Септемврийската дружина вече наброяваме стотина

• 13 982
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
момичета, сега разглеждам продавалника. Има много хубави неща, но откъде да знам дали ще ми станат като не съм ги пробвала.. Особено какъвто ми е голям габарита отзад  Sad
Ако вие си поръчате нещо и не ви стане, после какво правите??

# 241
Gorska_Kitka, досега си поръчах едни дънки от Продавалника и един лот от две части - джинси и потниче-тукика в резидаво (то също е джинсово). Дънките са страхотни, но честно казано са ми малко късички, лота също е много красив, но отново джинсите са ми къси, ама много къси. И сега незнам какво да правя. Виждам, че има практика когато нещо не ти стане да го пуснеш отново в Продавалника за продажба и май така ще направя. Ако някой всъщност иска мога по-късно да напиша размерите и да пусна снимки, ако някой ги хареса да му ги пратя. Иначе аз гледах размерите, които бяха дадени и мерех едни мои дънки, които нося в момента и сравнявам. Незнам само защо не съм уцелила дължината.

# 242
оф.. това с продавалника не е за мен.. там гледам, че повечето обяви са за по- слаби майчета.. Аз винаги съм си била заформена и по- нестандартна, така че ще се насоча към магазина. Поне да знам, че ще ми стане.. А пък от модна къща " Рени" ми казаха, че може да се правят и по поръчка... Да, скъпичко е, ама явно така ще се чувствам най- комфортно.
Поне засега все още не ми се налага да нося дрехи за бременни, но сигурно след около 2-3 седмици ще се наложи... Май другата или по- другата събота ще ходя по магазините  Flutter

Направо се чувствам зверски травмирана като трябва да си купувам дрехи.. Поне да ми се удаваше шиенето, ама уви- ръцете са ми направо тикнати в задника...

# 243
Здравейте мамчета. Най-после ви изчетох Simple Smile Искам да се обърна кам BebEshOnDel-не съм аз човека, които да ти казва къде да ходиш,но мога да те посъветвам да проучиш Майчин дом-варна,малко по-обстойно. Изобщо не се чудя че веднага са ти дали час-че то изобщо ходи ли вече някой там Thinking???? Мога да дам много примери, но ще ми трябва цяла тема по въпроса!
Най-известния е този, който вече няколко години се коментира  по новините на-NOVA и силно се надявам да успеят да ги осъдят и затворят най-после Crossing Arms!!!
Изказах мнението си, защото това ми е болна тема и всичко което се случва там е НЕДОПУСТИМО, но решението в крайна сметка си е твое.

# 244
  • София; Дружбето
Чифлигарова - медовика е торта - една от рецептите на Селма. Ама не ми се получи. Вкусно но безформено стана, не че няма да го изядем де Grinning
Аз в продавалника като не съм сигурна моля да ми изпратят за проба като си поемам пощенските. Малко момичета се навиват обаче, но така е най-сигурно особено при нестандартни размери

# 245
И аз сънувам непрекъснато, почти всяка нощ. Много често сънувам момченце. Често сънищата отразяват и тревогите ни Simple Smile

Момичета, нужни ли са някакви по-специални грижи за гърдите отсега? В книгата ми пише, че трябва да се подготвяме за кърмене. Можело да изрежеш чашките на сутиена, за да щръкнат зърната и бебето да сучело по-лесно Rolling Eyes

# 246
  • София; Дружбето
Не съм се подготвяла за кърменето по никакъв начин. Само месец преди разждането мажех зърната си с някакъв крем на авент. Той не ме спаси от рани по зърната, които се дължаха на неправилно поставяне на бебето на гърда.

# 247
Запис, че да не ви изгубя дирите. Ние ще заминаваме на гости днес следобеда чакам мъжо сега да се прибере от работа.
Приятни почивни дни момичета...

# 248
  • Габрово
kiαrrα , я покажи нещата си от продавалника и ми кажи колко си висока?
И да се похваля, сестра ми звънна днес, че е видяла двете чертички и така се развълнувах, защото те от повече от половин година правят бебе. Освен това братовчедчетата ще са с малка разлика и тримата, което е супер  Grinning

# 249
Здрасти всички!
Аз наследих от сестра ми вчера малко бременни дрехи, та като се скиприх и съпругът ми вика-а, ма то ти личи вече  Laughing Разправям му аз, ама той все твърди, че е от запасите ми Simple Smile
Вчера видях за първи път на живо племенницата си-забравила съм какво е да гушкаш малко бебе  Heart Eyes А как миришееее, няма по-хубаво от тази миризма  Grinning Утре ще й правят понуда , та сега рових за рецепти на пити, отдавна не съм майсторила, дано не се издъня.

valkata78, аз се размазах, когато сестра ми ми каза,че е бременна. Честито   bouquet

# 250
  • София; Дружбето
Валката, честито Simple Smile Ще си бременеете заедно, представям си колко ще ви е готино

# 251
Валка, честито. Говорехме си с една приятелка как бременността на сестра си я изживяваш по-силно от своята Simple Smile

# 252
  • Испания и Стара Загора
Валка,честито.  bouquetКога ли и моята сестра ще ме зарадва така? newsm78

# 253
valka, честито и от мен. Това са много хубави новини. Лека и безпроблемна бременност на сестра ти  Peace

# 254
Здравейте Grinning

Валка, честито Simple Smile Много е готино. И моят брат очакват детенце през май месец. Живеем далеч един от друг, но все пак е хубаво като знаеш Simple Smile

На maliby и Таня стискам палци да се оправите Praynig Наистина са доста лекарствата, но вие сте силни момичета!

Аз също сънувам почти всяка нощ всевъзможни глупости. Една нощ сънувах нещо тъжно, събудих се и като ревнах Shocked Сума ти време не мога да се успокоя. Това ми се е случвало два три пъти, събуждам се и рева ама съвсем наистина. Мъжът ми много се шашка докато разбере за какво рева.

Тия лепенки против хъркане според мене също нямат смисъл, точно както каза Горска китка, защото проблемът идва от гърлото, от позата, в която човек спи, а когато е от носа, обикновено е защото човек има хрема.

А за килограмите, аз малко бях свалила (2-3 кила) преди да забременея и сега понеже си хапвам редовно и на честичко, си ги възвърнах, че и отгоре даже. И сега ми се повиши апетитът, определено.
Анита, въобще не им обръщай внимание, че си качила повече, те пък могат да комплексират човек егати Crossing Arms Гледай да се чувстваш добре.

Нали ви казах, че днес ако е хубаво времето, ще изляза и ще си взема дрехи, направих го и естествено не съм капо Mr. Green Отидох обаче в магазин за втора употреба и съм много доволна, защото си взех съвсем запазени (да не кажа чисто нови) неща: дънкова пола, която е с премятане и се завързва, тоест може да се регулира, дънкова рокля, която може би скоро няма да мога да нося, но реших да я взема, защото си беше нова! ; рокля без ръкав и един панталон, който според мене е за бременни, защото е с ниска талия, а към корема има трико с ластик Simple Smile и е много готин, щото на краката и задника ми е точен, тоест не ми стои като торба Simple Smile Просто тези неща ми бяха наложителни, защото моите си панталони почнаха да ми стяхат в кръста. А влязох в магазина за бременни на Пиротска. Ужас Shocked Не стига, че нещата са от 50 лева нагоре, ами и въобще не ми харесаха. Все едно ще ги носят жени по 200 кила, и кройките им не бяха хубави. Не знам, някога може и да има хубави неща, но в момента нищо хубаво нямаше според мен.

И така Grinning похвалих ви се. Днес съм в добро настроение Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 18:43 от сънито

Общи условия

Активация на акаунт