аз да си кажа, че от много акъл в главата ищото много съм чела, си докарах лактационна криза
Та това с майчиния инстинкт, май не винаги го владея много ... или съвсем съм си забавила някъде главата
Добре, че чета почти всичко, което пишете, та днес съм почнала да изпълнявам почти всички методи... Даже сега съм с бира пред ПС-то и чакам горкото ми гладно дете да се събуди.Иначе вчера ни пречистиха и вече смело можем да се показваме пред света

За лъжичката - не я изварявам, само я мия. То и шишето, в което съм изцеждала, както и помпата не стерилизрам всеки път, а от време на време.
За докторите - не че не им вярвам, но още се нанядам да открия педиатър, който по-да ми пасва на разбиранията. А за това, че вече неколкоратно стават дразги във форума - мисля, че е излишно, а те стават, когато се появят назидателни коментари. В крайна сметка нали това е мястото да намираме различни мнения, които да ни помагат да взимаме решения за себе си. И е нормално от време на време някоя от нас да звучи на някои странно - като знам аз каква съм станала, а бях един изключително рационален човек
Така че ви благодаря, че обсъждате толкова много неща, а аз мога наготово да се възползвам

и е единственият начин бебчо да спре да хърка и поне замалко да диша спокойно. Аз вече единия и силиконов накрайник успях да го загубя в канала по невнимание. Можело да се прави по 3 пъти дневно, ама на мен и един ми е предостатъчен като го гледам как страда. Иначе хъркането при кърмените бебета в Майчин дом ми обясниха, идвало от някаква преградка, к. образувала кърмата...
И пак да си кажа за рибката и биричката колко добре действат.
!
, до тук с помоща на бабите и въпреки, че търча ту при Маги,ту в кухнята или при стирката ми е по - спокойно.
, да се шашкам ли?Смятам да посетя доки ама тия дни ми е невъзможно.
.....но не знам под лигнина слага ли друга пелена