МАМИ ЗА НОЕМВРИ 2009

• 22 798
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив Белащица
Маймунски, точно така, от тогава се броят седмиците. Ето ви и един календар за изчисление на евентуалния термин http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 809&Itemid=77

А и не е задължително да повръщаш. Аз се разминах само с гадене в първата бременност. Повръщала съм единични случаи и то вечер към 14-16-та седмица, когато поотмина гаденето. Така че всичко е много индивидуално.

# 181
Леле, половин ден ме няма и колко мноого за четене! Maymunski Сори, ама чак сега видях че си писала. От последния цикъл се броят седмиците - да! А за гаденето искрено ти пожелавам да не ти се случва Simple Smile Дано да минеш без всякакви такива гадорийки Hug

# 182
Хайде и аз да се вмъкна.
Моят термин е на 5 ноември 2009.
До сега само сме видяли точицата- вчера и чак на 13 ще ходя за сърчицето. Дано всичко да е ОК.
Иначе и мен ме мъчи гаденето и не само това. Ходя да повръщам по 3-4 пъти на ден. Кошмарво е направо. Искам този период да минава по- бързо, че от 5 дена повръщам и се чувствам ужасно, а представям си да остана така до края...А и гърдите доста ме болят.
Вие кога мислите да започвате да се мажете с кремове против стрии?

# 183
  • Бургас
Magi@,честито и добре дошла в нашите редици! Желая ти безпроблемна бременност!
Аз днес се сдобих с кремче против стрии на Мустела. Прочетох много добри отзиви за тази серия.
Инъче на мен за сега не ми се гади, дано да продължи така и за напред, но усещам от време на време болки в левия яйчник и на моменти се чувствам като пред цикъл...дано това е нещо нормално. А за едва 3г.с. коремчето ми е доста подуто,незнам на какво може да се дължи това?!  newsm78

# 184
Здравейте, момичета!
Много ви се радвам!  Hug

Съвсем нормално е да имате болки като пред цикъл в първите няколко седмици. Не се шашкайте!
За гаденето мога да ви посъветвам никога да не оставяте стомаха си празен. Забелязах, че противно на логиката, гаденето се появява най-често на празен стомах. Солети, сухари, бисквитки - вършат невероятна работа.  Peace Хапвайте по малко, но често.
Други екстри на бременността, които съвсем скоро ще ви споходят са киселините и главоболието. Така че това да не ви безспокои.

Желая ви приятни почивни дни!   bouquet

# 185
Добро утро от нас!
Хрисси, xelita, Magi@, добре дошли  Hug
xelita честито и за сватбата   bouquet Искаме снимки после  Grinning
madlena_bg80 благодаря за линковете, от голяма полза ще ни бъдат  Hug
utro77    bouquet
За стриите мажете се след 4-ти месец (може и по от рано) с бадемово масло. Много е добро  Peace

# 186
  • Пловдив
Ивонче,

Обещавам, че ще шратя снимки от сватбата, но тя ще е чак юни.
Момичета имам едно проблемче  Joy нещо не мога да си сложа линийка, а и аз искам да си сложа  Embarassed. Кажете ми каде в профила трябва да си добавя URL текста там като ми излезе, нещо не се получава  Rolling Eyes
Мерси пак.
АААА и сайтовете за изследванията - страхотни са. Благодарности  newsm10
Иначе какво да ви кажа, не ми се гади ама толкова ми се спи много ми се спи и съм доста нервна. Може би е защото спрях и цигарите от както видях  EFP, а и ми казаха, че по едно кафе се пиело не повече.Мога ли пак да попитам нещо - прави ли се секс на този етап, че аз не съм минала още през лекаря и не давам за сега. Прегледа ми е чак в сряда newsm12
Ако има някой от Пловдив може ли да ми каже добър лекар. който да ми проследи бременността. Мерси
По въпросите за кърмата, по - нататък ще помагам.

# 187
xelita линийката трябва да я сложиш в профила ти, кликваш на профил, и най-отдолу в подпис слагаш адреса...примерно
....url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][...img..]http://.......http://....http://tickers.baby-gaga.com/p/...............png[/img][/url]
е не точно това, но подобно.
предполагам знаеш как да си направиш линийката. Ако не -ще обясним  Hug
За снимките ние ще чакаме, тука ще бъдем  Mr. Green
И недей да го мъчиш твоя мъж така  Laughing

# 188
  • в ябълковата градина
Добро утро на всички, приятен ден ви пожелавам.   bouquet

# 189
  • Пловдив
Ивонче,

пак голямо Благодаря  Hug
А за мъжо - добре няма да го мъча  Joy
Целувки

# 190
  • Бургас
Добро утро момичета!
Искам да се консултирам с вас - до преди да разбера,че съм бременна редовно използвах много рекламирания вибро-колан за стягане и отслабване. От както разбрах, спрях. Но сега ми се иска да го използвам поне за дупето и бедрата-мислите ли,че вибрациите му могат да окажат някакъв неблагоприятен ефект?

# 191
xelita аз съм от Пловдив.Харесала съм си двама лекари,които да ми следят бременността.
Единия е по ЗК,не плащам нищо при него и е много готин.Следил ми е предишните бременности
и съм си доволна от него.Казва се Др.Мерджанов и кабинета му е в Кичук Париж.Ако те интересува,
ще ти дам и точни координати.За съжаление обаче,той не изражда,само проследява бременността.
И не че е много важно,но и двата пъти ми позна пола на бебето около 12 седмица  Laughing
Другия доктор който мисля да посещавам периодично е Др.Даскалов.
Той работи само на частно и приема в клиника Медикус Алфа.

# 192
  • в ябълковата градина
Vessita, според мен по-добре да спреш да го ползваш засега. Аз спрях да си правя гимнастика в къщи с гиричките и да скачам на въже.
Не съм се консултирала, но не знам, така го чувствам.

Виж сега е направо супер за разходки навън.  Grinning

# 193
  • Пловдив
izabelaR - мерси, аз май ще се насоча към Д - р Кръшкова, че ми е по - удобна 2ДКЦ. Чувала ли си я?
vessita - спирай колана не са добри тия вибрации, нещо по - така наистина една разходка е чудесна

# 194
  • до Пловдив
izabelaR - мерси, аз май ще се насоча към Д - р Кръшкова, че ми е по - удобна 2ДКЦ. Чувала ли си я?
vessita - спирай колана не са добри тия вибрации, нещо по - така наистина една разходка е чудесна
здравейте аз съм от ноемрийските мами 2008 и аз бях при д-р Кръшкова и съм много доволна от нея ако мога с друго да помогна

Общи условия

Активация на акаунт