От днес АПРИЛките нетърпеливи си имат четири талисманчета щастливи!

• 19 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
betybo,да са ти живи и здрави двете момченца!
Не се отчайвай,горе главата ще се справят и ще видиш какви дивачета ще са  Heart Eyes
Стискам палци и за Дидка и за Теб бързичко да качват килограми нашите четири талисманчета  Heart Eyes  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 15:34 от Дея`

# 166
betybo да са ти живи и здрави бебетата много да те радват и бързо да си ги вземаш при теб!А как се казват Simple Smile

Nanny не беше съвет към теб Wink ,а към тези които още не знаят за какво става дума.Много е хубаво да слушаш какво ти говорят ,но често не се случва.

emanuela88 кофти случка при наличието на двама мъже да оставят задачата на теб в тази зимна обстановка Shocked Пазисе!

# 167

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy дена ужасно много ме забавляваш днес, а пък твоето любопитство напълно ме устройва, защото и аз съм любопитна за същото....

betybo ЧЕСТИТО - много, много да те радват бебоците...

# 168
Gaja, Честит Рожден Ден! newsm59Бъди жива и здрава!И ЖЗ през април да станеш щастлива мама на едно прекрасно, здраво бебче!!!
Емануела, леле, какви са тези прежилвелици, добре че си се разминала само с уплахата, ама и тя не е малко, бъди внимателна и по-скоро не излизай сама с колата!!! Naughty
betybo,  Hug, честити ти принцеси, дано скоро да си гушнеш вкъщи живи и здрави и възможно най-скоро да забравиш неволите!!! Hug Hug Hug
Мамочка, какви сте сладуранки двечките! Laughing
Момичета, аз нещо започнах да се тревожа, от време на време усещам болка ниско долу, като при цикъл, само че много по-лека, някак режеща болка, мускулно, на повърхността на срамната кост, но не постоянно, не знам, може би нещо от тежестта или разтягане! newsm78, също ме тревожи и това, че като изляза на разходка и не знам от какво, но ми се появява силно течение като видичка, все едно съм се напикала и от студа навън, усещането за мокрота и студ се усилва, направо понякога ме хваща страх да не са ми изтекли водите, същото става и ако нещо се натоваря повече в домакинстването, и преди имах течение, ама сега като че ли се засили Rolling Eyesособено като съм навън, не знам от ходенето ли, какво..., момичета, знам че и на вас се е случвало преди, ама сега как сте, имате ли такова нещо, да търся ли доктор?На консултация съм чак на 6-7 март, да чакам ли дотогава?При Богословова няма да мога да отида по-рано, а на тази по ЗК изобщо й нямам вяра, а и тя една груба дебелана, не ща и на сън да я виждам!Какво да правя, сигурно не е нещо кой знае какво, ама знам ли?! newsm78 Rolling Eyes
Толкова от мен засега, до скоро и се пазете, ей!!! Hug

# 169
Дидка, честита радост и от мен! Да са живи, здрави и бързо да пораснат двете сладуранки, а на теб бързо възстановяване!  bouquet
Ихааа - имаме си още две априлчета!
betybo , да са живи и здрави фините дами и много скоро да се гушкате вкъщи!   bouquetА нормално ли ги роди и как се казват малките принцеси?
Ние вчера с каката бяхме да видим бебчо. Вечерта тя силно впечатлена разказва на сестра си как е видяла бебето, а малката се обръща към мен и пита: "Мамо, чичо доко вади бебето и гледа и после пак пибира?" ( в превод - дали доктора е извадил бебето да го види и после пак го е прибрал?) Милата душичка, как ли си го е представила!
Gaja, честит рожден ден!   bouquet
Дея, и при нас за първото бяха категорични, че ще е момче и аз бях накупила почти всичко във синьо. Затова и сега не вярвам много какъв ще е пола. Но пък от друга страна техниката е много напреднала и не би трябвало да допускат такива грешки newsm78 
Уф, забравих да ви кажа, че вървим с 2 седмици напред, но пък и каките се родиха над 4 кг Laughing
И да попитам нещо, тъй като не видях в приготвения багаж за родилното да сте писали дрешки за бебока по бреме на престоя му в болницата. Аз първия път не носих - обличаха ги в тяхни дрехи, но втория път си бях взела дрехи, пелени и одеяло. Може би това зависи и от самата болница? Thinking

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 16:01 от Salvi

# 170
  • Бургас
Честити ни втори талисманчета...., че то се оказва че те са първи Simple Smile Simple Smile Simple Smile
betybo,  да са ти живи и здрави, скоро да наддадат достатъчно и да си се гледате вкъщи    bouquet
Сладурчици, бързали са да излязат по-рано  Hug Hug Hug
Ние сме горе-долу добре  Hug
Gaja, Честит Рожден Ден!!!   bouquet Много здраве и късмет ти желая и леко раждане   bouquet

П.П.: Ние рибките сме като кръстници на бебишорите  Blush Heart Eyes Само здраве и късмет  Grinning

# 171
  • Някъде там...
Бетибо, да са ти живи и здрави момите!  Hug Да наддават бързо и да си ги прибирате вкъщи!  Hug Помня, че ти беше на Гинипрал, не помогна ли в крайна сметка?  Rolling Eyes Аз напоследък съм с много контракции, а не ми се иска да раждам още. Док каза да стискам поне още седмица-две.
Обаче април месец съм го признала за близнашки месец, и миналата година имаше много близнаци, и тази също.  Laughing Има и още няколко момичета с термин април, които пишат само в близнашкия.
Емануела, това преживяване не искам и да си го представям...  Shocked
Дея, ще те побъркат с това гадаене на пола.  Laughing По-миналата година двама приятели на мъжа ми, както и братовчед му, се сдобиха с детенце от противоположния пол след подобно гадаене. На който му бяха казали момиче, имаше момче и обратното.
princessa raia, аз имам същото течение, в изправена позиция особено си е направо теч, просто явно вече е по-обилна секрецията. Като си лежа не тече, но ако постоя повече време права и от време на време си капе по малко - прави едно петно като 2-3 монети от 5 стотинки максимум. А режеща болка имам ниско долу вляво и вдясно, на сгъвките на краката - Докът каза, че връзките на матката са преразтегнати, а и тежестта вече е доста голяма.
Йо йо, вярно че влизаш в 9ия вече. Представяш ли си - след няколко седмици ще си гушкаш бебока.  Hug

# 172
dena_klv , не съм приела думите ти лично  Peace, нали си споделяме и коментираме. Hug

princessa raia , за болката като при цикъл, аз лично я имах от доста време. Сега, като че ли поотшумя, дори спрях магнезия и но шпа. Ти пиеш ли нещо? А за течението идея си нямам... Thinking

А пък на нашия батко колкото и пъти да му обяснихме, че чакаме момченце, като го питат какво е бебчето, той винаги отвръща:"Миченце". Иска да е батко на мацка, остава всички доктори да са сбъркали, вкл. и 3D ехографа, току виж излезнал някой пророк. hahaha  Ама не ми се мисли тогава, ще ни свари неподготвени, особено за името.

Дея, бебо ще е такова, каквото силно го искаш! Wink

# 173
Betybo! Честито момиченца, да са ти живи и здрави!!!

Mara Casy, доколкото спомням "котрактубекс" се прилага след като паднат конците. При мен така беше. Иначе, "мазилка" е наистина супер.

Жабче, пак обстойно преглеждам твоя списък. А защо трябва да нося обезболяващи хапчета? Не ли това е грижа на болницата? newsm78 Или може да стане, че нищо нямат? Shocked Аз приготвих и хипоалергични лепенки, защото от обикновени получам обриви. Макар че, и това трябва да имат, според мен..
Съни 777 още малко   bouquet

Днес, докато чаках в женска консултация имаше една жена, с ръст като мен и доста по-малко коремчето. Случайно видях ,че термина й 5 март! Какво "слонче" ще излезе от мен? Heart Eyes

И аз съм в отбора за странни сънища. Днес "преживях секцио и родих момиче, не знам защо се прибрах в къщи (обаче при родители в Минск) и други глупости". Събудих се с усещане, че не ме боли! Laughing Laughing Laughing Мъже ми казве, че това е нормално, подсъзнанието работи, преживява го по различни начини. Така че, изобщо не се притеснявам.

Момичета ,които усещат различни неприятни болки в срамната кост, стави и т.н. Четох, че това е нормално, че под действието на хормони всички стави и кости се разширяват и подготвят се за раждане. Повече почивка! Все пак , ако болка е нестирпима, по-добре, да се пита лекар.  Hug

# 174
betybo  Да са ти живи и здрави бебетата и много да ви радват

Имам новини от Дидка123 , бебките са Тина и Таня, днес ги местели от интензивното и тя няма търпение да се приберат в къщи но поне докрая на седмицата ще са там. Иначе са добре, каза че вече се възстановявя от операцията и праща много поздрави на всички! Сподели че много добре се грижат за тях.

А аз досега спах и мисля да почвам да стягам чантата  newsm78 че......
При нас всичко е наред днес бях на ЖК слушахме бебо а той той почна да ритка в един момент. Успях на прибиране да му купя пелена за изписване по скоро е като леко одеало в светло син цвят. Много си я харесах а и няма много избор само розови ми показват на последък  Sunglasses

Момичета бях видяла някъде че някой иска да му се пратят на лични, данните като тел., email.... за да ме включи в този адресник който се изпраща на веки по e-maila, на кого беше че интернета нещо ми е бавен и ще търся цяла вечност.
А аз вече съм с кошара и днес сега смятам да я почвам наредбата  newsm03
От мен засега толкова и че и да мога малко да ви почета назад.
Много усмивки от мене.   bouquet

# 175
Дея, и при нас за първото бяха категорични, че ще е момче и аз бях накупила почти всичко във синьо. Затова и сега не вярвам много какъв ще е пола. Но пък от друга страна техниката е много напреднала и не би трябвало да допускат такива грешки newsm78 

Mr. Green Ох,по принцип моята гинеколожка си каза и първият път "май е момче" и сега пак ,но като ходих в 6-ти месец на ФМ,докторката каза "момиче" и че е голяма рядкост ,но има случаи в 8-ми месец да се окаже момче  Rolling Eyes
А го мъчи много време вчера да си отври хубаво крачетата за да види  Rolling Eyes

Дея, ще те побъркат с това гадаене на пола.  Laughing По-миналата година двама приятели на мъжа ми, както и братовчед му, се сдобиха с детенце от противоположния пол след подобно гадаене. На който му бяха казали момиче, имаше момче и обратното.

Mr. Green Mr. Green голям смях  Joy Joy ама аз и комплекта за изписване в розово взех  Mr. Green Mr. Green

# 176
Бетибо,честито и от мене,да са здрави и скоро да са си у дома при вас.

Ренка,ще ти пиша на лични за магазина.Хайде прибирай се че ми е скучно....

# 177
betybo, да бъдат живи и здрави двете ти момиченца! Да наддават бързо грамчета, за да бъдете заедно съвсем скоро.   bouquet 
На теб търпение засега и скоро да се насладиш на две добре похапващи си девойки у дома.
Радвам се, че Дидка и двете нейни бръмбарки са добре.  Hug
Я, Нани и тя се появи. Много отсъствия имаш.  Hug
Дея, поддържат те във форма с противоречиви информации май.  Wink И момченце ще обичаш страшно много, а дрешките винаги може да се трампят. Въпреки, че имам усещане за една мацка в корема ти.  Hug
Дени, Дени. Той мъжът ми вече е забравил как се казвам. Повечето ни виждания напоследък са форумски и свикна човечеца, че се е оженил за една жена, а тя се казва по друг начин. И даже с наши си познати им казва, че съм Рони. Дали да не взема да си извадя и такова удостоверение за идентичност на имена (с име по форум).  Mr. Green
Марче, а теб какво любопитство те тресе казваш? Козирозите сме любознателни. Любопитни - ЪпсурТ.  Laughing
Емануела, поне в тези приятни условия за шофиране, се въздържай. И ако може се оплачете, че нямате достъп заради неразчистване на пътищата.
За списъците - относно бройките на памперсите. Наистина списъкът на Жабчето е страшно полезен и изчерпателен. Вчера от прочетеното по разни места стигнах до извод, че освен пакета ще е добре да имаме на разположение няколко за преобуване по спешност в нашия багаж. Мненията не тези, които пишат в темата за ТК са, че не сменяли доста често дупетата (3-4 бил норматива). За другите държавни не знам, но не вярвам да се престарават излишно.  
За обезболяването след секцио - моят опит МД е, че там в реанимацията обезболяват. На времето ми пускаха Лидокаин (докато не ги накарах да спрат), а после минаха на обезболяване в задницата. В крайна сметка болката не е непоносима и без медикаменти (от гледна точка на моето притъпено чувство към физическа болка). Единствено прегледите с натискане върху корема са неприятни.
ЙоЙо, попитай твоя док дали има практика да се ражда в присъствие на таткото. Все пак за целта раждането трябва да се води в самостоятелна родилна зала. Ако има такъв избор, едва ли присъствието на таткото ще бъде проблем.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора - явно ще пиша още.
ПП след многото публикувани мнения преди мен.
Забравих Съни. Embarassed Радвам се, че си си я дома и сред нас. Наблягай на многото лежане.
Тина и Таня са прекрасни имена.  Hug И е чудесно, че вече не са в интензивно отделение. Аз още съм под въздействието на една луда книга за тийнове с главна героиня Тина.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 16:17 от рони

# 178
  • София
Бетибо , Честити рожби мила !!!  stork-girl  stork-girl   ylinfant   ylinfant  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni

Да  растат  здрави и силни , щастливи  и  слънчеви деца !!!   bouquet  Hug

# 179
Ренка,за списъка за Майчин дом е така,нищо не трябва да се носи освен личните вещи и докум.на майката.За бебетата тие си имат всичко,памперси,шишета които са на Авент,даже моята приятелка когато ражда там каза че в банята имало превръзки и лигнин.Обличат бебетата в тяхни дрешки,единствено можеш да си вземеш биберона залъгалка.Аз ще си нося някои неща защото и аз Тома неверни ми се струват чак нереално тези удобства.

Общи условия

Активация на акаунт