1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 610
  • 440
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, опитвам се да си спомня, как се запознаха Али Кемал и Джансел ,ама  newsm78.[/color]

Не са давали запознанството им. Започнаха направо от там как Джансел, дойде в магазина и търсеше Кемал. Той тогава се опита да се измъкне, но .....

# 136
за анкетата
 г;асувах с друго:
щях да кажа на надиде,ч е Селим ми рисува портрет за подарък на Али кема, но ме е изпръскал с боя и аз затова съм влязла да се изкъпя.. ха, да видим какво ще направи Joy Crossing Arms

Звезди повярваи ми по време на цляата сцена си мислех точно това.Как може да се отърве и да излъже бабка и точно това ми доиде на акъла да и каже че и прави портрет. hahaha hahaha

# 137
  • София
Цитат
За влюбените в Онур!

Тайна newsm03,от тези ваши фотоси и аз ще се наредя на опашката вече............. smile3521Току вадите някоя снимка,а той от хубав по хубав.......... smile3555
Там откъдето ги вадя има много,но не мога да сложа всичките. Embarassed

# 138
Мале, сладурани изпуснах ви!
Гласувах с първата опция.
Много тежка серия днес, да си призная за първи път плаках на филма, честно Tired

# 139
за анкетата
 г;асувах с друго:
щях да кажа на надиде,ч е Селим ми рисува портрет за подарък на Али кема, но ме е изпръскал с боя и аз затова съм влязла да се изкъпя.. ха, да видим какво ще направи Joy Crossing Arms

Звезди повярваи ми по време на цляата сцена си мислех точно това.Как може да се отърве и да излъже бабка и точно това ми доиде на акъла да и каже че и прави портрет. hahaha hahaha

Да ама от къде толкова акъл у Фюси!Направо и дойде като....

# 140
за анкетата
 г;асувах с друго:

още повече, че той наистина я беше нарисувал ... та имаше и доказателство, ама... Whistling сега портрета,  сигурно ще се превърне в улика...

# 141
Тъкмо изгледах началото на филма, е няма по просто нещо то това дето направи Фюсун,абе алан коло в една кола с бабата да тръгне и грам да не и мигне окото че ще я хванат, та кой каза че Надидето била проста женица - ще ма прощавате ама снахата три пъти по- проста.
И избор имаше "тръгваш с едното дете" или "тръгваш с всички без парички" и ми говорете че ще ми е жал за нея- без децата може ама без парички не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, маскара, пу ядосах и се пак.

# 142
Още нещо за Фюси-ами аз не я видях веднъж да седне и разговаря с децата си, тийнейджърки са все пак-а все слухти и гледа кой какво прави и какво говори.Той и Алито същия.

# 143
Тъкмо изгледах началото на филма, е няма по просто нещо то това дето направи Фюсун,абе алан коло в една кола с бабата да тръгне и грам да не и мигне окото че ще я хванат, та кой каза че Надидето била проста женица - ще ма прощавате ама снахата три пъти по- проста.
И избор имаше "тръгваш с едното дете" или "тръгваш с всички без парички" и ми говорете че ще ми е жал за нея- без децата може ама без парички не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, маскара, пу ядосах и се пак.

Хахаха. ..не се ядосвай...като вземе децата, как ще ги гледа без пари? - пък и те, са с устроен живот, в Истанбул ... там учат и прочие... Simple Smile

# 144
И забележете, Надиде на тръгване я попита дали кредитните карти са в нея, ще я издържат въпреки всичко.

# 145
За такива като Фюсун, има една приказка дето е абсолютно вярна " сиромашко сляпо невидяло, като видяло и полудяло" те това е тя.

# 146
Ох момичета изревах си очите!!!!!!!!1След тази серия утре ако ни сервират и 83 такава направо ще се свърша!!!!!!!!!!!!

# 147
Всички са разочаровани от Наадиде а пък аз си мисля,че тя е по малкото зло.
Също много съм съгласна с Ренате тя е дбре запозната с религията им и затова разбира какво става.  bouquet

Сигурно ли е ,че утре ще има серия защото не виждам в програмата на Канал Д

# 148
Здравейте момичета, Довечера ще се гледа първа серия на филма с превод. Който иска да  ми пише на лични и да си остави скайпа.
Аз бях споменала в 25 част, някъде към 28,29,30 страница, но явно не сте прочели.

# 149
  • В тъмната гора.
От сутринта го подхвърлям насам-натам и не мога да му обърна внимание.
Изпратено от anna3com

MASAL ŞUBAT SONU BİTİYOR

Onur’un Şehrazat’a yaptığı “ahlaksız teklif”le başlayan “Binbir Gece” ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Dizide Kerem’i canlandıran Tardu Flordun, “Dizimiz şubat sonu gibi bitecek” dedi.

2006 yılında bir ahlaksız teklifle başlayan “Binbir Gece”de sona yaklaşılıyor. Dizinin ilk bölümünde Onur, 150 bin dolar borç isteyen Şehrazat'a bu parayı ancak kendisiyle bir gece geçirirse vereceğini söylemiş, genç kadın bu teklifi kabul etmişti. Köprünün altından çok sular aktı, Şehrazat ve Onur daha sonra birbirlerine âşık oldu, evlendi. Gerçek hayatta da dizinin oyuncuları arasında yeni aşklar filizlendi. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in birlikte olduklarını açıklamalarının ardından Tardu Flordun ve Canan Ergüder'in de birlikte olduğu iddia edildi.

“Binbir Gece”de Onur'un ortağı ve yakın arkadaşı Kerem'i canlandıran Tardu Flordun, dizinin şubat sonunda biteceğini söyledi. Dizilerin en fazla üç sezon sürmesi gerektiğini savunan Flordun, “Bir dizinin iki sezon, en fazla üç sezon yayınlanması yeterlidir. Seyirciyi bayıltmanın manası yok. Dizi şubat sonu bitiyor” dedi. Sette her şeyin yolunda olduğunu ve güzel dostluklar kurduklarını belirten Flordun, “Keyifli bir ekibimiz var. Çok iyi dostluklar kurduk” diye konuştu.

Milliyet

Нямам време да го преведа, а и ми е трудно, който иска по-конкретно да превежда да го направи.

ББ От това, което прочетох, разбрах, че Торду, казва че сезона свършва този месец, че първоначално са се предвиждали само два сезона, а са направили три и е омръзнал на зрителите. Мисля, че пише, че героят му няма да умре, а може да съм объркала спреженията. Третият сезон е сниман след лека/кратка почивка.

Общи условия

Активация на акаунт