ЯНУАРКИ сме красиви с бебета щастливи...

• 19 126
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
това с напишкването след баня май ми се случва почти всяка вечер...ама хайде при момиченцата не се получава такава струя и отива под телцето,ама при момченцата...освен че може да ме окъпе,снощи си опика и коремчето,и лицето и повивалника,а аз стоях и гледах вместо да му преместя пишока hahaha,че и после решихме да го изкъпем наново,а той намазан с кремче Crazy....

# 91
  • София
Иники, моите уважения - ти си истинска поетеса!  Hands Clap

Стеларусева - спасение няма, трябва да си много бърза и всичко да ти е приготвено под ръка. Но и най- бързите се случва да не успеят  Wink Аз имам една хавлия или пелена на повивалника. Като я напикае я мятам в коша за пране и вадя друга. Проста работа  Whistling

Спрях да стирилизирам отдавна. Мия с гореща вода и препарат. Изварявам ги рядко, само ако съм в извънредно добро настроение  Wink А това с лъжичката дори не ми е хрумвало  Shocked

И да се похваля - една приятелка ми даде да ползвам неяната кошница и кенгуро, като не само ми икономиса сума ти пари, но и те се оказаха доста по-добри от това което бях гледала по магазините!  Heart Eyes

....А бебата спи и се бузи все повече, над 5 кила сме вече... Whistling висока масленост, това е!

# 92

ЕЕЕЕЕЕ разгеле най -накрая

# 93
Адашче, браво  Grinning  Heart Eyes

Мале, момичета, що рев беше днес  ooooh! Успях да закуся в 13.30, после подремнахме малко с бебо и сега се наобядвах  ooooh! А вие и време да готвите намирате  Thinking Явно нещо не усрявам да се организирам... Киша, легналото кърмене е наистина удар в десятката  Mr. Green Той си яде квот си яде и заспива... Пък аз заспивам преди него  Mr. Green

За мократа хавлия - и аз слагам бархет върху хавлията, после тензух да попие по-бързо мокрото от бебето.  Peace А иначе при смяната на пампитата постоянно се опикава - един път се дереше пак от рев, почна да пикае и като си напика лицето така смешно се сепна  hahaha

Ох, аз пак почнах да се притеснявам, че Калоян повръща.... ама на всяко ядене, уж и едни прахчета му давам, в началото действаха, кво стана изведнъж... Sad И се завъртаме в един кръг - той яде и повръща квото изаде и пак яде и пак повръща...  Sad Утре сутринта ако продължава ще звъня пак на педи... Дали е възможно да е реакция на противохепатитната ваксина?  newsm78

# 94
днес бяхме на консултация...към днешна дата е 55см., 4750гр...змей голям...сестрата ме пита на колко е и като и казах месец се сепна...

аз като я къпя обикновено след това веднага я кърмя и слагам една тензухена пелена между крачетата и отгоре хавлийката...а под хавлията на мойте крака слагам лигнин за да не ме намокри...

аз пък да си покажа мене си  smile3534

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 20:49 от lorini

# 95
E, щом казвате, че на мен приличат децата, дано наистина да е така. Повечето хора казват ,че приличат на баща си. Може би трябва да сложа и негова снимка.
 Аз ползвам и едни подлоганчета за еднократна употреба, много са удобни и като пикае, не  опикава повивалника, тъй като той е облечен с плат( сложихме плат, защото много се пързаляше по мушамата).

# 96
  • София
Добър вечер, дами Hug,
Лорини, невероятна си! Красота Heart EyesНикога не бих предположила, че скоро си родила Simple SmileА резултатите от прегледа ви направо ме шашкат-браво, браво!
Едно въпросче към мама Tais и stelaruseva - как казват на Преслав на галено? Аз не че искам, ама всеки си измисля разни галени имена и не мога да им обясня, че това не ми харесва -то не бе Славчо, Пресли, Пепи и какво ли още не, а не стига това, че и името му забравят. Наричаха го-Самуил, Кубрат, а върха на всичко беше ПАИСИЙ Laughing Laughing Laughing Думи нямам Sunglasses
А по повод напишкването-моят Паисий Laughing Laughing, днес си напишка главата ooooh!Иначе два пъти успя да ака върху една кърпа Peace, пак е нещо #Crazy, но и да си призная, не съм много сериозна в това отношение.
Мамите, които имат момченца, обръщате ли пишката надолу, когато обувате памперса, за да не си мокри бодито? В тази връзка-страшно съм доволна от памперсите "Молфикс"-лекички са и имат само един пропуск до момента Laughing
Лека вечер и целувки на сладките момиченца и момченца  bouquet

# 97
да ви покажа и най-хубавата баба...моята мама...

# 98
Ох мами, днес е рев безподобен от 8 сутринта реве без почивка, вече се притеснявам дали му стига сънят. Мерих температура – 36,9 ок е, не киха, не кашля, хапва – трябва да са колики. Яко пръцкане пада! И така е вече 3 ти ден. Утре ще го водя на дофтор, за всеки случай.  Thinking
Сиси, да ти кажа като много реве и Сами засилва повръщането, и ми прави впечатление, че като пръцка или ака тогава връща – явно от напъването на стомахчето

# 99
  • Варна.....
Моник, аз пму казвам Пресли, освен всички други начини за обръщение към неко. И кресли имаме като вариант. Другото съкращение на името е Преси, ама мен нещо не ми допада и за това - Пресли.
Лорини, страхотни снимки   bouquet

Аз да се си споделя болката с вас
В голям филм се вкарвам с това цедене. Тъй като се налага няколко дни в седмицата да ходя до работа и Преслав пропуска едно хранене от гърда му оставям кърма.
Схемата е следната- като го нахраня сутринта от едната гърда, изцеждам другата и това оставям. Ако не е достатъчно добавям от изцеденото през нощта ( след хранене доизцеждам гърдата от която е ял и около 30-40 гр от другата, ака ми е много препълнена- когато забавя едно от нощните хранения, че тоя на пропуска)
Проблема е като се върна- храня го от едната гърда (тази от която съм му дала сутринта обикновено). А от другата?? Какво да правя- да изцеждам- ще си докарам свръх лактация. Като оставя обаче до следващото хранене се събира много мляко и ме боли. Днес направо ми беше изтръпнала гърдата.
А и може да намалее млякото там.
И се връщам в същият кръг- да изцеждам или не.....

# 100
ей, замъчних се за Донята
Днес най-сетне отидох на маникюр , много съм доволна..пууууу  Praynig Почувствах се човек, сега ако има и кой да ми оформи косата. ...ще бъда най-прекрасната   Mr. Green Mr. Green  Не смея да си запиша час , предполагам, че преди 8ми ще е навалица.
Нов детски хит /поне за мен/ : http://www.dailymotion.com/video/13441098
Напиканите ни хавлии днес станаха 3 Sad Много бързо действа това дете бе  newsm78 !! Но и аз съм упорите /коза/ ще продължавам да опитвам !!!
Да се похваля, че Пресли няма колики повече от седмица Simple Smile но тези крусти ме побъркват Sad
Ооо, вчера най-сетне пих бира beer, беше ми съвестно...но като видях как пийвате тук  Mr. Green Mr. Green сега и аз съм в отбора

# 101
Еспа, и аз съм забелязала, че като се напъва повръща повече, но днес ей така си повръщаше наляво и надясно без да се напъва.. А и нали му давам лекарство едно.. Преди се повлияваше от него, сега изведнъж спря.. Не знам, ще звънна утре на педи да видим кво ще каже, дали е възможно да е от нещо друго.. Няма обриви, няма и температура, изглежда си съвсем ОК.. Така че най-вероятно е някакъв пик, но все пак..

Таис, цеди само докато получиш облекчение. Ако не цедиш ще се вкараш в още по-големи филми с мастити разни и АБ-та и т.н... Няма да намалее млякото ако цедиш до облекчаване, напротив, колкото по-големи интервали има между излизането на мляко от гърдата, толкова по-ясни сигнали получава организмът ти, че това мляко не е необходимо и не трябва да го произвежда. Така че - цеди я спокойно, но само до облекчение!  Peace А ще ти предложа и още нещо - като се върнеш да му даваш от гърдата, която си изцедила сутринта, а не от която е сукал - за да се уеднакви доколкото може стимулацията на двете гърди, понеже цеденето не може да се сравни със сукането  Peace Пиши след някой и друг ден как се чувстваш и как вървят нещата  Hug

Лорини, много готини дрешки  Peace

Хора, не знам за вас, но на мен ми писна между тия 4 стени  Crossing Arms По тоя повод мислим да си направим разходка до Бургас през идния дълъг уийкенд  Heart Eyes Ама не знам може ли да се пътува с малко бебе на такъв път  newsm78 Май пак ще питам педи  Laughing

# 102
  • София
Tais,защо не пробваш на едно хранене да редуваш гърдите и съответно при изцеждането така да процедираш-вариант е, макар, че може и да не е много лесно Rolling Eyes Rolling Eyes
Мисля си по повод нощното хранене и желанието ви да откажете бебоците от него-аз например си признавам, че тази нощ сама го събидих за да яде. Не издържах, макар, че лекичко се беше разцъркал, но не беше буден напълно. Гърдата ми щеше да се пръсне, че и беше потекла даже. Е как да го спра това хранене, не виждам начин, а честно казано и причина да го правя-той и аз имаме нужда един от друг-защо да не бъде задоволена?!?
Лека нощ  bouquet

# 103
Добра ви вечер дружина!
Уууу четох,четох и забравих какво щях да пиша ooooh!
Вигантола го капя в устата,капя до тогава докато оцеля 2 капки в устата,че я по бузи,я по брада,по дрехи Laughing.Не използвам лъжичка,стерилизирам само помпата един път в деня,иначе с гореща вода всичко е ок. Peace
Сиси и Йоана повръща,а от два дни пак я хванаха коликите и се съдра от рев.Абе тва дете иска да се удави само. ooooh! Тази нощ пак спря да диша. ShockedАбе много е щуравко още,като тръгне да повръща докато спи и започва да си вири главата нагоре,при което повръщаното се връща обратно и резултата е давене #Crazy Охх баща й щеше да получи удар,а тя милата се наака от страх и пак цяла нощ хлипаше насън.Иначе през деня като е спокойна и е в шезлонга забелязах,че съвсем нарочно си протяга ръчичките към играчките,които се клатушкат,даже я снимах с камерата за доказателство пред баща й hahaha
Охх и по други теми щях да пиша,които сте коментирали,ама блондински мозък,забравих ooooh!
Хайде лека ви Hug

# 104
Можете ли да ми препоръчате от тези бебешки дневници, които продават,  кои са хубави-на кое издателство? И също някой ако има електронен сrack. Много ще съм Ви благодарна ако някой може да ми помогне-такова желание изведнъж ме обзе да почна да записвам, че иначе всичко се забравя с времето. Досега се рових из форума, но ме е страх с лап-топа да свалям, че е по-незащитен, пък с бебето не ми се ходи в кабинета при големия компютър.

Общи условия

Активация на акаунт