Пелени и гащички за многократна употреба - сайтове за поръчки 2

• 22 435
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
  Мег сори пак съм аз, последна промяна, ще може ли единия брой зелен екстра смол да ми го замениш със същия цвят само че размер смол?

# 211
JeniB и julie.k , благодаря ви момичета  bouquet

julie.k , точно това ми е дилемата - към 8500 е малкия и не знам дали си заслужава да поръчвам М-ки Thinking
Исками се да опитам Риилизито, JeniB много ги хвали Wink , но се чудя какъв номер...  ooooh!

МОЛЯ ви - не се стискайте, давайте смело съвети!!!

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 15:19 от sophiepp

# 212
Мег избрах си следните неща :
 1. 1 бр. Monkey StarBunz All in One Nappy , размер Л (маймунка) - http://www.babykind.co.uk/starbunzaioorder.php
2. 1бр White Real Easy , размер М (бял) -http://www.babykind.co.uk/realeasynappiesorder.htm
3.1 бр Northern Essence Foaming Wipes Solution , with tea tree and lavender 2oz - http://www.babykind.co.uk/wipes.htm#foaming

цена : 19.99+11.99+3.99 = 36 лири +? доставка  Wink

# 213

julie.k , точно това ми е дилемата - към 8500 е малкия и не знам дали си заслужава да поръчвам М-ки Thinking
Исками се да опитам Риилизито, JeniB много ги хвали Wink , но се чудя какъв номер...  ooooh!

Аз не съм виждала Л, но М го дават до 13,6кг. Моето дете е много подвижно и докато не почнат да му стягат М, няма да взимам по-голям размер, защото ще изтича според мен. Ако бяхме примерно 11,5-12кг щях да си поръчам Л, но ние сме 9кг, което ми се вижда бая далеч от долната граница на Л. Даже не знам изобщо дали ще стигнем до Л, че може да сме и без памперси тогава  Laughing Освен това гледам по Ива, че тя ту има корем, ту няма, ту има бутчета, ту няма Grinning
Ти пробвай тези дето си взела как са ви- широки ли са, изтичат ли или са ви добре и тогава прецени.

# 214
JeniB    bouquet мерси!!!
ще ги изпробвам тази вечер и ще преценя

# 215
Aila, моля те, за да не се объркам, копни си поръчката като си направиш промяната, и пак я дай тук.   bouquet

Вечерница, звездице, моля те, дай немски сайтове за пелени или поне ми напиши немската дума за prefold diaper   bouquet

# 216
Sophiepp, дребният също е към 8,5-9кг и смятам да му взема М от Риъл Изи-то, струват ми се най-подходящ размер. Л-ката ми се струва много голяма.

# 217
Sophiepp, дребният също е към 8,5-9кг и смятам да му взема М от Риъл Изи-то, струват ми се най-подходящ размер. Л-ката ми се струва много голяма.
Май си права Thinking пробвахме Фъзито, сякаш е големичко малко...иначе пък му се отбеляза ластика дълбочко в крачетата Thinking Не знам аз ли нещо не направих както трябва??? След 3ч. и половина имаше съвсем малко мокро отстрани, горе над памперса. Но не защото беше пълен, а може би, че е голям...
Сега, за вечерта му сложих Уондъръса - еми залепна му! Сутринта ще видя какво е положението Wink
В тая връзка, Моарейн, ти долните копченца закопчаваш ли ги? ...Аз ако ги закопчея ни идва малък newsm78

Саботаж, последно и аз реших да взема една М-ка от Риил Изито и един Л от онези с животинките. Ей сега ще ти пусна и линкове Peace
От екомамата мисля да поръчам още около 6бр. и да ги заформя десетина. Друго трябва ли ми?
Струва ли си да поръчвам подложки и парчета от бейбикинда или и тези в екомама са добри?

ЖениБ, ти Уондъръс или Фъзи по-харесваш? Ако и други имат, моля да споделят Wink
Уж Фъзито по ги хвалят, аз май другите харесах повече... Или защото не са ни размер??? Съвсем се обърках вече Crazy

# 218
sabotage, последно това е:

1бр. Cornflower Blue Real Easy, размер М, £11.99
1бр. Panda StarBunz All in One Nappy, размер Л, £19.99
1бр. 'SuperBamboo' bamboo inserts, Size 2, £4.75
1бр. Microterry boosters, £1.75
последните две се изполват като допълнително парче, нали??! ще ми трябват ли newsm78

общо:£38.50+доставка?!

кажи кога ще ги поръчваш за да ти дам парите преди това? може и на разходка в морската Wink

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 23:31 от sophiepp

# 219
1бр. Cornflower Blue Real Easy, размер М, £11.99 - този цвят е изчерпан. Провери пак, но размер М го има само в white и sage. Казвай какво да правя?

# 220
1бр. Cornflower Blue Real Easy, размер М, £11.99 - този цвят е изчерпан. Провери пак, но размер М го има само в white и sage. Казвай какво да правя?
Rolling Eyes не съм погледнала даже... sage тогава Peace

# 221
Rolling Eyes не съм погледнала даже... sage тогава Peace
Готово, поръчах ги, сега ще ти пратя на лични фактурата. Доставката е 6 паунда.

# 222
Готово, поръчах ги, сега ще ти пратя на лични фактурата. Доставката е 6 паунда.
Hug голям си бързак Wink
дължа ти 42лири, нали? кажи кога и къде???

# 223
  • София
Относно размерите - на мен ми пристигнаха 2та броя wonderworks (wonderwoos, но не с джоб, а all-in-one). Дани е почти 12 кг. и р-р Л ще може още доста време да ги носи.

# 224
  • София
Мег последно искам от екстра смол размера на Рил изито следните -
 REsage-ExtraSmall - Real Easy All in One BLOSSOM PINK - 2 броя
 REsage-ExtraSmall  - Real Easy All in One SAGE GREEN - 2 броя
И от размер смол
 REsage-Small Real Easy All in One SAGE GREEN - 1броя
Цена от 5*11.99 = 59.95

Washable wipes -     £5.60 for pack of 10

Imse Vimse Flushable Liners - standard size for Babies - Pack of 200 -     
£4.50 for 2 rolls of 100 each roll

2 броя от Microterry boosters, тоест 2Х£1.75   = 3,5