ЯНУАРКИ сме красиви с бебета щастливи...

• 19 137
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен и ние втора нощ правим голяма пауза с храненето след къпането папка в 21 часа и се събужда в 5сутринта Party
Вода преварявам колкото за термоса и като свърши пак
Подариха ни малко дневниче и е с десетина снимки
За изхождането-голяма е скица напъва се ,пъшка и като е готов почва да реве Joyизобщо не може да търпи Mr. Green
А колкото до имената няколко  дни след като се прибрахме от родилното ,мойто свеки една  вечер говори с някаква позната по телефона и тича да ме пита как се казва бебето Shocked #Crazyче не може да се сети почнала наум "А,Б,В"ама "М" и е далеко  Joy Joy Joyпо -добре няма да става а по -зле с това ЕГН Mr. Green
Мила и Сиси то моят годзилчо си го разнасям тежи ми ама няма начин ,пожелавам ви скоро да ни настигнете   Hug

# 136
Ся като знам колко дразня всички, ще ми е трудно да живея безгрижно както до сега. За да се успокоя веднага отива да изпуша една цигара.  Mr. Green

И аз тъкмо щях да призова към толерантност по отношение на горките пушачи Laughing

Иники, адски неблагородно ти завиждам за цигарката, ама аз нали се опитвам да кърмя още, та тая дейност ми е мисия невъзможна към момента...

ооо,не че и аз не бях пушачка преди ooooh!,като се сетя...и в леглото сме пушили с Дани Embarassed,а сега полудявам и всичко проветрявам...а в Куба се бях засилила да пуша пурета Flutter-едва не умрях от задавяне..
Дааа, прави са хората - най-страшните непушачи са бившите пушачи Joy Аз затова пак ще си пропуша. Mr. Green

А че всички бебета спят нощем...аааа, Naughty не е вярно - яна си става съвсем отговоно в 1 и в 4, спазва си детето тричасовия режим Grinning

# 137
  • София
Според теорията на майка ми, който се родял рано сутрин - става рано, а който се роди вечерта - заспива късно  newsm78. Имате ли такива наблюдения?

Кой ползваше стерилни шишенца за урина? Може ли да кажете дали стават?

Аз ползвам стерилни шишенца за замръзяване на кърма, но нещо миришат гадно- сигурно са ги стерилизирали с някакъв препарат. Затова ги стерилизирам допълнително Peace

Относно теорията на майка ти, Елена, при двете ми деца е вярна Hug  Големият е роден сутринта- и става рано.....А бебо е през ноща- и е нощна птица-след яденето в 23-24 ч. е готов за игра  #Crazy

Дони, и аз минах на бира- по 1-2 чаши дневно....Ами, то тъкмо се похвалих че съм увеличила кърмата- и вчера опаааа няма нищо. И на обяд седнах да ям сладко жито + бира+ натур. сок...гадост Sick  ама за бебо това е най-малката жертва.

После полегнах за 30 мин. и следобеда вече имах кърма Wink
 Не знам от спането или от тази атака, кято направих с течностите, но ефект определено имаше Heart Eyes
[Е, прави нещо като пауза от 22.00 до към 02.00  Rolling Eyes ама то 4 часа пауза ли са..

Сиси...пауза са си..пауза са си 4  часа Laughing  да не забравяме, че в началото спяхме на няколко пъти по 1,5 часа, което си е жив терор

# 138
  • Варна
Докато се завъртя и то станало следобед...

За водата, понеже моята пие в промишлени количества, давам една с розов етикет, пише "бебе", без да я преварявам.

А за цирагите, и аз съм "бивша" - ние сме най-досадни.

И да кажа за вчера, че много се бях сдухала, та на Сиси най-искрени извинения, дано не ми се сърди! Hug. Чак и с мъжа ми се скарах снощи - не знам за вас, но на мен стоенето в къщи и липсата на соц. контакти ми се отразява пагубно! Та още веднъж, сори за резките думи вчера, малко се поулях, признавам си.

Чудя се да излезем ли на разходка или е студенко....?

# 139
Ние преди малко бяхме навън. Супер е времето.

Ама се прибрахме, че голям зор за манджатаааа.

Никола вече взе да се заглежда по шарени играчки и всякакви ярки и мърдащи неща. Оставям го понякога на леглото да гледа телевизия. Най-обича Часът на Милен Цветков. Гледа и му се смее и му се радва  hahaha. Ама не повече от половин час. После му доскучава и надава вик все едно вика "мамо айде ма". Ама още низнам как да го забавлявам освен като му говоря и го разнасям.
Сутринта си бях направила маска на лицето, че нали уж да съм хубава, а той ме гледа и се скъса да се хили  hahaha Joy. Ама щото се беше наял, де.  

Аз оня ден излязох на кръчма и ме опушиха. Ама няма начин. Не може никъде пък да не излизам. А то пък навсякъде се пуши. Не че ми пречи, ама нали е вредно да сме пасивни пушачи. Чудя се ако реша един ден да ги водя малкия на кафе с някоя приятелка незнам къде бихме могли да отидем?

# 140
Лелеелелелелел Shocked! Точно бях решила да търся днес на тоя песента.Скоро не бях се смяла така ей  hahaha. Ама тоя верно ли си мисли да ходи да се излага така. И кой му каза, че може да пее  Joy. Ужас горкичкия, чак ме дожаля колко е зле....

Марти пък все зяпа хладилника, ще речеш че не знам какво гледа.....Вече ми се усмихва съзнателно. Ама нещо напоследък не мога да го накарам да яде  newsm78. А газове има ужас. Понякога плаче от тях, понякога не.
Ох смеят се колежките на моя мъж, като го слушат "ака ли, яде ли?" /някви млади девойки, ама и тях ще ги стигне  Wink/.
Аз едва сготвих днес, а кога ще ям не е сигурно. Айде до после./пак се мотам и на хората изписаха темата/.

# 141
Относно акането без да искам открих как може да се изхожда бебка и вече 3-ти ден го практикувам.Значи ние акахме по веднъж на ден,рядко два пъти.Дупето го забърсвах с кърпички и го миех.Онзи ден беше само начуркана и реших вместо мокрите кърпи да използвам памуче и топла водичка.Изчистих я и реших и дупенцето да забършя.И,о чудо!Когато я потърках с мокрото памуче по дупчицата и тя послушно започна да ака.Реших че е съвпадение.На следващия пампер пак пробвах - работи.После пак и пак и така три дни акаме безотказно  Wink иначе много ни боли корема,свиваме се,махаме с ръчички яростно,пръцкаме.Да не говорим че и от всичките тези напъни и храна връщаме  Sad
Момичета,малката като плаче и кашля?Случвало ли ви се е?
А и да се отчета,че и обривче имаме на лицето.

# 142
Яна също като ака и се скъсва да реве, защото от Аптамил АР изпражненията са с малко по-стегната консистенция - не са твърди, просто са като...мек пластелин.
В тази връзка някоя от майките, коита дават Ам има ли представа от Лактана Био - било много добро мляко с пребиотици?
Яна също понякога кашля, но не съм забелязала да е свързано с плач.

# 143
  • Варна.....
Елена, аз ползвам стерилни шишенца, ама ще поръчвам торбички. Ми то един фризер ми ще се окаже че ми трябва, а не съм замразила много.
А теорията на майка ти не я приемам- и двете ми деца са родени следобяд и двете не спят вечер....  Или просто са от изключенията на правилото.
Какво е това нощно спане бееее. До мен що не стига. Идва ми да купя една метална кутия, да забъркам мляко, за да се наяде та да му е тежко и да спи. Пък така- подвижна млекоцентрала. да съм го закачала на шланга ми викат вкъщи  Mr. Green
Пфуу, по 8 часа от деноноощието изкарвам в кърмене. Айде , помечтах си.  Heart Eyes
След малко пак ще се скачваме с бебока.
Все ме е страх да го изкарам навън- за днес се бях навила, ама поне слънце да имаше, пък то само вятър. Пак му се размина. Ама мен ми държи влажно още от баткото- него го разболях от мерак да ходя на разходки като беше на 40 дена.
А бира опитах, но не мога да кажа, че има ефект. Щото после ме избива на вода и се наливам като спукана лейка с вода.
И да ви кажа хич не ми се пътува с толкова малко дете. Като си представя колко багаж трябва да му събера ми се отщява. Без него обаче ми се ходи. На много места при това. Само дето с баща му имаме разногласия по въпроса, защото според него навсякъде с бебето тр. да ходим. Ще ги изглаждаме обаче тези различия.
Официално се къшкам от форума до довечера, че да взема да поработя поне малко за днес.

# 144
Смайлинг Сиси, ами да ги събираме двамата да се гледат колкото искат, че и стени за лгедане ще им осигурим, а ние малко почивка  Joy А и да не им е скучно  Laughing
...
Ооо да не забравя поздрава за днес - http://www.vbox7.com/play:9fd24966  Joy Нашето представяне за Евровизия - да ги смаем чужденците!  Joy  newsm65

Ми хайде - те да се гледат колкото си искат, пък ние можем да поспим..или да хапнем..  Laughing Rolling Eyes

А този е човекът-глас?!?!  Shocked На мен ми наподобява повече на нокти по черната дъска... Мисля, че нанесох трайни поражения върху Калоян, пускайки този да пее...дано ми прости някога

И аз съм бивша пушачка... ама то такива има ли всъщност?  Mr. Green сигурно и аз пак ще пропуша.. Rolling Eyes

На нас днес ни се размина разходката, ама много нервно това дете бе, от вчера ми е такъв и не мога да разбера защо...като яде изсуква 3-4 пъти и си дърпа главата, после нервно търси пак зърното и се повтаря всичко...  newsm78

И да кажа за вчера, че много се бях сдухала, та на Сиси най-искрени извинения, дано не ми се сърди! Hug. Чак и с мъжа ми се скарах снощи - не знам за вас, но на мен стоенето в къщи и липсата на соц. контакти ми се отразява пагубно! Та още веднъж, сори за резките думи вчера, малко се поулях, признавам си.

Ами стана ми малко гадно, но не съм се разсърдила чак  Hug И все пак - извиненията са приети   Wink Hug

И аз снощи това обяснявах на моя мъж - че стоенето между 4 стени вече 2 месеца ме побърква и имам нужда да водя нормален, човешки живот, който не се върти около храненето само (моето или на бебето). Така че те разбирам...

Калоян също се заглежда по ТВ-то, но няма засега любимо предаване  baby_neutral Днес и пред огледалото го пробвах, ама никакъв интерес  Rolling Eyes

Калимби, екстра, ще ти пратя и аз тела си и може тия дни (дано е хубаво времето) да излезем.. А за часовете на хранене - не мога да ти кажа - все си ги поизмества и няма някаква закономерност.. Но нищо де - ще се чуем, ще се уговорим..  Peace
Уфффф, ма голяма съм патица... ooooh! няма да е тия дни - ми аз съм болна и стоя с маска по цял ден и нощ да не заразя детето..ще взема да заразя теб, така че по-добре да се оправя първо, пък тогава.. Peace

леле що нещо изписах  Shocked

# 145
Някой да знае добър детски зъболекар, че е време да заведа каката на профилактика...

# 146
на мен днес ми е ден на красотата, оправих краката и ръцете с епилатора, после си спретнах една маска за коса тази с тривитаминола и сега чакам да минат 2 часа. Flutter от сега трябва грижи за косата че ни чака един косопад, нямате си идея.  Sad
при нас едни никакво времето, тамън се глася да излизам с кенгурото, ама тцък..
Данинче, големи премеждия имате, тази принцеса ще ви изкара акъла... Sad
Фук фук, до края на седмицата ще си имам количка, Бебе Конфорт Лоола, в Турция са на промоция, по 500лв.  Mr. Green

# 147

ми викам стига съм се скръндзила, ами да взема да ви черпявам, че "каката" ни е рожденничка днес
ей такава торта чакам в събота от Двете фукли, ама дано получа нещо, че ще ми я пращат по автобуса  hahaha добре, че Неделя работят всеки ден, ако нещо се случи ще търчим за тяхна за снимките

# 148
здравейте! Минавам да се обадя, че откакто не  съм се отбивала вече втора тема се преполови.  А ние планираме ремонти и повече чета в наш дом. По-нататък ще пиша.
Мини , честит рожден ден на кака ! да е много щастливо и весело дете !

# 149
Мини,да ти е жива и здрава рожденичката!!!!!!!!!!!!!  newsm59 newsm67
те с Дари били наборки...ясно и при вас веселбата е като в къщи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт