1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 631
  • 440
  •   1
Отговори
# 75
пуснете линковете които сте качили, аз го хванах точно като я сгащиха Хюсун

# 76
  • Пловдив

Пък и Надиде с право си каза "Да се маха, че да си отдъхнем най-после"
Как с право  ooooh!- това е  отвратително. Да  раздели децата от майка им. Много ми падна в очите Надиде.
И на мен в този епизод  ми направи много лошо впечатление Надиде и не за друго ,а защото мери с двоен аршин-неверния си син го прие,а невярната снаха я изгони-това ако не е двоен аршин здраве му кажи.

# 77
Защо ми се струва,че за  Онур се задава нова буря или греша?
                                                                                                                                                                                                                   Е че то няма начин без буря,виси че много ревнува наближава,наближава дали ще има много светкавици newsm78

# 78
А на Онур татето бил мноого готин (поне на снимката). Аз пък се чудех на кой се е метнал  Laughing

# 79
А на Онур татето бил мноого готин (поне на снимката). Аз пък се чудех на кой се е метнал  Laughing
По тоя повод Периде за какво отиде при любовницата на мъжа си?Аз лично все още не мога да намеря обяснение-след толкова години...

# 80

Пък и Надиде с право си каза "Да се маха, че да си отдъхнем най-после"
Как с право  ooooh!- това е  отвратително. Да  раздели децата от майка им. Много ми падна в очите Надиде.
И на мен в този епизод  ми направи много лошо впечатление Надиде и не за друго ,а защото мери с двоен аршин-неверния си син го прие,а невярната снаха я изгони-това ако не е двоен аршин здраве му кажи.

Абе то май и в живота мъжките изневери не се осъждат толкова строго (освен ако не си потърпевшата половинка де). Уж е едно и също пик не съвсем...

# 81
  • София
Да кажа и аз нещо -  добре че живеех далече от моето съкровище на 100 км разстояние. За филма - сценаристите много умело вплитат традиции, съвремие и бъдещи персонажи на филма. Това ще го видим много скоро.... Надиде е нискообразована , на моменти много добродушна, но и много  властна жена ,  говори тихичко и мазничко на мъжа си . А спомнете си колко сладникаво ми прозвуча  поучението , когато слугинята лисна вода за лек път - а тя - страната изпитва водна криза , та трябва да се полва водата от измитите зеленчуци.  Те я наистина шията , която командва и следи изкъсо семейството , не Бурхан бей.  И като е толкова принципна, защо отричаше че Али Кемал си е хванал любовница и че в семейството му има криза. По този начин направо изкара Фюсюн лъжкиня.
 А тя милата - оправдавам я - Факта,че някой постоянно и казва какво да направи и къде да отиде, я прави раздразнителна и злобна,затова и криеше пари и спестяваше,искаше да е след време независима от тях.Ролята и идеално се вписва в нашето ежедневие.

# 82
  • Стара Загора/Сливен
Много тъжна серия, най-мъчно ми стана за Джансел и това бебче как плака горкото.Надиде много ме разочарова, че Хюсюн не е стока се знае но да я отделиш от децата е направо жестоко.

# 83
пуснете линковете които сте качили, аз го хванах точно като я сгащиха Хюсун
Страхотна - PeaceФюсун
Извинете ме,аз все  го чувам като Хюсун.

# 84
По тоя повод Периде за какво отиде при любовницата на мъжа си?Аз лично все още не мога да намеря обяснение-след толкова години...

Да, много изсмукано от пръстите обяснение каза. Струва ми се, че търси нещо в миналото - ходи в хотела, където са били заедно, в къщата в която са живели, сега и това...

# 85
пуснах си гласчето-ще кажа на Али Кемал Simple Smile

# 86
Цитат
То не е за шокиране ,аз знам за няколко случая с българки,които не могат да си вземат децата от мъжете си (от арабските страни).

Много зависи в какво семейство са попаднали и какъв авторитет са си изградили там.Аз лично се прибрах с 2 си деца ,на възраст 5 и 7 год,и до ден днешен поддържаме контакти с вече новите си семейства,преди 3 год им бяхме на гости,а с племенничките на бившия ми съпруг се чуваме често.Мюсюлмани са ,религиозни са но без фанатизъм и са невероятно добри хора ,които оставиха само хубави спомени в мен!

# 87
Шмети, ша тЪ пазя,ти си вземи Керемката,аз-охрана! Joy
Аnya, наистина трудна анкета-да не дава господ на никой в подобна ситуация!Аз съм била и наистина човек може да лудне,но...ето след 2 дни правим 20 год.семеен живот,имало е такъв момент,но по-скоро бе поучително,всъщност обичаме се явно[/color] май много се отнесох,но нищо човешко не ни е чуждо.....
Вярка, благодаря ти!
Звезди-направо каква лъжа скрои,изби рибата,утрепа я направо!Ще ме уморите! Joy Joy Joy

# 88
renate.2008 много се радвам за теб,но не можеш да отречеш,че монетата си има и друга страна.Аз това имах в предвид.

# 89

Звезди-направо каква лъжа скрои,изби рибата,утрепа я направо!Ще ме уморите! Joy Joy Joy
а койтоме знае  как мразя лъжите и несправидливостта ooooh! Joy

никой не коментира свидетелите нА сватбата на  Керем и бенну.. защо бяха Мерт и Севал.. аз мислех,ч е ще са Онур и шехи Thinking

Общи условия

Активация на акаунт