Май-чета и Май-ки (3)

• 11 022
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
рядко,  напр си ям киндерчета обелени от хартията в джоба и при лапането се обръщам настрани Crazy   
....
зръчно и давам сравнително често, особено ако искам да гледам филм Mr. Green

Joy

междудругото за това съм толкова подробна, щото беше снощи: гледах поредната серия на '24', цели 8бр киндерчета си обелих в джоба и излапах, а тя през това време доволно мляскаше зрънчо на столчето си Crazy

мира от грис не опита дори и 1 лъжичка, може би половин и е била потресена  Sick  мед и давам от към 3 месеца вече, мн го обича пу-пу, с лъжицата, че иска и него сама да яде ужасно се разтича и лепне Crazy сега последно и купих биомед за всеки случай, и без това по малко яде, струва си парите Peace които са към 6лв де, не чак толкоз много Peace

андрей ме разби с това самообслужване... и посел доволно си чака човека, дотам може, ако не беше в леглото, можеше да пробва и душа да си пусне  Joy

# 151
аз направо съм за 'завиждане' ... мога да си ям каквото си поискам, иван хич не му пука и никакво желание не проявява да похапне. никога не сме го ограничавали, с нас сяда на масата, ама рядко да си поиска нещо, пр. маслинка, пиленце ... и съм съгласна, че децата имат насищане ако ядат нещо често. преди лапаше бисквити, солети и др. дразнещи за мен, а сега не иска и тях. зеленчуци сурови абсурд. ама одавна престанах да се вайкам какво яде и какво не ... ще прояде. аа онзи ден опита бонбони, но му хареса по-скоро опаковката, нахапа 3-4 и толкова. на другия ден пак искаше, ама нахапа само един.

учудвам се някои деца колко са самостоятелни (браво на жани и андрей Simple Smile), иван освен да говори друго нищо самостоятелно не прави. обличане, хранене сам - няма интерес. ама и затуй си викам, че има време  Mr. Green

ние пак сме болни, уж си стоим у нас. иван е по-добре, кашля не хубаво, но иначе лудее. лошото е, че пак го разсополихме и бебето, днес има и малко т Sad

маик, за колата бях гледала една играчка, дистанционното е като волан и го държи детето, а на гърба на предната седалка, зад която е детето се залепя нещо като пано със занимателни неща, които пеят, в зависимост какво е натиснато от дистанционното. ама беше много одавна и незнам дали ще ч намеря, в топ 10 на един сайт за играчки. обаче подозирам, че повече от 3 дни интерес няма да предизвика  Mr. Green

# 152
Каква ти самостоятелност  ooooh! Чисто любопитство си е било. И омазване. Добре, че влязох бързо, сигурно и от стените после трябваше да чистя лайна  Sick

# 153
така де, някакъв опит ... представям си какъв ужас е била гледката

# 154
маик, за колата бях гледала една играчка, дистанционното е като волан и го държи детето, а на гърба на предната седалка, зад която е детето се залепя нещо като пано със занимателни неща, които пеят, в зависимост какво е натиснато от дистанционното. ама беше много одавна и незнам дали ще ч намеря, в топ 10 на един сайт за играчки. обаче подозирам, че повече от 3 дни интерес няма да предизвика  Mr. Green
и сигурно струва майка си и баща си, а Tired? хеле пък и 2 броя като трябва да купя. все пак, ако се сетиш къде си го гледала, моля дай линк да хвърля едно око.

# 155
Здравейте на всички, от няколко дена нямам нет. Hug
Stanella И аз записах малкия на ясла, въпреки че племенницата ми постоянно си беше в къщи и боледуваше (и мен ме съветват да не го пускам на ясла, но никой, освен сестра ми, не ми предлага помощ за гледането на малкия, когато се върна на работа). Много късмет и дано да се оправи бързо и да няма усложнения!!!:pray: Heart Eyes
凤Феникс凰, дано да не е нищо сериозно и по бързо да сте здрави! Praynig :smiled_
, и аз след раждането получавам сигнали от коремната област, но не съм се замисляла за причината.
Рениадашката е страхотна, от сега знае как да ви строява (малкия и той ни се налага постоянно и дори чул, че на баба му й викаме по име, та и той така). А и нашите имена постоянно повтаря, скоро и към нас по име ще се обръща! Thinking
MilenaD и моя син не заспива през деня, само се катери и не се спира за миг за да си почине. Не зная как имат сили да се движат непрестанно, но най - важното е че са здрави!!! Hug
И аз съм вдигнала всички лекарства и препарати, за да не се стигат от детски ръчички.
Menina,Krisis,supermama, и моята племенница започна да говори след 2 годинки, не се притеснявайте, ще има да Ви говори,...... чак главата да Ви заболи! Crazy Да са живи и здрави!!!  Hug
kar4ita. не съм чувала за аналгина при висока температура при деца, но ме посъветваха да давам свещички панадол или ефералган. Ако не помогне се обърни към лекар за деазипам свещички (но май са спрени от употреба newsm78), поне на племенницата ми ги препоръчаха, че тя от температурата прави гърчове. Хексалгин, категорично отказаха да ми дадат в аптеката! Rolling Eyes Дано бързо да се оправи!!! Hug
Малкия преди 23ч. вече не иска да заспива, не зная на какво се дължи, но не става (какво ли не се опитвам да направя за да заспи рано), сутринта става към 8ч., а към 15:30ч. заспива през деня за не повече от час и половина.
smiled_. много е сладък, да ти е много здраво и весело дете! Hug
silvi@, и аз все я отлагам, малкия или е хремав или му излизат зъбчета. newsm78
Julie, и ние платихме двойно, а по принцип плащаме по 90лв (при условие, че не сме си в къщи по цял ден), но съм чувала, че 50лв. се дават само за такса ток! #Cussing out Аз му давам пуканки, но му ги изчиствам от люспите.
М A R I Q, моя юнак още когато проходи и се изгори на печката на нашите, но след седмица му се спука мехурчето без да използвам мехлеми, нищо не си спомняше, освен че има "къх" когато пипнеш печка! Rolling Eyes
Krisis, за Варна мога да те посъветвам от къде да си закупиш на бройка, но за София не! Успех в търсенето, аз съм доволна от тях! Peace
SvetlaK, не зная защо, но и моето дете, а и племенниците ми умират за колбаси! newsm78 Не съм им привърженик, но когато си поискат не им отказвам. newsm78
Бързо оздравяване на всички болни! Hug Heart Eyes
На всички пожелавам много да сте здрави и дечица и много, много щастливи! Hug Heart Eyes
Приятна и спокойна вечер на всички!

# 156
# 157
Здравейте и от мен  Grinning

По отношение на яденето и режима - от Дани не се оплаквам. Спи си детето, яде това дето е в нейната паничка, плюс това което е в нашите (то е с предимство)  Mr. Green Покрай нея придобихме навика да не ядем разни "гадни" неща, когато е покрай нас - видили нещо и поиска ли си - даваме и, но радко намира шоколади, зрънчовци и т.н.  Mr. Green

# 158
silvi@ - 10x. ся ще гледам.

# 159
Ама всичко си яде милата,без да се замисля. Laughing
Виж аз се замислям,за нея ама тя не.....,иска да яде даже и люта чушка. Twisted Evil
Щото аз много ги обичам,да видиш как после.......,се вика,че и лютяло. Rolling Eyes

Медът,специално при нас,не ни понася добре,просто я кара на повръщане.
Не знам защо но не настоявам,ядките ги ограничавам. Peace

Имам,не много голям проблем,но Ивана за сега е с диагноза астма.
Та по този повод,ще си пием Сингулара дълго време.
Но аз си мисля,че трябва да имам апарат да инхалации.
Не съм се интересувала подробно  но от разказа на педи то.
Става въпрос за 120лв.,мисълта ми е ако някоя от вас има позната,която не и нужен.
Да го купя втора употреба,щото без инхалации се стига до пристъп.
За сега се овладява положението,но се ходи до болницата по три пъти на ден.
За да си спестя това ходене искам да го имам в нас,така че ако някоя има идея да пиши.

Дианче,към края на април ще те посетя на кафе.
Щото и там трябва да се лекуваме,за десет дена.

Много ми се искаше да не се стига до там но с тия кашлици от септември месец,се стигна до та.Не ми остава нищо друго освен да се боря,иначе тя си прави бели за двама,да не говорим,че е голям инат,кака и е цвете пред нея.

# 160
ptica  много съжалявам че сте с такава диагноза аз затова си събрах набързо багажа и марш към Испания тук Галина няма проблеми ноо в България сме същите и ние пихме сингулер при нас имаше ефект и отделно впръсквах вентолин и флексотид с помпичка бейбихалер тя струва 40 лв . За сандански и нас ни пращаха там казват че през пролетта е хубаво да се отиде там . Познавам хор който си сменят жителството заради такива проблеми при децата . Дано намериш това което търсиш  Hug

# 161
Просто за сега нямам избор да си сменя жителството,но ще се боря.
В смисъл,че до сега не се казваше че е с астма,но вече е сигурно.
две седмици не кашля, и като почне да кашля,се получава моментно,без сополи без Т.
За няколко часа се стига до свиркаща кашлица,и като се направи инхалация с вентолин,се успокоява,затова съм решила да го имам този апарат в нас.
Щото е малка за другите които се впръскват,така ми обясниха.

Силви,интересни неща си пуснала,но при нас върши работа като усиля музиката.
Много е забавна даже си играе сама,а отстрани хората се забавляват! Joy

# 162
птица  Hug с Лора имахе такива съмнения и пихме почти 1 г кетотифен, а 2 поредни години на сандански пролет и есен, размина ни се диагнозата астма, дано и при вас има подобрение

маик - с колата нямаме никакви проблеми, сяда връзвам го, той си знае и с и сава ръцете за коланите...ни звук ни стон, но винги имам под ръка солети и вода, особено ако карам сама
по стъклото закачвам от време на време по някоя играчка с лепенките за стъкло (от левче) особено за по дълъг път  Peace

# 163
Добро утро.
Миличката Ивана, Птица, да я нацелуваш! Дано да нямате чести пристъпи и скоро да израстете проблема!  Hug
За инхалатор мисля, че Майчето беше казвала, че си е взимала от ТСМ за около 40лв, но не съм сигурна!  newsm78 Виж и в продавалника.

Днес много ветровито нещо, май ще ни провали моткането  Rolling Eyes , но пък ще си се мотаме вкъщи!  Mr. Green

# 164
Птица  Hug и аз съм чувала за тези инхалатори на ТСМ, около 50лв и вършели работа.
много неприятна диагноза Sad а какво казват лекарите, израства ли се с възрастта ?

маик, точно за първото което е пуснала силвия ставаше въпрос - http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1515883 ... но вярно си е доста скъпичко. а другите ми се струват, че са за по-малки деца. ти ако взимаш, може да са 2 различни и да им ги разменяш периодично или няма да мине номера Simple Smile.
иван засега е супер доволен като се вози и е спокойно в колата.

Общи условия

Активация на акаунт