amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 151
  • 520
  •   1
Отговори
# 390
Вчера взех моите три чифта, пристигнаха най накрая, ма явно не съм чела достатъчно. Не са лоши ботушките, но момичета имайте впредвид, че стоките от там са "made in CHINA"

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 391
Знаем  Wink и затова са толкова евтини. 90 % от тези сайтове както и gojane.com са made in china  Peace Има доста добри попадения , има и кофти случки  Crazy

# 392
  • София
Но все пак има огромна разлика в качеството от Китайските - Илиенски и Китайските за Американския пазар  Wink

# 393
Здравейте   bouquet

Разгледах сайта, харесах си няколко неща и искам да Ви питам как процедирате с общата поръчка и по-точно как делите доставката?

# 394
Здравейте   bouquet

Разгледах сайта, харесах си няколко неща и искам да Ви питам как процедирате с общата поръчка и по-точно как делите доставката?

На първа страница пише.. Peace делим доствката на броя артикули..

# 395
Страхотни неща открих в сайта.
Ако някой за Варна ще пуска поръчка ще съм много благодарна да ме включи! Embarassed Hug

# 396
Здравейте, мами!
Прочетох, че сте доволни от тези обувки,интересува ме ако някой поръчва за себе си или прави  обща поръчка може ли и аз да се включа със 2 чифта? От град Раднево съм, мисля, че това няма да е проблем.
Много ще съм благодарна!  Simple Smile

# 397
moje li i az da se vklucha kum obshtata porychka? newsm78

# 398
liutivo chushle,
koga kaza che shte hodish do mitnicata  newsm78

# 399
Оххх тези искат да ни разорят  smile3511 Има 45% отстъпка днес  ooooh!

# 400
http://www.amiclubwear.com/clothing-outerwear-c9-fk-01black.html
аз си харесах това палтенце,ако от тази цена се извади и това 45% намаление....е взимам го!
Ако и някой прави поръчка,нека ме приюти Praynig

# 401
Ето и аз какво харесах, ако някой ще пуска поръчка, моля пишете и мен с тези ботушки Етоhttp://www.amiclubwear.com/shoes-boots-castaway-10taupecrp.html номер 6.5 и тази рокличка http://www.amiclubwear.com/clothing-top-c9-t1096gray.html номер S

# 402
  • София
при регистрация, от падащото меню с държавите какво избирате, т.к няма БГ.

# 403
  • София
Днес получих следния мейл:
Hi,
Thank you for your order with us. Please contact me with a valid phone number or call me at 626 336 7171 ext 102.  You can also send me a email with your photo id and credit card number.  You can also fax this information to 626 336 7177 so that we can get your order send out to you asap. Thank you

Моля, помагайте! До колкото разбирам иска да й се обадя или да изпратя номера на кредитната си карта и снимка на личната ми карта  Shocked

# 404
Днес получих следния мейл:
Hi,
Thank you for your order with us. Please contact me with a valid phone number or call me at 626 336 7171 ext 102.  You can also send me a email with your photo id and credit card number.  You can also fax this information to 626 336 7177 so that we can get your order send out to you asap. Thank you

Моля, помагайте! До колкото разбирам иска да й се обадя или да изпратя номера на кредитната си карта и снимка на личната ми карта  Shocked
да,това казват,какво става  newsm78,нека се включат момичетата,които са поръчвали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт