,че и после решихме да го изкъпем наново,а той намазан с кремче
....
,че и после решихме да го изкъпем наново,а той намазан с кремче
.... 
Аз имам една хавлия или пелена на повивалника. Като я напикае я мятам в коша за пране и вадя друга. Проста работа 
А това с лъжичката дори не ми е хрумвало 
висока масленост, това е!

Успях да закуся в 13.30, после подремнахме малко с бебо и сега се наобядвах
А вие и време да готвите намирате
Явно нещо не усрявам да се организирам... Киша, легналото кърмене е наистина удар в десятката
А иначе при смяната на пампитата постоянно се опикава - един път се дереше пак от рев, почна да пикае и като си напика лицето така смешно се сепна 
И се завъртаме в един кръг - той яде и повръща квото изаде и пак яде и пак повръща...
Утре сутринта ако продължава ще звъня пак на педи... Дали е възможно да е реакция на противохепатитната ваксина?

,
Никога не бих предположила, че скоро си родила
А резултатите от прегледа ви направо ме шашкат-браво, браво!
Иначе два пъти успя да ака върху една кърпа
, пак е нещо
, но и да си призная, не съм много сериозна в това отношение.

Почувствах се човек, сега ако има и кой да ми оформи косата. ...ще бъда най-прекрасната
Много бързо действа това дете бе
!! Но и аз съм упорите /коза/ ще продължавам да опитвам !!!
но тези крусти ме побъркват 
, беше ми съвестно...но като видях как пийвате тук
А ще ти предложа и още нещо - като се върнеш да му даваш от гърдата, която си изцедила сутринта, а не от която е сукал - за да се уеднакви доколкото може стимулацията на двете гърди, понеже цеденето не може да се сравни със сукането
Пиши след някой и друг ден как се чувстваш и как вървят нещата 

По тоя повод мислим да си направим разходка до Бургас през идния дълъг уийкенд
Ама не знам може ли да се пътува с малко бебе на такъв път
Май пак ще питам педи 

Тази нощ пак спря да диша.
Охх баща й щеше да получи удар,а тя милата се наака от страх и пак цяла нощ хлипаше насън.Иначе през деня като е спокойна и е в шезлонга забелязах,че съвсем нарочно си протяга ръчичките към играчките,които се клатушкат,даже я снимах с камерата за доказателство пред баща й 

Препоръчани теми