1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 618
  • 440
  •   1
Отговори
# 90
Звезди, ще качиш ли линковете Praynig Praynig Praynig.

# 91
  • София
 То е ясно като че ли защо - Мелек И БУрак са роднини на младоженците, а Онур и Шехи - то се знае защо!  По скоро много бързо минахте  персонажа Периде !?

# 92
Не беше ли Периде свидетелката или аз съм бляла някъде. А не стана ли много прибързано тази сватба. Струва ми се , че Керем сам не си вярва какво говори и го е  страх да не изгуби и Бену .

# 93
ще и вдигна скандал, понеже сина и е същият като мен

# 94
  • София
 Периде и Мерт бяха свидетелите. А керем е гузен- как ще покани Онур- след като Керем помогна на Шехи да избяга от сватбата им..... и много други нещица.

# 95
  • София
Големи размисли и страсти вилнеят тука. Казах ви аз онзи ден да си приготвите много кърпички.И аз ревах за Фюсун, гадно постъпи Надидето. Ясемин много ми харесва, но се изложи, толкова време не разбра ли,че нищо не може да стане?А Беннуто горката на какъв дебел се натресе...с извинение.

# 96
гласувах че ще вдигна скандал понеже синът и не е по различен
леле загубих си граматиката след тази серия ooooh! ooooh! ooooh!

# 97
Шмети, ша тЪ пазя,ти си вземи Керемката,аз-охрана! Joy

По скоро трябва да ми пазиш Керем, щото ти не го харесваш (аз, знам) та в теб съм сигурна... Joy

На мен сватбата не ми хареса - нито свидетелите - ама каквото такова... ще чакаме евентуално да вдигнат голяма празненство, та да им се порадавме като хората.

А, Периде, - не знам как да я коментирам?! Rolling Eyes Става нещо в душата на жената, и на къде ще избие, не ми се мисли  Rolling Eyes

# 98
  • София
Гласувах с друго.Това е единствената анкета,в която не мога да избера опция.Еми,не мога дори и за миг да се отъждествя със змия като Фюсун.А ,че Али Кемал е охлюв,спор няма.
Много тъжна серия,Яман ми разби сърцето като се сбогуваше с Джансел:Чаках те 20 години......

# 99
  • София
Периде сякаш си взима сбогом. Обиколи местата, на които е била щастлива на младини, сега искаше да види и любовницата. да не замисля самоубийство, нещо в депресия ми се вижда?
П.П. като сме се заговорили за снахи и свекърви - ако знаете Севал колко прилича на моята свеки, направо са като близначки. Ще ме изтребе до крак ако и плесна снимка в нета, но наистина много си приличат.

# 100
Ренате, мисля че просто си имала голям късмет с арабското ти семейство.Те са обаче явно някакво изключение.Според мен повечето са си вярващи и неумолимо спазват фанатично дори реигията,която е подвластна на суровите закони идващи от вечните пясъци на суровата пустиня
Радвам се за теб!Така и трябва да бъде.

# 101
Какво да кажа момичета не можахме да се порадваме на щастието на Бену от толкова болка в филма!!!!!!!!!!!!!А пък на Пердето май и се разклопа душумето!!!!!!!!Скоро време май ще има нещо ама незнам какво!!!!!!!! newsm78 И Шех и Онур нещо ми намирисват!!!!!Скоро не са се разделяли!А какво е това нещо, че отнемали децата от майките след 7 годишна възраст или аз нещо не съм разбрала?

# 102
Периде сякаш си взима сбогом. Обиколи местата, на които е била щастлива на младини, сега искаше да види и любовницата. да не замисля самоубийство, нещо в депресия ми се вижда?

Да, и на мен такива мисли, ми се въртят в главата. Rolling Eyes

# 103
# 104
Дааааааа, и Периде и Ясемин са в депресия.Накъде ли ще избие.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт