Готвите ли всеки ден?

• 12 186
  • 202
  •   1
Отговори
# 105
Готвя всеки ден,за мен е много важно да се храним с домашно приготвени ястия и десерти Peace
Разбира се,радвам се ,че имам време за това,тъй като работя на половин ден Wink

# 106
  • Банкя
Готвя всеки ден.Иска ми се да е поне през ден ,но явно трябва да сменя пропорциите.
Лошото е ,че за всеки е различно .Един иска едно друг не го яде.За съжаление и родителите мии остаряха и за тях готвя.Десерти харесвам да правя ,но се съобразявам дали го харесват децата-ние нямаме нужда Joy

# 107
Мда, особено с настъпването на есента, готвенето се превръща в ежедневие. Но сега е особено трудно, защото синът ми стана по-капризен от към храната, мъжът ми също си има определени предпочитания, а аз се опитвам да се храня само с чисто месо, сурови зеленчуци и плодове  Thinking

# 108
Да-всеки ден готвя. Това е най-голямото удоволствие, когато съм си вкъщи. Най-много обичам да експериментирам.

# 109
Гопвя всеки ден, рядко през ден отнема ми около час, час и половина.

# 110
Всеки ден!С огромно удоволствие!    Grinning

# 111
  • Over the rainbow
Не успявам да готвя всеки ден, дори бих казала, че напоследък готвя все по-радко и се възползван от фирмите за доставка на храна вкъщи все по-често. Единствено в събота и неделя успявам да приготвя някое вкусно ястие или десерт. Няма нищо по-хубаво от домашно приготвена храна.

# 112
по възможност - не! аз съм на музи - като ми дойде музата, мога да наготвя 5 манджи наведнъж и после като нямам муза - да не готвя 5 седмици  Mr. Green

# 113
 Готвя през ден!

# 114
готвя само в почивните дни, после ... лайф из лайф, не се занимавам с .... !

# 115
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Преди като работех готвех през ден. Вече не работя и готвя всеки ден, а това е голямо удоволствие за мен. Отнема ми около час

# 116
Не, твърде заета съм. Но се намират добри хора, които редовно ме снабдяват с домашно приготвена храна  Wink

# 117
в повечето случаи ми харесва да сготвя, не работя и имам достатъчно време да го правя. да, всеки ден има сготвено вкъщи, че и се налага понякога за бебето отделно да правя нещо. Веднъж седмично взимаме пица или разни индийски неща. Като дойде музата, правя кекс, мъфини или баница.

# 118
  • Варна

И аз така  Peace

# 119
Най-много неделята готвя,през седмицата също,ако не аз - мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт