Пелени и гащички за многократна употреба - сайтове за поръчки 2

• 22 432
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
момичета, кажете моля ви, вечер имате ли аварии??
малкия се събуди към 4 прогизнал ooooh! обаче подложката не беше много мокра??? нещо не съм направила или още не са се "разработили" ли, не знам... аз можех да сложа и парче, но реших така за да видя как ще е само с подложката, но нали ви казвам, беше само влажна леко newsm78
аз продължавам с опитите Mr. Green
ще се радвам ако получа съвети Hug

# 226
Ми на всичките пише, че се разработват най-добре след 3-4 изпиране. Освен това се перат със съвсем малко прах за пране. След 10 пранета примерно ги пускай след изпирането на допълнително изплакване, че ако е останал прах по тях да се изплакне. Нагласяй хубаво парчето особено около крачетата(по средата), стягай я добре, ако трябва и допълнителните копчета по средата дето са. Аз вечер слагам 2 парчета, че Ива е голяма пикла Grinning Като не са ми изсъхнали другите слагам от еднократните вечер и даже те са ни изпускали понякога).

# 227
Sophiepp, аз харесвам Уондъръса повече от Пчеличките, Фъзи нямам и не мога да дам мнение. Затова и сега пак ще си поръчвам Уондъръс, изпитано, харесва ми. Не закопчавам долните копченца, че ще му се отпечатват на детето на крачетата ( ние може да сме лекички на кила, ма покрай бутчетата си трупаме всичко  Mr. Green ).
Не ми пропускат през ноща (12 часа), сутринта цялата подложка е подгизнала яко, но дрешките й са сухи, няма течове. JeniB е обяснила за прането как става.
Мег, пускам тук линковете за моята поръчка, да не ме изгубите по трасето  Mr. Green  Ето тези:

от тези Imse Vimse Flushable Liners-Pack of 200  - 1 бр. - £4.50
гащички от тези  Baby blue Wonderoo-Soft pastel blue   - 2 бр. - £10.99  (единият soft pastel blue, а другият lilac(lavender) като цветове )

общо   4.50+10.99+10.99 = 26.48   +  ?  доставка

# 228
  • София
Долните копченца на Wonderwoos не ги ползвам, само коланчето, понеже като дълбочина й идват добре и така

Ми на всичките пише, че се разработват най-добре след 3-4 изпиране. Освен това се перат със съвсем малко прах за пране. След 10 пранета примерно ги пускай след изпирането на допълнително изплакване, че ако е останал прах по тях да се изплакне. (...)
Peace да, точно така. Намерих това обяснение:
"Налага се да сменя пелената, защото е "протекла". А подложката е почти суха. Защо?
Използвали сте много перилен препарат и тъканите са се "запечатали" и не абсорбират. За да поправите този проблем, просто преперете пелените само с вода на 60° на програма от поне 1 час и половина. Ще забележите, че без да сте сложили перилен препарат, пералнята ще отдели пяна, това означава, че тъканите са задържали препарата. "

# 229
Hug Мерси момичета   bouquet

сега поръчах от екомама още 2 фъзита М, 2 уондъръса и 1 пчеличка Л
а от данет, хиг.парчета
утре ще се отчета пак Mr. Green

имам още една питанка - само подложките ако суша на високите градуси ще им стане ли нещо newsm78 че иначе им трябва повечко време...

# 230
  • ул. "Мечтание"
имам още една питанка - само подложките ако суша на високите градуси ще им стане ли нещо newsm78 че иначе им трябва повечко време...

Не!  Peace

# 231
Григчо, тези "държачи" дето ги искаш са само за памучни пелени и 1 издържа 6 месеца. Ти с такива пелени ли си и сигурна ли си, че искаш 3 броя от него?

Направих предварителна поръчка и чакам само ти да потвърдиш, после ще я допълня и копна тук, всеки пак да си види нещата и тогава ще платя Peace

# 232

Не!  Peace
не, няма нищо да им стане или не, да не ги суша така Blush Rolling Eyes

# 233
Аз понеже нямам сушилня и като се налага ги суша нещата по следния начин - нареждам ги на сушилката и я поставям срещу климатика. Изсъхват много бързо  Wink

п.п. Някой разбра ли дали ще продават Рил Изи в екомама и от кога евентуално?

# 234
Мег, да, с памучни и искам 3 бр. да си имам резервни, че като се знам колко съм прибрана Crazy
И ако не е късно, моля да добавиш и 2 броя от Swaddlebees hemp inserts size M- http://www.babykind.co.uk/pocketnappyinserts.htm#swadins

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 16:07 от Григчо

# 235
  • София
  Това е и отговора до мен от Екомама. Бях питала за пелените рил изи и за ХС размер  Simple Smile

Цитат
Здравейте, Мария,

Благодаря Ви за хубавите думи за Екомама!
Аз също съм много доволна от факта, че Екомама се харесва, както и асортиментът в сайта.
Да, възнамеряваме да внесем и този вид пелени, това всъщност е английската разновидност на американската хибридна пелена, която е с добро качество и би била търсен продукт. Вероятно това ще е от средата на м. март натам.
Размери XS в момента нямаме на склад, малък имаме от почти всички видове. Ако Ви интересува някоя по-специфична пелена, кажете ми коя, бих могла да опитам да договоря с производителя някакви условия за редовен внос.

Каквито и други питания да имате, не се колебайте да ми пишете.

Валентина Бевакуа
мениджър продажби
ОНДА Технологии ООД и Екомама

Котката Марта добър детектив си значи  Simple Smile

# 236
Григчо, ОК, сега ще допълня поръчката.
А вие какви гащички ползвате върху пелените?

# 237
И аз ще поръчвам от babykind, но ще направя отделна поръчка, че още се чудя и мая.
Колебая се сериозно между Bamboozles и Real Easy. Много искам пелените да са от максимално органични материали, затова клоня към бамбуковите, обаче пък те трябва да се носят с гащи отгоре. Та ще ги гледам още.

# 238
Eвридика, на Имзе Вимзе има в момента 100% био-памук! Виж ги тях: http://www.babykind.co.uk/imsevimseallinone.htm

# 239
Благодаря, Мег!
Аз имам пелени на бебе.то, но са само 5 и сега с това намалено парно не могат да ми изсъхнат, та сега бебето е с гащи с тензух вътре (всички бебе.то пелени са ми мокри и се сушат  Tired)
Пък и се запасявам отсега за следващото бебе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт