
Здравеите момичета.
Родена съм на 20 .09.77 г. 19 30 ч. от Перник.
Ще се радвам ако ме приемете във вашите редици   bouquet

# 114
Добре дошла, lisa_lisanova  bouquet

# 115
lisa_lisanova добре дошла и от мен . И да се включваш често Laughing
me4ekle4e благодаря за проявения интерес .  Егати късмета дето го имам - сега съм във втория цикъл от 28-те години и според номерологията хубав живот за мен ще има / евентуално /  след като се пенсионирам.Ама ти с тази 9-ка направо ме отчая -тя и годината ми на раждане е 9.Кошмар....Не , че много им вярвам на разни прогнози, предричания, хороскопи и други ама пусто опустяло от никъде " слънчев лъч"- поне ей тъй малко да се залъжа... Cry

# 116
e ccvveett, не бъди така черногледа. 9 може да е свързана с жертви в личен план, но пък е с висока вибрация - отворена към обществото, всеотдайна, готова на помощ за благото на ВСИЧКИ. Според номерологията дори да преживяваш лишения в личен план, си готова на тях в името на общото благо. Звучи много благородно  Hug
Коя година си родена?

# 117
  • Русе
Ама ти с тази 9-ка направо ме отчая -тя и годината ми на раждане е 9.Кошмар....
PeaceИ при мен е 9-ка.....всъщност при мен всичко е деветки....09.09.1971 ooooh!
me4ekle4e,кажи нещо и за мен Praynig

# 118
Номерологията по принцип разглежда вибрациите на числата от рождената дата, числата на името и комбинациите, които се получават от тях. Сборът от всички числа на рождената дата - (например 09.09.1971 = 9+9+1+9+7+1=36=3+6=9) показва Пътя на живота. Това число показва есенцията на живота ни - това, за което сме изпратени на Земята.
Едно линкче ми попадна, може да ви е интересно http://www.temura.net/%d1%80%d0%be%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0 … 1%80%d0%bc%d0%b0/

# 119
  • Русе
me4ekle4e ,благодаря  bouquet
Открих много интересни неща в линка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт